Пазаруване от Amazon - тема №98

• 60 852
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
# 166
Някой ако е купувал робот за прозорци, моля да даде предложение.
Гледах реклама на Xiaomi робот и видях, че може да се ползва и за баня, което на мен ми е ужасно необходимо, защото имаме 3, също така се ползва и за под.
Аз хвърлих око на този
https://www.amazon.fr/Cecotec-Connected-Navigation-intelligente- … 58276&sr=8-17

# 167
Някой ако е купувал робот за прозорци, моля да даде предложение.
Гледах реклама на Xiaomi робот и видях, че може да се ползва и за баня, което на мен ми е ужасно необходимо, защото имаме 3, също така се ползва и за под.
Аз хвърлих око на този
https://www.amazon.fr/Cecotec-Connected-Navigation-intelligente- … 58276&sr=8-17

Аз керхер гледах sc5 мисля беше модела. Много скъпо това животно бре Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз търся да е с голямо налягане, поне 4 бара.

Сега отворих линка, заблудила съм се. Аз парочистачка търся за основна функция - почистване на баня.

# 168
  • Бургас
Съвсем импулсивно поръчах една термокана от френско директно до БГ, ама амазонците ме сюрпризираха днес:

Сега се чудя дали ми се трошат нерви да си пиша с тях или да приема, че не е трябвало да поръчвам въпросната кана Rolling Eyes

# 169
Ако е от склада, въобще недей да хабиш нерви и време да се разправяш! Нищо няма да направят, не че могат де.
Ако каната е нова, си струва да им пишеш и да я получиш на цената, на която си я купила, ако това е проблемът, разбира се.

# 170
agnesana, имам парочистачка и аз, sc3. Много съм доволна, и прозорците се мият с нея.  Майка ми реално я ползва повече от мен. Проблемът ми е, че просто нямам време за 3 бани и 2 деца + всички останали работи Grinning
Затова търся робот. А и искам да видя как чисти подовете, пък irobot ще си го кача на втория етаж.

# 171
Здравейте,
Някой с мнение за този модел, или за марката като цяло?
Дъщеря ми ги хареса, чудя се дали да ги плащам, от склада - 45€ ....дали си струват парите?

https://www.amazon.es/gp/aw/d/B083ZWNJQW/ref=ppx_yo_mob_b_track_ … ie=UTF8&psc=1

Благодаря!

# 172
  • гр. София
Исках да си довърша поръчката от испанския склад и накрая за повечето ми артикули ми изписа Items shipped from Amazon.co.uk Rolling Eyes Досега не ми се беше случвало. Ще трябва ли да плащам за тях ДДС, нещо друго? Изпращам ги до испанския адрес на ГГБГ.

P.S. В същото като поръчам същите неща от немския амазон не ми излиза този надпис.

Последна редакция: нд, 05 сеп 2021, 00:46 от Leila

# 173
И на мен от френския склад ми отказаха всичко, което беше поръчано до български адрес - няколко дни след като бяша шипнати нещата и уж вече пътуваха. Много ме е яд. Ако бях поръчала да Германия, сигурно нямаше да е така.

# 174
  • Бургас
Още покрай ЛаРедут ги бях намразила франсетата и политиката им спрямо БГ клиенти и винаги съм "заобикаляла" френския Амазон. Сега рязко ми припомниха защо не ги обичам, рекох им го накратко и отново спирам да гледам сайт, завършващ на .fr Rolling Eyes

# 175
При мен всичко, което наблюдавах във френския, ми го даваше недоставимо до български адрес. Отказах се. Зяпам си немския, но ми се къса сърцето за английския. Бях мушнала няколко сутиена Триумф в кошницата и цената им е чудесна в момента.

# 176
  • Майничка
Че какво му беше на редута? И БД до България си имаше, и подаръчета, само дето малко след сватбата Пино рязко взе да гледа печалбата, зер, булката не е коя да е.🤣🤣🤣
Моята прахосмукачка уж е тръгнала, да видим дали и кога ще стигне. Странното е, че за нея доставката до тук е 7Е и малко, а за един скрабъл до БГ ми дава 20Е, независимо дали са 1 или 4 бройки. Че то по-скъпо от играта!

# 177
Оо подаръците бяха велики:-)
Още ползвам сешоара и един комплект червени чанти за път..

# 178
  • София
Моята прахосмукачка също пътува. Изпратена е от Полша с ups.

# 179
  • София
Оо подаръците бяха велики:-)
Още ползвам сешоара и един комплект червени чанти за път..
Денонощно бях пред компютъра!
Още имам чисто нови неотваряни комплекти чаршафи за по 15 цента:)

Общи условия

Активация на акаунт