Мнения за гимназии в Пловдив - 2

• 45 470
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
Е, чак пък всички да са в ПУ ... хайде сега, има и други университети.
Е, това в кръга на шегата
в Пловдив са два , та не съм далеч от истината

# 301
  • Пловдив
Хайде стига де, да ти имам чувството за хумор.
Аз се сещам поне за  пет университета в Пловдив, без да броим частните.
А за програмистите си е най-добре в СУ или в ТУ - София.
От съучениците на дъщеря ми никой не остана да учи програмиране в Пловдив.

# 302
Хайде стига де, да ти имам чувството за хумор.
Аз се сещам поне за  пет университета в Пловдив, без да броим частните.
А за програмистите си е най-добре в СУ или в ТУ - София.
От съучениците на дъщеря ми никой не остана да учи програмиране в Пловдив.

верно ли има толкова университети, аз само ТУ и ПУ знам за ИТ
да в софия със сигурност е една идея по-добре, говорих за Пловдив

# 303
  • Пловдив
Влизам с бърз въпрос.
Някой наскоро минавал през завършване на 8 клас в ЕГ Пловдив?
Снощи научих за някакво изпитване, което ще имат като финално на 22 юни.
Та, как изглежда като провеждане, каква му е тежестта като резултат? (защото съответно моят не знае подробности "... щели да кажат по-нататък...")

# 304
  • Пловдив
Влизам с бърз въпрос.
Някой наскоро минавал през завършване на 8 клас в ЕГ Пловдив?
Снощи научих за някакво изпитване, което ще имат като финално на 22 юни.
Та, как изглежда като провеждане, каква му е тежестта като резултат? (защото съответно моят не знае подробности "... щели да кажат по-нататък...")
Ние минахме миналата година. Innocent
Това си е чисто изпитване с времетраене  3 или 4 часа зависи от преподавателя. Тежеста е на оценка от класно и основната цел е да се види цялостната подготовка по езика през годината. Формата е като на изпит за ниво- слушане с разбиране, граматика, диктовка, думи... Не се притеснявайте Simple Smile, догодина всичко това ще му липсва много, дори и да не му се вярва сега Relaxed

# 305
  • Пловдив
mrancho
класната ли ги оценява?

# 306
  • Пловдив
mrancho
класната ли ги оценява?

Да, класната ги изпитва и оценява.Тя ще им е класна само тази година, догодина ще имат нов класен ръководител Wink, става въпрос за ЕГ-Пловдив.

# 307
Здравейте, с моето дете бъдещ седмокласник сме изправени пред дилемата “А сега накъде?”. Насочили сме се към усилено изучаване на езици, но аз държа гимназията да е на едносменен режим. Бих била много благодарна, ако ми кажете кои в Пловдив са такива, за да мога да разгледам сайтовете им.

# 308
Здравейте, с моето дете бъдещ седмокласник сме изправени пред дилемата “А сега накъде?”. Насочили сме се към усилено изучаване на езици, но аз държа гимназията да е на едносменен режим. Бих била много благодарна, ако ми кажете кои в Пловдив са такива, за да мога да разгледам сайтовете им.
От езиковите мисля, че само бившата руска е с едносменен режим.

# 309
  • Пловдив
Само Руската учат на една смяна. Една от причините ние също да я изберем, е точно тази.

# 310
Френската също е на една смяна мисля?

# 311
  • Пловдив
Във ФЕГ май 8-10 клас са първа смяна, а 11-12 клас - втора. Руската започват наистина даже от 8 часа, но са с часове по 45 минути и са до 14,35. А мисля, че в дните, когато имат и някакви допълнителни занимания, са и до 16,30

# 312
Благодаря ви. Значи първо желание ще ни е руската, после френската и сред това ще ги редим останалите.

# 313
  • Пловдив
В Руската сега в 8 клас имат само допълнителни часове по физическо, които карат през седмица, но ги сливат и никога не са стоели до 16,30. Те са 7-ми и 8-ми час в петък, но карат най-много единия Simple Smile
За по-горните класове все още не знам какви допълнителни занимания ще имат.

# 314
  • Майничка
Lili_78, на вашия клас може да са в петък, но за други паралелки може да са 8 и 9 час, през седмицата. ФУЧ-ове и занимания по интереси също са след редовните часове.

Общи условия

Активация на акаунт