Приятели с бенефити

• 23 124
  • 973
  •   1
Отговори
# 270
Ами, Равена, странно, но факт - в СО си.
Нещо се мъчиш в поредна тема не форума, а себе си да убедиш в неща, които не се случват реално.
Не е моя мисъл, но мъдър човек ще перифразирам - и ти като всеки човек виждаш света и нещата, които се случват в него, такива, каквито би искала да бъдат, а не такива, каквито са...
Вярно, права си! Значи са преместили темата. Аз я пуснах в актуални теми и дискусии.
Нещата си се случват съвсем реално. Това дали на мен ми харесват или не, е съвсем друг въпрос.

# 271
Това дали на мен ми харесват или не, е съвсем друг въпрос.
Изглежда, че не съвсем, за да пишеш тук...

# 272
  • София
Равена, един съвет ще ти дам. Когато си в едни половинчати отношения, разбирай всичко, което не е връзка, а ти искаш такава, губиш емоции и нямаш възможност да видиш и срещнеш човек, който би ти импонирал.
Много хора разправят, че паралелно се оглеждат, че са стъпили на земята и това не им пречи да попаднат на някого, но не е така. Аз също съм го разправяла тоя филм, но когато си емоционално насочен (забележи, не казвам обвързан) към някого, сам/а не се усещаш как животът и нормалните хора те заобикалят, подминават, ти тях- също.
Няма за умреш без секс в събота вечер пп график, от всичките ти мнения е ясно, че за друго копнееш. Насочи енергията си натам.

# 273
  • Далечният изток
Оф, тя ако знаеше какво иска... Щеше да си спести 20-тина теми с едно и също съдържание.

# 274
  • София
Жената има потребност да се говори за нея, компенсация на кинтите за секс.
Ма тук фрий и юруш на темите Relaxed

На нея поне ѝ стиска, че други ревящи за внимание само пълнят темата с шум. Брррр.

# 275
Мадама си купува първия вибратор, прибира се вкъщи, съблича се, включва го и:
- Какво ми се разтрепери така, и на мен ми е за пръв път?

# 276
По темата, не виждам нищо лошо, даже напротив. Аз лично не смятам, че секс трябва да се прави само, ако си влюбен в човека отсреща. Grinning Понякога сексът може да е много хубав и да се прави само заради самия секс, и не е нужно да прераства във връзка.

Проблемът при такива отношения е, че повечето жени се обвързват емоционално. Ако се абстрахират от чувства и мисли за връзка с човека, нещата може да са много хубави. Но ако единия е влюбен, а другия е там само заради секса, отношенията далеч не са нормални и накрая някой ще страда.

# 277
  • Далечният изток
Да, вярно е. Мисля че липсата на внимание в реала си го избива тук - гледам вървежна е, има кой да ѝ уйдисва на акъла. Дори и само Хрисито.

# 278
  • София
Лика прилика, като нена****и два стръка иглика.

Едната на показ, другата в мръсните чарашафи на хората.
Отдавна ги пратих да си правят чат с Вяско, ма държат и ние да знаем…

# 279
  • Далечният изток
С Вяско ли? Що пък с него? Той не е такъв човек... Най-много някоя поема да им сътвори.

# 280
  • София
Последно само той и Кристина държаха на ъпдейт на равенините деяния, дръж ни в течение казаха. Пък даже тя им обеща, пък бам - на, вземи ме, форуме Mr. Green

# 281
  • София
Ужасни сте Joy
На мен Равето ми изглежда като много чувствителна душа, опитваща се да се самоубеди в разни неща.

# 282
  • Далечният изток
Не, тя искаше да му дава отчет на Вяско. Това помня. Той дали имаше интерес ми се губи...

# 283
  • София
Ужасни сте Joy
На мен Равето ми изглежда като много чувствителна душа, опитваща се да се самоубеди в разни неща.
Не нея, нас, Кетч.

Не, тя искаше да му дава отчет на Вяско. Това помня. Той дали имаше интерес ми се губи...
Макакбе? Първа писта Relaxed

# 284
  • Далечният изток
Утре е събота. Ай да видим за нас дали ще има отчет... Или до тогава ще турят ключа?!

Общи условия

Активация на акаунт