Ваканцията след ОСМИ клас - част 7!

• 28 215
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
По ИУЧ испански, втори език е, тази година ще имаме native speaker, по-скоро, El nativo Simple Smile . За пръв път в училището. Браво на този млад директор!

# 691
  • у дома...
Бети, чудесно е това за учителя. Много е полезно за децата.

# 692
  • Между гори и планини
Браво, а в нашия сайт още нищо!
До оня ден, Стивън беше в 8 клас в Школо, сега са го променили. Тук е ваканция до последно!
Обаче времето е много смотано и ми иде да изкарам дългите ръкави.

# 693
  • София
Браво, а в нашия сайт още нищо!
До оня ден, Стивън беше в 8 клас в Школо, сега са го променили. Тук е ваканция до последно!

Не сте най-зле. Във ФЕГ ще е ваканция до 15.09 Simple Smile. Няма списък за учебниците, в Школо са си още осмокласници. Нали ви писах, че пратих един имейл до мадам. Познайте вече 10 дни дали ми е отговорила Simple Smile

# 694
  • Стара Загора
И при нас Школо е още със старите класове. Наборът още нямат класна - миналогодишната остави учителската професия, няма и кого да питаш.
Висим и още сме във ваканционно настроение

# 695
Ооооо, хич не се правете на многострадални. Какво да кажем ние, дето и Школо даже нямаме? 😂

# 696
Няма данни за тази година..

# 697
  • София
На мене не ми е съвсем ясно в коя постановка попадат родителските срещи в контекста на новите мерки.
Та интересно ще има или няма да има присъствени. Гледам НМПГ са обявили второто.

# 698
  • София
Родителските срещи за зайците в НПМГ са присъствени и според мен така и трябва. И миналата есен бяха. За старите пушки - онлайн.

# 699
  • София
Нещо по дворовете можеше да се организира.
Мразя дистанционни РС.
Всичко дистанционно мразя аз. Joy

# 700
В старото училище на децата са присъствено родителските, но на двора.

# 701
  • София
За родителските срещи - и СМГ обявиха присъствена РС за пети и осми клас. За нашите е рано да се каже Simple Smile

# 702
Нещо по дворовете можеше да се организира.
Мразя дистанционни РС.
Всичко дистанционно мразя аз. Joy
При нас не са обявени още РС, но предполагам и аз, че ще са през Teams.
Освен, че ги мразя, смятам, че с тази практика тотално се отчуждихме. Спомням си как беше, когато тийнката учеше в начален курс, познавахме се, имам и приятелства от там. Имахме усещане за общност. Сега едва познавам родителите на третокласника, а в гимназията никой не познавам, като изключим 2-3 родители. Те децата не се изградиха като колектив, какво остава за нас.

Въобще не смятам, че родителска среща с маски и на широко отворени прозорци представлява епидемиологичен проблем, но… май това е вече решено.

# 703
  • София
Бети, къде ги гледаш тези новини? Аз не виждам списък с учебници, нито имена на учители. В Школо има само новата класна.

# 704
  • софия
И при нас нищо не се знае, но това не ме притеснява. Ясно е, че има организация и независимо от нас, нещата ще се случат. Тази година е нов клас и е все едно. Все е нов.
Закриваме ваканцията, но духа и е все облачно.

Общи условия

Активация на акаунт