Приятели с бенефити

• 23 078
  • 973
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
В нито една връзка не сме обсъждали сметки и финанси. В нито една!!!!
Водите ли счетоводство, на секс и емоции ? Отблъскващо е.
Един час изпросено или купено удоволствие си е унижение, поне за мен.

Последна редакция: сб, 28 авг 2021, 15:25 от Viviana91

# 316
  • Sofia
Смао на мен май ми изглежда, че господина си е в изгодна позиция, а жената го кара както дойде...изиквайте от мъжа малко повече според мен, доста удобна позиция сте му осигурила.

# 317
Ревена е спонтанна и обича секса. Действа като мъж малко, но чисто женската и страна.. създава конфликт.
Отделно като се прибави и дългогодишният и брак след, който определено не знаеш какво точно искаш.. Дали неангажиращи отношения или в един момент имаш нужда от топлина ..Хем се опитваш да контролираш живота си и новите връзки , хем този контрол ти играе лоша шега..

Таяка или иначе този мъж има планове за друг живот..
Но може би ще е добре след него да си дадеш малко почивка..Да разбереш себе си..и какво точно искаш..

# 318
  • Варна
И аз го обичам, както и храната. Но консумирам редовно и с удоволствие. Без сметки и ограничения.

# 319
Скрит текст:
Чукча писател - отговарям на първия пост, после ще наваксвам останалите.

Това могат да са вид идеални отношения стига участващите хора да пасват на едно две условия. Равена, още на първа страница сякаш не пасваш на тоя модел, но пък аз не врачувам, че няма да ти се получи, само казвам как го виждам според мен.

За такива отношения трябва да се тръгне с нагласата, че човек няма какво да губи, а каквото и да стане само ще спечели. Да няма его и ревност, да няма ти си мой, аз съм твоя, да се откаже от претенции, очаквания и въобще всичко, което е извън конкретния момент. Може да се скъсате от секс, може само да се погушкате, ако примерно такова е настроението, номера е всеки да си каже - тия няколко часа са ми плюс. По-добре с тях, отколкото без.
Липсва ми нежност, липсва ми да ме прегърнат, или липсва ми да ме сгънат на четири, все едно, отивам да си изживея това, което ми липсва. По-добре, отколкото нищо.

Само че, това не става ей така, небрежно. Трябва си човек бая да си самонашока канчето с горните неща, да подходи осъзнато какво точно прави. Иначе - ми човек свиква с хубавото. Бързичко го приема за даденост. Почва да иска нещо отгоре, нещо повече.
А тия неангажиращи срещи, самоцелни заради самото изживяване, без градация, се предполага да са нещо хубаво. Меко казано. Как тогава да не поискаш повече, да не зажадуваш градация? Как да си кажеш не ми се чака седмица (примерно) не ми стига само това, което и колкото е? Как да не се привържеш? (Не питай мен)

Тия познанства с бонуси ги виждам като смислени само когато бонуса е 100%, тоест няма и грам съжаление или страдание причинено на един от двамцата (или на трети външен). А ти пишеш, че имаш чувства, тоест за теб шанса да си навредиш го има доволно. Затова казах, че май не пасваш много вътре в такъв тип игра, поне не с конкретния човек. Разбира се, ти си знаеш най-добре.

А, да - тва за споделените разходи наистина е фейспалм! Обективно много повече мъже са навити на привилегии без задължения. И много по-малко жени. Поне в мойта пещера. Този като ти казва вади половината пари все едно ти казва - аз не те ценя като фък бъди. И това при положение, че ти като жена можеш да го замениш към 56 пъти по-лесно, отколкото той теб. Ми тъпо е. Отделно, че въобще да вземеш пари от жена, с която си интимен трябва да си тюфлек високо ниво. Канадска му работа.
Благодаря, vяsko! Много точен пост! И аз го чувствувам точно така. Затова и както са забелязали някои пуснах темата. Имам нещо, колкото да не е без хич. Да, ама аз не искам това. Пусто его на лъв, вселената да се върти около мен! Затова го задържам, казвайки му че е The One, а от 2 дена активно си търся друг. И ще го намеря, сигурна съм. Благодаря ви колеги, че ми вдъхнахте кураж и потвърдихте това, което аз вече знам. Добре съм, ама ще се оправя, няма страшно! WinkBlush

Само да те поправя. Процентът е много по-висок от 56 и направо граничи с едно щракване на пръсти за такъв вид срещи. Въпросът е, че аз търся съотборник, не любовник.

