Приятели с бенефити

• 22 346
  • 973
  •   1
Отговори
# 885
  • София
Хитрец! Ще ти дърпам….. ушите!

# 886
Каре белот ли ще играем?

# 887
Скрит текст:
Раве, ти нали се беше омъжила млада и травмирана, кога успя тройки да завъртиш на младини? Thinking Или си изневерявала? ThinkingThinkingThinking

Скрит текст:

Дават, жените, дават, нали са майки, точно даването им е заложено. Но не дават на всеки. И там е проблемът на мъжете. Те искат да получават безусловно и безкритично, само защото са поискали. А безусловно и безкритично се равнява на това те да не дават, или поне не това, което жената търси, а това, което мъжът може и иска да даде. Затова и мъжете най-обичат майките си, защото само там получават на този принцип.

Скрит текст:
А пък на жените, дето дават на всички, им викат к*рва, та нямат угодия някои мъже Joy

Връщам се да наваксвам с темата Laughing

Много добър пост !
Става ясно защо темата за свекървите е с най-много коментари Simple Smile
За скрития текст - лъвицата нека не съди за "някои" мъже единствено по личната си извадка. Има и мъже, които не мислят така. Виж кристина какво по-хубаво определение е дала по-долу.

Така де, тя мама като ги научи така, после ходи обяснявай, че и от тях се очаква нещо Joy

Иначе аз на такива не се сърдя, просто ги подминавам Laughing

Ти ако присъстваш и обслужващия персонал трябва да е от женски пол Wink

Рози, не знам какво намекваш... но вероятно си права Laughing
[/quote]
Е, какво намеквам..
Шегувам се, Лъвичке.. Млада си..а си готина:)
Що да те отвличат мъже във форумска сбирка..Може де, но накрая Wink

# 888
  • София
Освен моя, мъжете в тоя форум са…… Mr. Green

# 889
  • София
Хехе Kissing Heart Розии, разбрахме се значи Grin

# 890
Скрит текст:
Раве, ти нали се беше омъжила млада и травмирана, кога успя тройки да завъртиш на младини? Thinking Или си изневерявала? ThinkingThinkingThinking
Не съм. На 22 се омъжих.

Доколкото помня, ти беше трябвало бая време да се отпуснеш сексуално с мъжа си заради травмата в асансьора? Това някак не се връзва с тройки с двама  мъже преди това?
Кой е казал, че са били преди това? Казах само, че не съм изневерявала. Като се привържа не изневерявам. Може да не е любов, но е лоялност. За мен е по-ценна.

# 891
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Не съм. На 22 се омъжих.

Доколкото помня, ти беше трябвало бая време да се отпуснеш сексуално с мъжа си заради травмата в асансьора? Това някак не се връзва с тройки с двама  мъже преди това?
Кой е казал, че са били преди това? Казах само, че не съм изневерявала. Като се привържа не изневерявам. Може да не е любов, но е лоялност. За мен е по-ценна.

Тоест, не си правила тройки преди да се омъжиш, не си изневерявала, развела си се около 50-те, но си правила тройките докато си била млада? Убедена съм, че причината да изпусна логиката на наратива е в мен, но разясни ми къде бъркам Relieved

# 892
  • София
Жената не за първи път не знае какво говори.

# 893
На интервю за работа:
- Аз работя за пари. Ако търсите лоялност, наемете си куче да ви свърши работата.
-----------
Само модераторката да не ми дърпа пак ...ушите, че пускам стари вицове?

# 894
Ако е участвал и съпруга й, не го брои изневяра предполагам? Grinning

# 895
  • Далечният изток
Абе не е правила тройка, но ако някога някой божи ден ще прави, то тя ще е с двама мъже.

Равена, съпругът ти първият ти мъж ли беше? А гъркът вторият?

# 896
  • София
Ако е участвал и съпруга й, не го брои изневяра предполагам? Grinning

Тихо сега, не й давай идеи Joy

Джеймс, ти за кое искаше да те дръпне? Satisfied

# 897
  • София
Изневерявала е, един път, после 28 г вземи тоя пилешки мозък.

# 898
При мен си е едно и също - телешки джолан и совиньон блан. Всички мъже в темата да четат внимателно!
От една порода сме значи. Искам и аз да дода, каните ли ме или е без покани ? Мъж да водя ли (не моят)?

# 899
  • София
Пишете ми за 11- ти да ви броя, мястото се знае.
Сами, любовници може.

Общи условия

Активация на акаунт