Приятели с бенефити

• 22 339
  • 973
  •   1
Отговори
# 930
  • София
Няма да ти каже, че не помни какво е говорила.

# 931
Ако много ти харесва това едноседмично, по-трудно ще избереш The only one. И ще ти стане самотно.

# 932
  • Варна
Разходка по баири не може да е по-добра алтернатива. Банолно, чак убито.

# 933
  • София
Няма да ти каже, че не помни какво е говорила.

Е да си измисли де Joy

# 934
Н епомни какво е говорла, ама помни колко плаща за хотел. То любов ли е да го опишеш.

# 935
Раве, ама мъжът ли беше единият от двамата? Или пък обичаше да гледа? Я разкажи, това е по-интересно от двамата евреи и гърка взети заедно Joy
Аз също искам да попитам Равена какъв секс е имала в брака си. Ако е имало такъв, де.

# 936
Ревена, ти си умна жена, тези, които са те виждали на снимка казват, че си и красива..
Само реши какво точно искаш от мъжете и..Simple Smile
Друг е въпроса дали ще се "счупиш" ..

Колкото и гадно да прозвучи..50г е мерене на его

# 937
Раве, ама мъжът ли беше единият от двамата? Или пък обичаше да гледа? Я разкажи, това е по-интересно от двамата евреи и гърка взети заедно Joy
Аз също искам да попитам Равена какъв секс е имала в брака си. Ако е имало такъв, де.
Доста бурен. Бившият не е бил никога от гледащите. Проблемът е, че на мен емоциите са ми пречели винаги при такива случайни изживявания.
Колкото и гадно да прозвучи..50г е мерене на его
Не е бе, Рози, не е! Аз наистина вярвам, че мога да срещна любовта.
Не искам обаче да се хвърлям презглава, защото има много използвачи и от двата пола.

# 938
темата не е ли за ексклузивна, седмична, заплатена любов, с временен приятел...?
съвсем не разбирам за какво се спори..
и аз се редувам за сметката с приятели, но не правим секс..това прецакване ли е?

# 939
темата не е ли за ексклузивна, седмична, заплатена любов, с временен приятел...?
съвсем не разбирам за какво се спори..
и аз се редувам за сметката с приятели, но не правим секс..това прецакване ли е?
Според моите съветнички е прецакване. Той трябвало да ми плаща за секса...Ма това показва, кой колко си го може съобразно умствения си багаж.Close

# 940
Не, никой на никого не трябва да плаща за близост. От 63 сраници, ако не си разбрала....

# 941
Не, никой на никого не трябва да плаща за близост. От 63 сраници, ако не си разбрала....
Хубаво, съгласна! Ама сиренето, а.к.а. хотелът е с пари. А сега, де?!
Някой трябва да я плати тая пуста сметка!

# 942
  • Варна
Страх те е от влюбване. А от секс с непознати-не???
Ако не споделяше разходите, щяха да те обвинят в проституция.😄

# 943
Страх те е от влюбване. А от секс с непознати-не???
Ако не споделяше разходите, щяха да те обвинят в проституция.😄
Не, Вив, и от двете ме е страх. От едното се разболява душата, а от другото тялото. Най ме е страх от неизвестното, но рискувам. Никой, който си пази комфортната зона не печели. За да спечелиш нещо па дори било то любов трябва да дадеш нещо от себе си, да поемеш някакъв риск.
Ама те вече се ме обявили и то за стисната, смотана, балканска, мара - общата...Добре, че от едното влязло, през другото излязло. Демек не си го слагам. Joy

# 944
  • Paris, France
Хубаво, съгласна! Ама сиренето, а.к.а. хотелът е с пари. А сега, де?!
Някой трябва да я плати тая пуста сметка!

Ужас.

Престоят в хотела е с пари, да. Мъжът в началото чинно го е плащал. След това ти сама предлагаш да делите разходите и той приема. Ти искаш да плащаш хотела през седмица и го плащаш. Къде е проблема? Ако не си искала да плащаш е било достатъчно да си мълчиш. Знаейки, че няма да има кекс ако не се плати хотел, мъжът би продължил да го плаща. Ние с Кристина вероятно бихме си замълчали. Ти сама си предложила да го плащаш.

В Канада милиони мъже биха платили хотел и ресторант за да те чукат. Е, не са всичките бели, високи, спортни и нам си кви си, но хотел и ресторант плащат.

Ако не желаеш да плащаш повече хотел, можеш спокойно да му кажеш и съм сигурна, че няма да има драма........ освен ако ти не си сътвориш нова от нищото.

Общи условия

Активация на акаунт