Термин Май 2022

• 39 982
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
  • София
В коя болница си на системи

В Тина Киркова съм.... утре ме изписват и само треперя от всяка хапка...много е гадно хаха

Без изобщо да искам да те панирам, подкрепям Salsera. Пусни си изследвания и се консултирай и с други лекари. Дано има подобрение и спреш да повръщаш скоро ❤
Няма ли подобрение от вливанията
И в болницата ли повръщаш
Ми повръщам си – да. Диетата било половината лечение ма никой не ти казва каква... То е ясно, без джънк примерно, но вчера повърнах от едни кюфтета.... Бият ми деган на инжекции и да си чакам 10–14 седмица да спре....ужас ти казвам, а сега примерно като лежа не ми се гади, но раздвижва ли се малко и веднага почва! Миризми е излишно да казвам как ме провокират. Направо се видях в приключение, а на дамата с кюртажа дано се оправят нещата по–бързо.... Sad

# 556
Happy мерси за коментара Simple Smile Аз също доста четох по темата, като гледам в бг много натискат за кюртаж, а на запад оставят нещата да се случат от само себе си. Странно ми е как за 5 дни без хапове нищо не се случва при мен дори съм по-добре. Иначе имам гадене и голяма умора, много напрегнати гърди, но след всичко прочетено разбрах, че при кухо яйце пак може да ти се гади, дори чхг може да ти расте добре. Оставям сега нещата да развиват пък да видим, ще ви дам отчет другата седмица.

# 557
Момичета, много съжалявам да чуя, че нещата не вървят добре. Дано все пак се окаже фалшива тревога ❤ Може наистина да пуснете чхг през 2 дни, да видите дали нараства. Всеки път се чудя какво толкова бързат с тия кюртажи, сакън до довечера да приключим. Само ще споделя в случай, че някоя може да намери полза от историята ми.
Скрит текст:
Предната ми бременност приключи с мисед. В 5+4 се видя само празно сакче, две седмици по-късно в 7+4 се беше появило ембрионче без пулс, което отговаряше на 6та седмица. Работата беше ясна, но лекарката каза да спра прогестерона и нека изчакаме 10тина дни за по-сигурно и тогава чак да действаме медикаментозно. Кюртаж не е бил под въпрос изобщо. След седмица започна зацапване, а точно на 9тия ден започнаха болките и се изчистих сама. Значи ако е спряло развитие в 6+1, се изчисти 20 дни по-късно. На следващия ден беше прегледа и нямаше и помен, всичко се беше изчистило. Веднага можехме да започнем с новите опити. Кюртажа за мен щеше да е много по-стресиращ както психически, а физически да не говорим.
Благодаря за куража ❤️ Наистина ми помага вашата подкрепа. Реших да не ходя тази вечер. Няма да насилвам нещата. Спирам хапчетата и оставям всичко в ръцете на Господ. Моля се и вярвам, че ще стане най-доброто за мен. Ако стане нещо опасно - с болки и не дай Боже кръвоизливи, ще отида в болница и толкова.
П. С. Имам приятелка, която направи аборт сама вкъщи в 3 месец, понеже живее в чужбина и там не ти обръщат внимание до 3тия месец. 2 седмици след това забременява, без да знае, че е възможно и ражда здраво детенце 🙂
Така че истории всякакви.

# 558
Здравейте! Минавам само да кажа, че съм с вас, момичета и се моля нещата да се развият така, както ще е най-добре за вас. Не губете вяра!

# 559
Здравейте! Как сте днес? Аз имам голям проблем с яденето през работно време. Сутрин съм много гладна, а вече се изчерпах с идеите. За съжаление и в работата ми нямам много време, защото съм учителка и трябва да си подготвя нещо за хапване набързо. Дайте някакви идеи, какво хапвате вие, защото аз наистина не знам какво да си правя 😔

# 560
Здравейте! Как сте днес? Аз имам голям проблем с яденето през работно време. Сутрин съм много гладна, а вече се изчерпах с идеите. За съжаление и в работата ми нямам много време, защото съм учителка и трябва да си подготвя нещо за хапване набързо. Дайте някакви идеи, какво хапвате вие, защото аз наистина не знам какво да си правя 😔

kyklichkata , много зависи от това какво ти понася. Аз от месец ям едно и също - сутрин кисело мляко с ябълка и овесени ядки, през другото време различни плодове, маслини, някоя солетка, сушени сини сливи. Имам напредък вчера успях да хапна баница (след като и махнах сиренето Grinning, само така ми хареса), а предния ден един сандвич с кашкавал и шунка, но това си е прецедент.

