Пазаруване от Amazon - тема №98

• 60 833
  • 753
  •   1
Отговори
# 150
vanqz, аз. Поръчвала съм до техния офис няколко пъти, пратките ми пристигнаха доста бързо, но не се отразяват изобщо на сайта им.

# 151
Подскажете ми какво да добавя за още 9 евро към поръчката си от Германия! Вече трети ден превъртам секциите, но не попадам на нещо изгодно за подобна стойност, което да ми влезе в употреба. Благодарна ще съм на всякакви идеи за неща от ежедневието или...

# 152
  • София
Козметика някаква? Кремчета за ръце, балсам, нещо такова.Или за кухнята нещо дребно...

# 153
Описанията на складовите артикули са шаблони според мен. Вчера търсих парочистачка и попаднах на абсолютно същото описание за пукнатини и вдлъбнатини. Риск печели, риск губи.

# 154
  • при моите любими
Някой поръчвал ли е до испанския адрес на Габиели? Аз пуснах две поръчки, обаче като тръгна да ги регистрирам излиза съобщение, че в момента не се приемат пратки в испанския офис. Никъде обаче в сайта не намирам съобщение, че са спрени доставките от Испания. Само за Англия пише, че не приемат пратки.

И аз пуснах поръчка от Испания през Габиели и сега говорих с тях. Приемат и превозват всичко в срок. Просто в сайта им не могат да се регистрират пратките и работят върху проблема. Ще се оправи другата или по другата седмица.

# 155
ооо, супер, благодаря cydonia, притесних се да ни ми върнат пратките Simple Smile

# 156
  • София
HÖGL Damen 42р-р €34.47. Преди време ги мерих в един магазин, сториха ми се леко уголемени, половин номер.

Даринандия 9евро не е малко. Може да разгледаш моливи, фуллмастри, несесери за ученици, ако имаш нужда. Друг вариант е да намериш нещо интересно в хранителните добавки и маслата. Разбира се козметиката. Аз бих пуснала Прайм за 0.99е за седмица. Само не забравяй да го спреш! Може и все още да има бонус 5 евро за активиралите Прайм, та ще е по-добре от това просто да трупаш неща.

# 157
HÖGL Damen 42р-р €34.47. Преди време ги мерих в един магазин, сториха ми се леко уголемени, половин номер.

Даринандия 9евро не е малко. Може да разгледаш моливи, фуллмастри, несесери за ученици, ако имаш нужда. Друг вариант е да намериш нещо интересно в хранителните добавки и маслата. Разбира се козметиката. Аз бих пуснала Прайм за 0.99е за седмица. Само не забравяй да го спреш! Може и все още да има бонус 5 евро за активиралите Прайм, та ще е по-добре от това просто да трупаш неща.

При мен няма опция за Прайм за седмица... за месец или за година само. Не че се оплаквам, дадоха ми два последователни безплатни месеца. От английския Амазон съм ползвала на два пъти тази опция, но и при двата се появяваше след деактивиране на ползван Прайм. То така или иначе, ако човек ще плаща поне две доставки си избива месечната такса, а има и Прайм видео Smirk

# 158
  • София
Подскажете ми какво да добавя за още 9 евро към поръчката си от Германия! Вече трети ден превъртам секциите, но не попадам на нещо изгодно за подобна стойност, което да ми влезе в употреба. Благодарна ще съм на всякакви идеи за неща от ежедневието или...

Аз съм влюбена в шампоаните на Санте (както и цялата фамилия) и доста често ги ползвам за допълване на поредния чифт обувки Simple Smile. 1 литър е около 10 евро.
https://www.amazon.de/-/en/Naturkosmetik-Family-Shampoo-Organic- … %2C220&sr=8-5

# 159
здравейте, бях прочела , че има възможност от Амазон да  приведат транспортните разходи за връщане. Може ли да кажете как става това?

# 160
здравейте, бях прочела , че има възможност от Амазон да  приведат транспортните разходи за връщане. Може ли да кажете как става това?
Уточнете по какъв повод връщате и от страната на получаване ли. Най-добре в чат със съответния амазон ще Ви обяснят.

# 161
Благодаря за насоките, Vanian!
pkrassimira, този шампоан направо съм го изключила, а преди време доста поръчвах, но все по коледните намаления.
Знаех си, че тук ще намеря съдействие! Златни сте! Kissing Heart

Последна редакция: пт, 03 сеп 2021, 20:36 от Даринандия

# 162
Здравейте, имате ли опция за подреждане по цена? От една седмица се пробвам от телефона и от лаптопа и няма опция за подреждане по цена. Ако е удобно може ли някой да ми каже как да го до пиша в линка, за да се зареди правилно или ако е удобно да ми дадете линк за 39 номер от немския амазон, благодаря предварително

# 163
  • Сф
Точно и аз тази вечер забелязах, че в немския не може да се сортира по цена. В английския няма проблем

# 164
Опцията току изчезва за по няколко дена и после пак е налична. Доста разни това, при условие че така и така филтърът не е точен, но явно си е е така, от месеци го наблюдавам.

Общи условия

Активация на акаунт