Термин Май 2022

• 40 203
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
Точно като мен си. Аз бях на предглед на 1-ви, след това на 13-ти. Ей тия дни само се вглеждам - това има ли, онова нямам ли, що го нямам, що го имам, царе сме жените на паника. Добре, че твореца на точица е с нерви като корабни въжета. Ще видиш, че като чуеш сърчице, ще ти мине всичко от раз Simple Smile Та освен да си изтърпиш главоболието още 6 дена, друго май нямаш като опция. Дерзай, нали за това сме тук, да видим, че има и други като нас.

# 166
Така е... по-леко ти става, като знаеш, че има и други като теб! ❤

# 167
О, радвам се, че не съм само аз пикла. Аз по принцип си пишкам често, но сега вечер е голяма забава - в добрите нощи ставам по 3 пъти, но стигам и до 4-5. И мен на моменти ме цепи глава, няколко дни не ме болеше корем, но тази сутрин се събудих със същите менструални болки от преди. Забелязвам и че гърдите ми на моменти ту ме болят малко, ту много и уж гледам да не го мисля, но все има място за притеснение. Имам цели 10 дни до следващия преглед и вече не ме свърта.

# 168
Аз по принцип не съм от пиклите, даже хич... но сега е някакъв ужас нощем. Със затворени очи обикалям. 😂 Иначе освен главата от 2,3 дни, гърдите си ме болят, но по-малко от преди, имам  схващания на краката или крампи не съм сигурна (защото не съм имала) и леко гадене сутрин.
Иначе наистина тези дни до преглед са най-трудни... всички симптоми ще преживея, само да знам, че всичко е наред.

Последна редакция: чт, 16 сеп 2021, 12:48 от Виолета Василева 683250

# 169
Милите! Съчувствам ви - с толкова притеснения да боли и глава - не си представям колко е гадно 🥺

Аз не съм пикла и сега ходя по-често, но е по-скоро нормалното за другите хора 😅😅😅

Относно притесненията - имам ги, ама не им обръщам внимание. Правя, каквото мога и да става, каквото трябва. Не съм от най-чувствителните, гледам да си правя, каквото и до сега, без вдигане на тежко и си чакам първия преглед на 23 септември 😌

Който има нужда да помрънка, нека помрънка. Тук сме, за да се подкрепим и да споделяме опит и мнения ☺️☺️☺️ Дерзайте!

# 170
Аз съм днес от 17 .00 на доктор направо ми се е свило сърцето дано всичко е наред .

# 171
Теди, стискам палци, всичко ще е наред Simple Smile

Аз нищо не усещам, не пикая, не се изморявам, не ми се гади, не ме боли нищо, но гледам да мисля по-положително, защото нещо напоследък много се напрегнах и с това притеснение и от разни промени в работен план също и много ми дойде. На 29ти чак запазих преглед и трябва някак тия 2 седмици да остана с всичкия си

# 172
И аз съм така, като изключим пишкането. Днес влизам в 6 г.с. Тази нощ имах кафяво зацапване и док ми увеличи прогестерона. Някоя от вас имала ли е зацапвания по време на ранна бременност? Док каза, че е често явление, а и аз съм на Фраксипарин, който допълнително ми разрежда кръвта.

# 173
Аз съм със зацапване още от както разбрах че съм бременна пия Утрогестан 3/2 .Ще видим на прегледа как ще е .Два дена ми лошее даже и повръщах снощи .

# 174
Аз имах зацапване 2 дни, когато ми беше датата за М, но беше много малко и спря и не съм взимала прогестерон допълнително.
Salsera ти до края ли ще бъдеш на фракси? Аз имам дилема както и с 1вата бременност дали да слагам. За сега не съм започнала. Едното ми АГ каза от теста да започна, другото че няма нужда толкова рано. Прецених, че ще изчакам 1вия преглед да видим доплера, а и все пак да се потвърди бременността. Според вас 7ма седмица рано ли е да се види кръвотока?

# 175
Мили бъдещи мами,

Дори не мога да повярвам, че пиша тук. Ако някой ми беше казал, че на прага на своите 38г. ще съм с две сравнително пораснали деца и чакаща трето, щях да му се изсмея в лицето. Но....тестът, а и докторът вчера потвърдиха. В момента съм в шеста седмица. Притесняват ме много неща- възрастта ми, две поредни секция, това, че все още не се вижда пулс на точицата..... и разни други такива банални неща като финанси, как ще ни е семейната организация оттук нататък, как да кажем на близките......
Иначе от сега корема ми тежи, имам много леки болки в кръста, заради които пия но-шпа, умърлушено ми е, тежко и депресирано, но поне другата седмица съм отново на преглед, за да видим дали тогава вече ще се чуе сърчице....
На всички вас желая само хубави емоции и успешен финал! People Family

# 176
Флори, тихо честито! Всичко ще е наред, има и по-възрастни от теб тук. В 6.г.с е още рано да се види пулс. Изчакай малко.
happy, аз също имах розово зацапване на датата на теста, но беше еднократно. От деня на трансфера съм на Утрогестан 3*2, сега док ми включи и Дуфастон, заради зацапването от днес. Почти всичките ми бременни приятелки, казват че са имали зацапване, някои и до 12 г.с. АЗ си правих разширен пакет за тромбофилия още преди опита и се оказа, че имам една нискорискова мутации. Другите са ми ок и по тях съм отрицателна. Но док ми назначи Фраксипарина още от деня на трансфера и най-вероятно ще го бия до 34 г.с. или до раждането. Така че най-сигурно е да си пуснеш изследване за тромбофилия. То е генетично и резултатите са ти за цял живот, те не се променят както при други изследвания. А и това си е вид застраховка.
Теди, от Утрогестана ли повръщаш или си в по-напреднала г.с.?

# 177
Ами по календар съм в 7 с не знам аз и попътувах вчера и може и от пътя да е .
Флори не се притеснявай аз съм на 37 със тинейджър на 15 почти .Все още не сме му казали сега ще вида кво ще каже доктора и тогава.Приятели подозират но нищо не казват защото спрях цигарите и алкохола.Стискайте ми палци тръгвам за преглед .

# 178
*теди*, като каза пътуване, до сега къде най-далеч сте ходили. Аз съм от София, почивните дни се разходихме до Дивотинския манастир, но обмисляме да отидем до Смолян, за да кажем на едните родители. Та се чудех как ви се отразяват навъртените километри и завои.

# 179
Ами по календар съм в 7 с не знам аз и попътувах вчера и може и от пътя да е .
Флори не се притеснявай аз съм на 37 със тинейджър на 15 почти .Все още не сме му казали сега ще вида кво ще каже доктора и тогава.Приятели подозират но нищо не казват защото спрях цигарите и алкохола.Стискайте ми палци тръгвам за преглед .
[/quote

Успех, и пиши как е минало Simple Smile Всичко ще е наред

Общи условия

Активация на акаунт