Термин Май 2022

• 40 042
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте! 🙋🏼‍♀️ Смених си малко името, ама знаете коя съм. 😂 Как сте. Ние се завърнахме от великото пътуване (общо 1000км и нагоре). Опитвах се поне да ви следя, че нямаше време да пиша. Казахме и на моите родители. 😊😊 Момичета, аз като пътувах натам ми беше много зле... на 2 часа хапване, направо ми прилошаваше. Бях с главоболие 2 дни. И след това симптомите пак отшумяха... в момента пак съм си тип топ, но се притеснявам. Само гърдите си ме болят и това е... първа бременност ми е и не знам дали да се притеснявам. Не съм повръщала до сега, само ми се е гадило. Има ли някой като мен, който не повръща, при който симптомите са по-малко и ту ги има, ту не? 🤔 От днес съм в 9та седмица.
И аз съм като теб. Последен цикъл 04.08, значи днес трябва да започва 9та седмица. Първа бременност ми е и чакам да видя в петък дали всичко е наред, защото първия път изоставахме с около 1 седмица. Относно симптомите - само гърдите ме наболяват, понякога се задъхвам и ако съм в движение цял ден, вечер се чувствам много изморена. Не съм повръщала до сега, много рядко ми е лошо, но ми минава бързо. Хапвам си както преди, нищо специално не ми се яде, нито пък е започнало да не ми се яде нещо. Всичко е по старому.

# 481
Момичета, а как сте с обонянието? При мен положението е много зле. Не знам дали има общо с предишен проблем-след изкаран ковид развих паросмия-извратен о обоняние (от януари месец) Тъкмо бях започнала да нормализирам усещанията и сега всичко ми мирише отвратително. Не знам от бременността ли е или от другото, а може би е комбинация от двете 😔

# 482
curlyS , а бе понамирисват ми нещата повечко. Има някой неща, които адски ме дразнят, като цигарите на мъжа ми (Айкос), пък до скоро и аз ги пуших по малко. Неговите са и по-миризливи, направо ми става лошо. По същият начин и олиото, което си направих от кокосово и какаово масло уж да се мажа. Е, тва какаото направо ми се повръща като го помириша. Това са двете неща, но като цяло ми се засили обонянието. 🤔

Последна редакция: ср, 29 сеп 2021, 21:04 от Viole7a

# 483
Момичета, а как сте с обонянието? При мен положението е много зле. Не знам дали има общо с предишен проблем-след изкаран ковид развих паросмия-извратен о обоняние (от януари месец) Тъкмо бях започнала да нормализирам усещанията и сега всичко ми мирише отвратително. Не знам от бременността ли е или от другото, а може би е комбинация от двете 😔
.
Аз имам обоняние като на 🐕, всичко ми мирише много силно и неприятно-парфюми на преминаващи хора, храната, цигарите, газовете от колите .... Ужасно е. Да се надявам, че ще мине скоро.
Относно работата аз съм вече почти година и подозирам, че няма да само много очаровани- имах кратък разговор и "много тъпо се получавало" .....макар че са жени.... Но в крайна сметка детето ми е по-важно.

# 484
Ох и аз предната Б бях решила да се мажа с какаово...леле майко не се търпеше тази миризма.
Не се тормозете за работата, момичета, гледайте си здравето и спокойствието. Няма нищо по-важно от малките човеци 😊. Мен даже ме е яд, че предния път такъв зор си давах, сакън да не натоваря никой с моите неща. Работих до последно и накрая докато дойде времв да си почина, родих и филма почна.

# 485
За съжаление относно работата и аз съм чувала за много неразбрани работодатели. Но както вече другите момичета споменаха, бебчетата и спокойствието са най-важни, така че опитайте да се абстрахирате от притесненията и негативните мисли, но и се постарайте да бъдете добре информирани и ако има някоя вратичка, която да се използва, не я пропускайте.

# 486
Момичета, мина и моят първи преглед днес, 5+4г.с. и имам новини - двечки са!!! Heart
Едното обаче е по-мъничко и ме викат другата седмица пак да го проследим. Казаха, че може и да навакса, но да съм подготвена и за другия вариант. Дано да се задържи шушулката Heart Eyes

# 487
Момичета, как сте със симптомите? Някаква промяна настъпва ли при вас? Аз съм с напрежение в гърдите и гадене… Интересното е, че един ден супер много ми се гади, на следващия почти изобщо. При вас случва ли се така?

# 488
Аз днес пак съм с главоболие... и леко гадене. 😓 Всеки ден различно, но това главоболие ме побърква.

# 489
Честито Ellie! Нашите термини сигурно са близки, за кога си ти? Аз съм за 30 май и днес съм 5+3 г.с, но ми се струва рано за преглед и другата седмица в петък имам записан час.

За симптомите, аз нямам промяна, все същото е, болки в гърдите и лека умора. Днес по обяд ми падна малко кръвното, но с един айрян се оправиха нещата, а и не бях хапвала нищо до тогава.

# 490
Daisy, аз съм за 29-ти май. Бебчетата са инвитро и за това ме извикаха толкова рано предполагам.

При мен симптомите си остават същите - нарастващи гърди и вълчи глад. Много се притеснявам за килограмите и ще се опитвам да  се ограничавам. С предната бременност качих около 15 кг, но стартовото ми тегло беше голямо. От тогава свалих почти 50 кг и сега както съм започнала ще ги наваксам за нула време Rolling Eyes

# 491
При мен и днес са налице гадене и подуване + умора. Много ме мъчи това, че не мога да си хапна нищо свястно Sad Чувствам се като ужасен мрънкалник, но тези, които имат същия проблем предполагам ще ме разберат.

Исках да ви попитам за козметиката, която ползвате - мажете ли се с някакви кремчета? Аз забелязвам, че кожата ми доста се изсуши.

# 492
И аз ги мисля тези килограми, аз бях качила 20 килограма, сега силно се надявам да не са толкова много. Интересно е, че по принцип умирам за сладко, а сега въобще не ми се яде, което е и хубаво де.
Моята кожа по принцип е суха и лицето ми се лющи ужасно, използвам крем на Гарниер с хиалуронова киселина от преди да забременеят, незнам дали е удачно обаче да продължавам да го ползвам сега.

# 493
Аз ползвах La Roche-Posay Effaclar Duo за лице, както и измивния гел, но това беше понеже кожата на лицето ми беше доста мазна в Т зоната, сега определено не е. По-скоро ме интересува за тялото какво се препоръчва, тъй като при качването на килограми кожата трябва да е еластична. Четох из форума за Мустала за предотвратяване на стрии.
Иначе доста хора напоследък около мен хвалят продукти на Тианде, но аз не съм ползвала и не мога да потвърдя.

# 494
Моите симптоми са чувствителни гърди и лека умора, главоболие от време на време. За мазането: Предната бременност се мажех с Palmer's и бях доволна, сега мисля пак от него да си взема. И мен ме гони голям глад, както ядях чак към обяд сега още като си отворя очите и съм гладна. Със синът ми бях качила 9кг. ама сега май ще са повече.

Общи условия

Активация на акаунт