Ревена е спонтанна и обича секса. Действа като мъж малко, но чисто женската и страна.. създава конфликт.
Отделно като се прибави и дългогодишният и брак след, който определено не знаеш какво точно искаш.. Дали неангажиращи отношения или в един момент имаш нужда от топлина ..Хем се опитваш да контролираш живота си и новите връзки , хем този контрол ти играе лоша шега..

Но може би ще е добре след него да си дадеш малко почивка..Да разбереш себе си..и какво точно искаш..

Ааа... няма време да почивам! Ще почивам като умра. Аз знам какво искам. Трябва да сменя само начина за постигането му. Simple Smile

Последна редакция: сб, 28 авг 2021, 17:38 от Ravenna

# 320
  • Агент под прикритие
Пусто его на лъв, вселената да се върти около мен! Затова го задържам, казвайки му че е The One, а от 2 дена активно си търся друг. И ще го намеря, сигурна съм.
Ще го намериш, сигурен съм в това. Гледай само да си се хванала стабилно за следващия клон, преди да пуснеш стария, че съм чувам, че падането от високо боли... Grinning

# 321
Пусто его на лъв, вселената да се върти около мен! Затова го задържам, казвайки му че е The One, а от 2 дена активно си търся друг. И ще го намеря, сигурна съм.
Ще го намериш, сигурен съм в това. Гледай само да си се хванала стабилно за следващия клон, преди да пуснеш стария, че съм чувам, че падането от високо боли... Grinning
Няма такава опасност при начина, по който изглеждам и която съм, ама мерси за загрижеността, все пак! Blush

Само да използвам случая да попитам бътъркейк: Какво значи да си Мара общата?
Не помня да съм споделяла, че след пиянско запиване на Слънчака съм се събудила до непознат.Wink Joy

За 8 месеца 2 изконсумирани връзки не е много, при положение, че съм сингъл и нямам други задължения.
Та като давате съвети, мислете вие, как се държите! Simple Smile

# 322
Цитат на: Ravenna link=topic=1363389.msg43379462#msg43379462
Само да те поправя. Процентът е много по-висок от 56

Пъти, не проценти. Изчислено чрез налучкване и казано принципно. Пойнта е все същия де.

# 323
Скрит текст:
Скрит текст:
Чукча писател - отговарям на първия пост, после ще наваксвам останалите.

Това могат да са вид идеални отношения стига участващите хора да пасват на едно две условия. Равена, още на първа страница сякаш не пасваш на тоя модел, но пък аз не врачувам, че няма да ти се получи, само казвам как го виждам според мен.

За такива отношения трябва да се тръгне с нагласата, че човек няма какво да губи, а каквото и да стане само ще спечели. Да няма его и ревност, да няма ти си мой, аз съм твоя, да се откаже от претенции, очаквания и въобще всичко, което е извън конкретния момент. Може да се скъсате от секс, може само да се погушкате, ако примерно такова е настроението, номера е всеки да си каже - тия няколко часа са ми плюс. По-добре с тях, отколкото без.
Липсва ми нежност, липсва ми да ме прегърнат, или липсва ми да ме сгънат на четири, все едно, отивам да си изживея това, което ми липсва. По-добре, отколкото нищо.

Само че, това не става ей така, небрежно. Трябва си човек бая да си самонашока канчето с горните неща, да подходи осъзнато какво точно прави. Иначе - ми човек свиква с хубавото. Бързичко го приема за даденост. Почва да иска нещо отгоре, нещо повече.
А тия неангажиращи срещи, самоцелни заради самото изживяване, без градация, се предполага да са нещо хубаво. Меко казано. Как тогава да не поискаш повече, да не зажадуваш градация? Как да си кажеш не ми се чака седмица (примерно) не ми стига само това, което и колкото е? Как да не се привържеш? (Не питай мен)

Тия познанства с бонуси ги виждам като смислени само когато бонуса е 100%, тоест няма и грам съжаление или страдание причинено на един от двамцата (или на трети външен). А ти пишеш, че имаш чувства, тоест за теб шанса да си навредиш го има доволно. Затова казах, че май не пасваш много вътре в такъв тип игра, поне не с конкретния човек. Разбира се, ти си знаеш най-добре.