# 561
Аз днес не се чувствам особено добре. Сутринта ми падна кръвното и ми беше лошо, на обяд се прибрах вкъщи и хапнах малко и полежах, по отмина ми малко, но се чувствам зверски уморена и само ми се приляга. Добре, че днес на работа е спокойно поне и нямам много задачи. Може би проблема е, че не закусвам, а трябва да започна да хапвам нещо. Иначе и изпитвам някакъв глад, а като хапна нещо и после ми става едно тежко на стомаха.

# 562
И на мен днес до обяд ми беше лошо, гадеше ми се. Ходих до магазина и преди мен чакаше една жена с такъв парфюм, че исках да повърна Weary
Каката вече 5-ти ден си е вкъщи болна и не мога да си почина. Точно когато на нея най-много й се играе, на мен най-много ми се прилягва.

# 563
ОФ и аз съм като парцал до обяд ходя на работа прибирам се и лягам по цял следобед спя по 1-2 часа само така ми е добре.Иначе ми е лошо по цял ден едвам си пия хапчетата.Дано поотмине след 3 месец .Момичета как сте със секса на мен не ми дават до 3 месец за сега .Не че ми се прави но моя полудява не знам как ще изтърпи ако не дават до края .

# 564
На нас ни е позволен, с презерватив само. Не ни е много комфортно, толкова беше хубаво бебеправенето Simple Smile Иначе моето човече не настоява, аз нямам много желание, но сме го правили няколко пъти, едва след като видяхме сърчице. Апропо след като правихме секс, симптомите ми намаляха, рязко. Предполагам има и психосоматичен ефект.

# 565
  • София
Мен утре ме изписват. Казаха ми, че мога да ям до 3 месец грубо казано само печени/варени картофи, ориз и пиле, а и банани дето ми понасят....от напъните да повръщам съм си предизвикала леко кървене и сега вземам и за задържане една шепа лекарства, но поне спря да ми се гади, а и ако това ще е начина да е ок всичко съм съгласна... Само мир да има и бебето да е добре! 🙏 Стискам палци и да не лежим по болници, че тука такива случай има....

# 566
За секса - много ми се иска, ама ме е страх. 😂🤷🏼‍♀️ Аз се чух с моя АГ, че не мога до 19ти да чакам за преглед и утре ще ида на частно. Наистина нямам повод за притеснение, но някак ще се успокоя поне, за да избутам двете седмици до записване. Корема ми пак е като топка. Мъжа ми вика, че вече ми личало (Никога не съм имала корем, та е възможно). 🙈 Днес си взех две роклички, дето аз хич не съм по роклите, но вече дънки не ми понасят. 🤔

# 567
Здравейте момичета, отдавна не съм писала, но ви чета редовно. По темата за секса и ние имаме забрана до края на 3 месец, но да си призная - нямам и желание.   В 10 + 1 г.с. съм и днес специално ходих до УМБАЛ Света Марина във Варна, за да си направя неинвазивния пренатален тест Invitae и започва голямото чакане. Ще дам отзив, след като получа резултатите. 😊

# 568
  • София
Здравейте момичета и от мен! Деветата седмица май минава с по-малко гадене, но с повече умора при мен. Имам и хрема Sad Промивам само с физ. разтвор, пия чай с лимони и ям киви повече.
За хапването аз не мога да се оплача- мен ми е гладно постоянно, дори и когато ми се гади- предпочитам тестенко и салатки.
За секса- на мен ми каза док, че няма проблем стига да е премерено без много чекнене и дълбоко проникване. Веднъж сме правили и то заради ММ, аз мога да си пасувам.

# 569
Вие всички май минахте прегледи вече, аз в петък съм за първи път. Секс правим, но не особено често. Аз вече съм легнала и съм готова да заспя, толкова много ми се спи 😁

Общи условия

Активация на акаунт