⚽ ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ .::23::.

• 38 429
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
  • София
За БГ футбол не ми се пише просто. Трагедия. Боби и компания да си хващат багажа и да ги няма. Да се започне от школите и бавно да се излиза от този батак.

Халанд ще е явление в европейския футбол в следващите години. Очаквам Бензема да вземе следващата "Златна топка".

Да не забравя да кажа някоя добра дума и за Куртоа.

# 226
Здравейте, футболни фенове.
Трябва ми помощ/информация от вас.
Не мога да намеря никъде информация за предстоящите мачове на Манчестър Сити следващия сезон, искам да резервирам билети.
Благодаря ви предварително.

# 227
  • sf
Според мен е рано, още не са направени програмите за първенствата.

# 228
  • Манчестър
Не мога да намеря никъде информация за предстоящите мачове на Манчестър Сити следващия сезон, искам да резервирам билети.

Програмата за следващия сезон ще излезе на 16 Юни в 9 часа сутринта английско време (11 часа българско време).

# 229

Програмата за следващия сезон ще излезе на 16 Юни в 9 часа сутринта английско време (11 часа българско време).

Благодаря за информацията!
На сайта на М.Сити, нали?

# 230
  • Манчестър

Благодаря за информацията!
На сайта на М.Сити, нали?

Ами то е за цялата Премиер Лига, предполагам, че Сити веднага ще ги публикуват.

# 231
  • София
Бори Перуката кога ще си подаде оставката?
Докога ще берем този срам???
Вече и Гибралтар не можем да бием!!!

# 232
  • София
Удържахме (като гости!) Гибралтар, което не е малко! Точица по точица, и….така -:)

# 233
  • София
Нищо не сме удържали, а дълбаем дъното, но най-светлите моменти идват след непрогледен мрак, затова ще потърпим.

# 234
  • София
5-то поредно класиране за Австралия на СП. 🙂
Стисках палци за озитата в мача, защото се опитваха поне да играят футбол и да нападат. Имаха две много добри възможности за гол. Перу се сетиха да играят чак във второто продължение когато упражниха натиск, удариха и гредата. Но като цяло не могат да претендират да играят на СП с такава страхлива тактика срещу отбор от ранга на Австралия.
Андрю Редмейн бил някакъв специалист на дузпите, за това и го вкара треньора малко преди края. Поне това казаха коментаторите по TSN. Перуанския вратар беше много зле. Нито веднъж не оцели посоката на изпълнение. Докато танцуващия по голлинията клоун си разбираше от нещата. И аз му се издразних, ама има ги и такива луди хора. Лошо няма.
Браво на Австралия и жалко само за перуанската публика, защото си спомняме какво шоу направиха в Русия преди 4 г.

Днес от 21:00 ч.  последния бараж между Коста Рика и Нова Зеландия, които пак ще играят в Катар.

В Лигата на нациите, Франция продължава с издънките!
4-ти пореден мач без победа и 2-ра поредна загуба като домакин със само 1 вкаран гол?!
Не знам каква е тази немощ, но ми прави впечатление, че в средата на терена са зле. Липсват им креативни халфове. А и защитата не е добре. И този номер със значението на Лигата на нациите не минава. Играта не им върви не от вчера. Ще е голям срам ако изпаднат във второто ниво, но не ми се вярва. Септември ще бият Австрия в Париж, но ключови ще са мачовете Дания - Франция и Австрия - Хърватия.
1-ва победа за Хърватия над Франция в цялата история на хърватския футбол! 🙂

# 235
  • София
Коста Рика станаха последно класиралия се отбор за СП в Катар.
Лос Тикос вкараха гол в 3-та минута и после цял мач го пазеха с всички средства срещу... 101-ия в ранглистата на ФИФА, тц тц
Изобщо всички ЮА и латино отбори без Бразилия и Аржентина са пълен СМЕХ. С някакво изключение (но не винаги) за Мексико, Колумбия и Уругвай.

Нова Зелания играха по-добре, по-футболния отбор бяха и незаслужено загубиха. Според мен съдията можеше и да признае отменения гол. Въпрос на гледна точка. Не е порязване, ама айде, новозеландеца падаше и нормално да събори костариканеца. Мъжко единоборство. За мен 60 на 40 за редовна ситуация. Червения картон си го имаше. Безумно влизане. Хем знаят, че има ВАР, хем някои футболисти играят без мозък.
И въпреки, че останаха с 10 човека, новозеландците нападаха и имаха и положения, не е като да нямаха. Абе яд ме хвана. Жалко.

Иначе, Лос Тикос се класират за 3-ти пореден път на СП и ако не се лъжа за общо 6-ти път и 5-ти път от последните 6 световни първенства.

Какво става в Лигата на нациите?! 😮

Англия - Унгария 0-4?!
Голям резил за Саутгейт и компания.

Германия - Италия 5-2?!
Скуадрата игра с доста подмладен отбор, а германците излязоха на кръв. Знаем, че никога не са побеждавали Италия на голям форум (СП или ЕП), а всичките им победи са в приятелски мачове. А този турнир е една идея повече от това.

Англия има сериозна опасност да изпадне във второто ниво, което ще е голям срам.
А, маджарите след 4 кръга в групата са начело в група с Италия, Англия и Германия. А само преди 3 г. бяха кажи-речи на един хал с България...
Мдааам

# 236
  • София
Диаволо, а какво става с Еквадор? Чили ли ще ги замести?

# 237
  • София
Засега ще си участват.
Няма индикация, че ще ги дисквалифицрат.

# 238
  • София
Аз да си кажа- Лева/ rl9 в Барса! Оле!

# 239
  • София
Аз да си кажа- Лева/ rl9 в Барса! Оле!
Добре дошъл на Лева при нас, надяваме се да вдигне още качеството.

Днес успех на ЦСКА и Левски.

Учудващо добро представяне вчера за Ботев. Разбира се, на реванша ще отнесат между три и четири гола, но точката си е точка и струва пари, които отборът, завоювал я, си ги прибира, ако не друго.

ЦСКА очаквам поне хикс да измъкне от гочето, а за Левски - мъко моя, ще ни смажат още днес, то е ясно.

Лудогорец дано преодолее и следващия си съперник, макар че ако не са Шкумпи мумпи от Македония, а Динамо Загреб (което е далеч по-логичното) - също сложна работа за Разград....

Общи условия

Активация на акаунт