Отговори
# 210
Голямата на стоке със стойка ще взимам аз Simple Smile Може на стойка да се сложи и голямата .И искам голяма за да се ползва повече

# 211
И аз харесвам на Stokke обаче когато порасне детето трябва да се махне стойката нали така? Може ли да се ползва ваничката като обикновенна ваничка после без стойката, защото четох ревюта, че не било удобно без стойка, не се изправяла ваничката, а стояла малко кривнаха и т.н.

# 212
да то това е и идеята на ваната да се ползва по дълго време и без стойка . Тя не се изправя за сметка на стойката по принцип Simple Smile

# 213
Понеже говорихме за стокето. Сега ми попадна това стори в инстаграм. Има код за отстъпка. Нямам идея по колко вървят на другите места и в този сайт но ако може да спести на някой нещо ще е супер!

# 214
Еднакви са цените на сайтовете в които се предлага Simple Smile
Само се едно но , да се знае че стойката нее съвместима със Хл ваната , аз защо съм останала с друго впечатление не знам

# 215
Благодаря, Бочи, ние също така си мислехме. Значи оставаме на малкия вариант. Тя разликата не е и толкова голяма - няма и 20см.

# 216
ами аз поръчвам малката ама по натам може и да купя голяма като пораснем Simple Smile

# 217
Привет, мамчета 🌸🤗
Днес бях на преглед при лекаря и акушерката ми взе кръв и урина. В 30г.с. + 4 дни съм. Малкото човече си е напълно в норма - 30 г.с.+ 2 дни и тежи 1414 гр. 😍 Отново не видяхме пола на мъничето 😅 Със сигурност ме гледа 30 минути, въртя ехографа. По едно време се показа май нещо като тестис, но лекарят каза, че не може да каже със сигурност, така че остава за следващия път. Ние се шегуваме, че то усеща кога ще съм на преглед и нарочно застава така, че да се крие. Така или иначе баща му няма да е във Варна още две седмици и не ми се иска по телефона да му казвам, а да измисля някаква изненадка. Бебче е застанало главично и дано се задържи така. Като гледам календара, на следващия преглед (34 г.с.) ще ми дадат 45-дневния болничен. Толкова бързо минава времето... и после започваме тонове всяка седмица.
Развълнувано ми е 🤗

Между другото, снощи сънувах една непозната баба да ми казва: "Ти още не знаеш, но чакаш момченце".

За ваничка ние още не сме избрали, но като се върне мъжа ми, ще вземем.

# 218
мале това ващо потайно бебе стана цяла история Simple Smile Може ли в 30 седмица вече да не иска да се покаже Simple Smile Страшно диване

# 219
Хахаха с характер. Роднините ни си мислят, че се шегуваме и не казваме.

# 220
ми то да ти кажа с право 😂Кой знае дали лъжете или бебето се бъзика

# 221
  • до най-прекрасния мъж
Аз май писах и преди, но не знам на тази тема ли. Най-сигурно е на раждането, че то се не знае какво ще излезе Stuck Out Tongue Winking Eye. Позната чакаше момиче, роди момче. Детето е на 7-8, не е толкова отдавна, че да кажеш техниката е била допотопна. Явно много умело се е криел до края.

# 222
Леле Pischi вече очаквахме да се похвалиш с пола. Иначе всичко останало звучи супер. На мен по принцип са ми малко странни тези неща където като разберат пола пукат балони и всички се правят на изненадани като видят синьо или розово, но във вашия случай ако беше разбрала можеше да го направиш на таткото като се върне 🙂

# 223
Аз познавам такива с пукане на балони и после се смени пола на следващ преглед.
Аз и сега в 30г.с. имах още съмнения наистина ли е момиче и накрая на прегледа пак питах. Марков ми каза - О, да момиче си е, аз го проверих одеве. Няма как да е друго от 20г.с прегледа. Ама знае ли човек.

# 224
аз също не ги разбирах тия с пола ,но сега като забраменях и понеже всички бяха 100% сигурни че чакаме момче исках да направя такова парти ама другите да се зарадват на пола не ние с таткото Simple Smile точно защото се нахъсах с интригата че всички грешат пола 😂Но се отказахме да гт правим

Общи условия

Активация на акаунт