Пазаруване от Amazon - тема №98

• 61 582
  • 753
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Получих прахосмукачката AEG. С описание 'много добра" . Кашона е отварян, лепен, личи че е вадена от него. От там нататък няма никакви следи от употреба, чист филтър, всяко нещо с наилончето си, упътвания. Включих я, работи, според мен е доста мощна, сравнявам я със стария /странна цена, по-евтин е.
"Онзи" бутон май работи.Simple Smile))

Vax e уникална! Взех я преди 2 години май (200 лв. ми излезе) пак от склада. Е няма друга такава, особено турбото за килими Smile! Само почистването е тегаво, но още не са измислили самопочистващи Stuck Out Tongue
Моля да споделиш мнение (след време) за новата, че ни се прокъса маншончето в предната част на четката и сега лепим с изолирбанд Flushed Толкова е добра Vax-a, че не смея да я заменя!

# 271
  • Бургас
С превозвач ли поръчвате? Най малко 20 лева ще излезе доставката май...

# 272
  • Сф
Не, директно до БГ поръчвам.

Днес и аз чаках УПС за аег прахосмукачката, цял ден чаках да звънне куриерът и накрая на деня се усетих, че не съм оставила тел номер Sad от кол центъра не ми вдигнаха, утре пак ще ги гоня.
Флаш, дай някоя снимка, голям мерак ми е. Има ли приставки за малката пр.смукачка или и ти пусна модела без аксесоарите?

# 273
Момичета, евтиното АЕГ ли пуснахте? Дали става за дом с котка? Аз я изпуснах и доста ме е яд.

Флаш, а спрямо Вакса как се усеща като тежест? Аз имам подобен Вакс и си тежи, честно казано. Но абсурд да се върна към обикновена прахосмукачка Grinning

# 274
  • София
Момичета, евтиното АЕГ ли пуснахте? Дали става за дом с котка? Аз я изпуснах и доста ме е яд.

Флаш, а спрямо Вакса как се усеща като тежест? Аз имам подобен Вакс и си тежи, честно казано. Но абсурд да се върна към обикновена прахосмукачка Grinning
Е как може , пак съм спала , само такава си нямам , можге ли линк да я видя за да се ядосвам повече? Simple Smile

# 275
  • Варна

Само малката четка е в комплекта, тя има място в зарядното, може да се закачи и отзад на прахосмукачката като не се ползва.
Значи минуси - още едно зарядно.Simple Smile Заедно с тези на двете роботчета ми идва в повече. Обаче дъщеря ми си заминава след ден и ще и ползвам стаята за целта. Поне временно си решавам проблема.
Плюсове - наистина дърпа добре. Четката се върти докато чисти, няма опция без нея само да смуче. Но за мен това е плюс. И пак четката - сваля се лесно за почистване/миене. Това като разлика с Вакс-а която имам и показах - там за да свалиш четката трябва да развиеш 2 болтчета.
Ми то няма друго.Simple Smile
Филтъра може да се мие, ама то при всички е така май.
Има две степени на сила на чистене.
Синя е, нищо, че не личи на снимката.
Ама днес си купих кола, на талона пише лилав металик пък тя е винено черна... та с цветовете е според гледащия.

# 276
Ох, супер е, яд ме е много. Май около 45 евро излизаше с намалението от склада. Сега гледам червения модел, дето е Анимал нещо си, ама цената е доста по-висока.

Безаварийно и с кеф да си караш колата Blush

Янка, този модел е: https://www.amazon.fr/gp/aw/d/B0753NZSMQ/ref=ox_sc_saved_image_4 … TWLQO9T&psc=1

# 277
  • София
Ама днес си купих кола, на талона пише лилав металик пък тя е винено черна... та с цветовете е според гледащия.
[/quote]
Със здраве и безаварийно ползване!

Тази ли прахосмукачка има функцията да реже косми , конци и т.н.т.?

# 278
  • Сф
Да, тази е със специалния бутон, който реже космите

Флаш, мерси Simple Smile

# 279
  • Варна
iankampanova, мерси! Дано.

да, тази е. Реже ги, то дефакто има нож по цялата дължина. Естествено, остават тук там, или пък трябва по дълго да се натиска педала...не знам.
Минах стаята на щерката, там все едно котки отглеждам.Simple Smile

# 280
  • Бургас
Много е готина прахосмукачката!
Флаш, кажи моля те какъв е цвета на стената? Страхотен е!

# 281
  • Варна
Мария, цвета е SALISBURY GREEN и на живо на мен много ми харесва, според светлината се променя.
Добре, че си тактична и не каза нищо за ужасния теракот на пода.Simple Smile))) 20 години и една плочка не пожела да клопне, да се счупи...та да имам поддръжка за смяната му. Но му намерих цаката, чакам да мине ремонта на банята и ще го скрия със самозалепваща винилова настилка. Гледах в Домко, страхотни.

# 282
  • Бургас
Нищо му няма на теракота. Аз чак сега се върнах да го погледна. Ние плочките ги сложихме и вече съм на вълна латекс, та само това гледам. 😄
Много благодаря, прекрасен е цвета!

# 283
Леле, ще ме запалите и мен за такава прахосмукачка. На снимката изглежда страхотно. Simple Smile
Флаш, честити ти нови покупки. Особено колата Wink

Какво ще кажете за комплектите за маникюр и педикюр - като някаква електрическа четка с различни накрайници? Дали става за подрастваща тийнка и дали е болезнено? Може ли да се направи беля с нея?

Последна редакция: чт, 09 сеп 2021, 11:10 от aDream

# 284
Приемат ли револют вирт. карти?
Аз плащам с такава от 2 години, не съм имала проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт