Приятели с бенефити

• 23 148
  • 973
  •   1
Отговори
# 240

Стисната жена - добродетел? Никак даже. Това говори за стиснатост и в емоционален и сексуален план.
Няма такова нещо. Всичко е до правилния човек.

# 241
Е да де – щедра само към някои. Също ужасно.

# 242
Хъм, аз не ги виждам така нещата. Ако знаеш, как харча...за себе си, ум ще ти зайде!
Еее, айде да сме реалисти, не лицемери, а?
Чунким е лошо да се обичаш? Всичко мога да променя, но не и това на стари години. Joy
Шегувам се, разбира се. С него не съм била стисната. Инак нямаше да му предложа да си делим сметките.
Просто той пресмята повече от мен, а не може, защото общата картина му е в мъгла и както е тръгнало, въобще няма и смисъл да му се изяснява.
Какво толкова сте учудени?
В Интернет пространството има доста калпав материал. Когато някой бяга упорито от жив контакт, обяснява ти се в любов без никога да те е срещал и ти иска пари, то е ясно, какъв е. Simple Smile

# 243
Равенче, ти само такива ли привличаш? Звучи много уморително и обeзкуражаващо.

Последна редакция: пт, 27 авг 2021, 20:24 от Vasudevaya

# 244
Не ти знам средата, какво работиш, така че не мога да кажа, но само от нета ли мъже ? Нещо от средата в която се движиш ? Или там няма нищо ?

# 245
Равенче, ти само такива ли привличаш? Звучи много уморително и обузкуражаващо.
Карам по пътя на най-малкото съпротивление, защото нямам време да отговарям на:
твърде млади, особени категории по отношение на които съм расистка, без деца, с неугледен външен вид, без работа, такива които открито афишират, че търсят само секс.
Топ профилите обикновено са такива с причина. Затова съм винаги нащрек. Не е от стиснатост. Обикновена предпазна мярка. Ако не се предпазим сами, то тогава кой?
Не ти знам средата, какво работиш, така че не мога да кажа, но само от нета ли мъже ? Нещо от средата в която се движиш ? Или там няма нищо ?
Аз съм го казвала милион пъти и не обичам да се повтарям - или са женени, или твърде млади.

# 246
Скрит текст:
Ами, то за сама жена след 50+ средният е, както казват руснаците "приятна вспомнит"
Да бе, как ли пък не! Grinning:

Значи, ако след 50 страда от дефицити в отношенията с мъжете, има 2 варианта:
Връща се при техните (дай Боже да са сред живите) в детската стая или търси психиатрична помощ. Среден 😊 няма
Викаш, на жените след 50 им се полага само секс срещу заплащане и дотам, а?
Не че си правя илюзии, че са по-вървежни от 20 години по-младите, но като цяло, с каквото се задоволяваш, такова намираш. На всяка възраст и във всеки аспект.

Не, не се развеждаш..! Стоиш, имаш си другарче и секс чат - пат.. Ще речеш, че от каприз се развеждаме!
Пък ако си смела и се разведеш.. Натрупала си житейски опит, спрямо мъжете..
След 20-30г брак,  среща с нов мъж е нещо, което би трябвало да си наясно как се случва..
Какви вълнения, какви глупости и безразсъдства. ..ти си разумна жена на възраст!

Така де, едно време и аз си мислех, че 40-сет годишните не правят секс. Но сега знам, че и 50-60 годишните го правят,  даже и срещат любовта.

# 247
Равенче, ти само такива ли привличаш? Звучи много уморително и обузкуражаващо.
Карам по пътя на най-малкото съпротивление, защото нямам време да отговарям на:
твърде млади, особени категории по отношение на които съм расистка, без деца, с неугледен външен вид, без работа, такива които открито афишират, че търсят само секс.
Топ профилите обикновено са такива с причина. Затова съм винаги нащрек. Не е от стиснатост. Обикновена предпазна мярка. Ако не се предпазим сами, то тогава кой?
Аз съм го казвала милион пъти и не обичам да се повтарям - или са женени, или твърде млади.
Добре, разбрах, ама не забравяй кондома !

# 248
Щедростта е вроден добродетел, ако си щедър на пари, така ще си и на обич и чувства.

# 249
Да не ви бъркам в изводите, ама щедрост не се измерва с чувства. И стиснатият може да обича, и щедрият, и пресметливият, и глупакът, дето хич не си знае сметката... и никой външен не е в състояние да му измери любовта и щедростта на тая любов поради естествената си отдалеченост и невъзможност да осмисли.

# 250
Щедростта е вроден добродетел, ако си щедър на пари, така ще си и на обич и чувства.
Много често -да!
Но понякога, че напоследък и често се случва..е хранене на собственото его!

# 251
Към някои хора щедростта си е чиста глупост.

# 252
Всъщност съм съгласна, че жена на 50, още повече след дългогодишен брак е натрупала мъдрост.
И бързо би трябвало да усеща онова, което не и харесва или мъж "охлюв"

# 253
Да си с широка, щедра душа никога не е глупост. За джобовете, който имал дал, който не, не.

# 254
Когато от първия път си случила на мъж, често се случва да се заблудиш,че всички са като него и да не го оцениш. И тъй като й е било леко с хубавия мъж, толкова години няма от къде да се обиграе от идиотите, които повечето срещат през целия си живот. Мъдростта идва с чупене на глава, ама вече няма за кога в този случай.

Общи условия

Активация на акаунт