А, да - тва за споделените разходи наистина е фейспалм! Обективно много повече мъже са навити на привилегии без задължения. И много по-малко жени. Поне в мойта пещера. Този като ти казва вади половината пари все едно ти казва - аз не те ценя като фък бъди. И това при положение, че ти като жена можеш да го замениш към 56 пъти по-лесно, отколкото той теб. Ми тъпо е. Отделно, че въобще да вземеш пари от жена, с която си интимен трябва да си тюфлек високо ниво. Канадска му работа.
Благодаря, vяsko! Много точен пост! И аз го чувствувам точно така. Затова и както са забелязали някои пуснах темата. Имам нещо, колкото да не е без хич. Да, ама аз не искам това. Пусто его на лъв, вселената да се върти около мен! Затова го задържам, казвайки му че е The One, а от 2 дена активно си търся друг. И ще го намеря, сигурна съм. Благодаря ви колеги, че ми вдъхнахте кураж и потвърдихте това, което аз вече знам. Добре съм, ама ще се оправя, няма страшно! WinkBlush

Само да те поправя. Процентът е много по-висок от 56 и направо граничи с едно щракване на пръсти за такъв вид срещи. Въпросът е, че аз търся съотборник, не любовник.

Ааа... няма време да почивам! Ще почивам като умра. Аз знам какво искам. Трябва да сменя само начина за постигането му. Simple Smile

Пожелавам ти го!
Защото иначе звучиш като мазохист..
Аз знам какво искам, но се тормозя по желание!

# 324
Пожелавам ти го!
Защото иначе звучиш като мазохист..
Аз знам какво искам, но се тормозя по желание!
Благодаря!
Защо мазохист? На секса вече мазохизъм ли му казват? Освен това той ме гушка и завива да не изстина от климатика.Heart Eyes Joy

# 325
  • Варна
Наясно ли си, съотборника от кой спорт е? Мисля, че си неуверена. Ако знаеш, какви са ти нужните критерии, избора ще е по-конкретен.
Има опасност да очакваш от мъж, който няма необходимите качества. А следващия не е алтернатива.

# 326
Е ,не е  лошо и любовника, от време на време да прояви някаква загриженост и отношение, дори и с едно завиване ,ама сама съзнаваш, че е крайно недостатъчно.

# 327
Само да използвам случая да попитам бътъркейк: Какво значи да си Мара общата?
Не помня да съм споделяла, че след пиянско запиване на Слънчака съм се събудила до непознат.Wink Joy
Еми, аз тогава се напих зверски и нямам спомен, ама мъжът искаше да ме закара до София, демек да си прекъсне почивката, да запали колата и да похарчи пари за бензин, за да не плащам аз. Щото искаше да ми се хареса, за да му пусна пак. Евреинът ще го направи ли за теб това ? Питай го. Би трябвало, ако държи да ти се хареса.

# 328
Евреинът не държи да й се хареса, защото те нямат "флирт". Взаимната изгода ги събира, не някакви мимолетни емоции. А аз разбрах "Мара Общата" и "мазохистка" като обобщение на взаимоотношенията ти с този мъж, при които бенефити за твоята страна на практика няма.

# 329
  • Paris, France
Ravenna, искаш много противоположни неща от мъжете и връзките. Не предлагаш кой знае какво в замяна. Не съм и сигурна, че знаеш какво искаш.

След като очите ти шарят и търсиш друг, не е редно да изискваш от мъжа да не излиза с други жени, независимо кой  какво и кога плаща.

Как изглеждаш няма никакво значение за мъжете, които ще излизат с тебе, защото те биха излязли с всяка и биха правили секс с всяка, която им пусне. Ей това не успяваш да го вденеш.

Когато мъже свалят жени, те рядко искат повече от секс с бонуси. Затова непрекъснато търсят, дори и да знаят, че утре заминават.

Не знам защо искаш толкова много от един мъж. Това да ти импонира хич не е важно. За тази работа си имаш приятели и семейство. Според мене секс с бенефит, без бъдеще, без планове за общо бъдеще ти подхожда много добре в момента, макар и да не го осъзнаваш.

Дали ще намериш веднага друг, когото да харесаш достатъчно или въпросният ще се изсели във Флорида няма значение. И в двата случая срещите ще секнат. Дотогава може да се разделите по много причини, така че не разбирам какво те спира да се срещаш с него въпреки липсата на планове за общо бъдеще.

Този поне е бил честен и ти е казал, че заминава. Много мъже биха те мотали известно време и биха те шитнали като намерят по-добро. А ти май предпочиташ красивите лъжи.

Той и да беше останал в Канада, пак нямате общо бъдеще поради фундаментални разлики в култура, религия, възраст  разбирания и наличието на деца от предишни връзки.

Била съм много доволна и щастлива във връзки от вашия тип, но не изисквах полова изключителност и не я предлагах. Връзката с мъжа ми започна по същия начин и е успешна. Разбира се, нямахме 30г. Ако се бяхме срещнали сега, нямаше да има общ живот.

А за какво ти е сериозна връзка и общо бъдеще?

Общи условия

Активация на акаунт