Термин Май 2022

• 40 019
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
Честито и от мен Ellie! Стискам палци всичко да протича по мед и масло!
Момичета, с тези посочени г.с. и термини съвсем ме объркахте. Как ги смятахте,че така... Моя термин според досегашния (първи) преглед е към 22-24 май. Към момента ме водят 6+6 г.с., така е и според калкулатор . Вие как така в 5та.. Аз ли нещо не схващам?
За мацката, която пита за симптомите: при мен постоянен е само чувствителността в гърдите, които са видимо наедрели и реагират на студ. Гадене-много рядко и като че ли ден с ден не си приличат. Вчера не можех да помириша кафе, днес дори отпих глътка-никакъв проблем. Открих,че тениовките оправят проблема със запека и спада на енергия.
Следващият ми преглед е в понеделник. Най-сетне сърчице! В тази връзка-вашите мъже придружиха ли Ви на този преглед?

Честито Ellie! Нашите термини сигурно са близки, за кога си ти? Аз съм за 30 май и днес съм 5+3 г.с, но ми се струва рано за преглед и другата седмица в петък имам записан час.

# 496
Момичета, с тези посочени г.с. и термини съвсем ме объркахте. Как ги смятахте,че така... Моя термин според досегашния (първи) преглед е към 22-24 май. Към момента ме водят 6+6 г.с., така е и според калкулатор . Вие как така в 5та.. Аз ли нещо не схващам?
За мацката, която пита за симптомите: при мен постоянен е само чувствителността в гърдите, които са видимо наедрели и реагират на студ. Гадене-много рядко и като че ли ден с ден не си приличат. Вчера не можех да помириша кафе, днес дори отпих глътка-никакъв проблем. Открих,че тениовките оправят проблема със запека и спада на енергия.
Следващият ми преглед е в понеделник. Най-сетне сърчице! В тази връзка-вашите мъже придружиха ли Ви на този преглед?

Честито Ellie! Нашите термини сигурно са близки, за кога си ти? Аз съм за 30 май и днес съм 5+3 г.с, но ми се струва рано за преглед и другата седмица в петък имам записан час.

И на мен ми е в понеделник прегледа, сърчице чухме миналия път. Ами да, ММ беше с мен, но има кабинети, в които не пускат с придружител. На нас даже лекаря ни каза да си дойдем двамата.

# 497
Ели, страхотно! Да се държи здраво, да не пуска  Purple Heart

Кокосче моя термин е 21 май и съм 6+5 днес, вчера видяхме сърчице, така че другата седмица 100% ще видите. Аз се следя в Токуда и там не пускат придружители.

Симтомите ми са гадене (без повръщане) от време на време, особрено сутрин и изобщо като прегладея. Моят ембрион излезе много претенциозен и категорично снощи ми даде да разбера, че не търпи джънк. Аз така сладко след прегледа се почерпих с KFC....та ставах към 12ч да го връщам...

# 498
Кокосче, г.с се броят от първия ден на последната менструация. Така аз съм 8+3г.с. с последен цикъл 02.08. Т.е. първия ден се брои нулев.

# 499
И аз така знам и ги броя. За това и се изненадох от написаното на двете момичета.
Кокосче, г.с се броят от първия ден на последната менструация. Така аз съм 8+3г.с. с последен цикъл 02.08. Т.е. първия ден се брои нулев.

# 500
На мен също доктора ми определи датата за преглед, беше преди 6-та г.с. Иначе за жалост в болницата,  не пускат придружители и си ходих сама Frowning1

# 501
И аз така знам и ги броя. За това и се изненадох от написаното на двете момичета.
Моя последен цикъл беше на 23.08, приложението ми изчислява, че съм в 5г.с.+3, аз не виждам нищо учудващо. Термина ми се предполага, че е 30 май.

# 502
Момичета, видях мечтаното сърце ❤ Няма такава радост, на седмото небе съм. Отговаря си точно, изписаха ми аспирин протект за момента заради 2те "мутацийки" и заради кофти случката предния път и така. След 2седмици пак.

За кои мутации имаш предвид се пие аспирин ?

# 503
  • София
Кокосче, твоят термин е странен - не знаеш на коя дата ти е бил поледния цикъл ли, че имаш 3 дати за термин. За протокола - аз съм с последен цикъл 11.08. - сега съм в 7 г.с. + 1 д., термин, изчислен по датата на последния цикъл - 18 май. Термин, който си изчислявам аз по датата на забременяване - 17 май. Нормално е към настоящия момент в темата за термин м. май да имаме момичета от 5 г.с. +/- някой ден до 10 г.с. +/- някой ден.

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 20:44 от *Lorena*

# 504
Здравейте, споделих новината и на работа за мое учудване реакцията беше приятна. Нещо ново-  препоръчаха ми приложение Pregnancy + на Avent Philips. Хареса ми, показва бебето как изглежда в съответната седмица, размери и информация за промените...

# 505
По всяка вероятност, както казах, объркването тръгва от мен Simple Smile
Знам датата на последния си цикъл, 14.08, а странният термин ми го каза лекарката, при която беше първото ми посещение и която установи наличието на плодно сакче. Каза ми, че на следващите прегледи ще бъде по-конкретна датата.
Кокосче, твоят термин е странен - не знаеш на коя дата ти е бил поледния цикъл ли, че имаш 3 дати за термин. За протокола - аз съм с последен цикъл 11.08. - сега съм в 7 г.с. + 1 д., термин, изчислен по датата на последния цикъл - 18 май. Термин, който си изчислявам аз по датата на забременяване - 17 май. Нормално е към настоящия момент в темата за термин м. май да имаме момичета от 5 г.с. +/- някой ден до 10 г.с. +/- някой ден.

# 506
Ехоо, как сте? Днес голямо затишие.

# 507
Ехоо, как сте? Днес голямо затишие.

И аз това си мислех, днес никой-нищо.
Аз съм си с напрежението в гърдите, но и днес не ми се гади много, много. Само умувам да не би нещо да не е наред…. На работа ходя и се разсейвам, но съм само по 4-5 часа, вкъщи се побърквам. Едва ще дочакам прегледа в понеделник. Утре мисля да се разходим някъде, вие рискувате ли да излизате на кино или някъде. Имам огромнаааа нужда да се разсея…

# 508
И аз това си мислех. Аз си имам пишкането през нощта и усещам гаден парфюм на колежката. Живи и здрави утре ще пътуваме за Смолян от София. Надявам се всичко да е наред. И аз нямам търпение за прегледа другия петък, да видя дали точица е наваксала. Цяла седмица ще дишам чист въздух да давам кислород, дано да има ефект Simple Smile

# 509
Аз бивам, че вчера беше голяма гадория с тва главоболие и цял ден дроб. 🤷🏼‍♀️ Не смея да казвам, че не се знае утре какъв ден ще е. Корема много ми се подува, момичета... пък не се тъпча. Само сутрин за малко е по-прибран. При вас как е?

Общи условия

Активация на акаунт