Отговори
# 195
  • Варна
Ау любимия ми цвят визоне Heart

# 196
добре де , само на мен ли от вр на вр ми е супер дискомфортно около пъпа ?

# 197
  • бургас/софия
Мен ме сърби около пъпа често и ми е постоянно дискомфортно с това голямо шкембе. Ни на стол, ни в колата ми е комфортно вече, кръста ме боли, легнала ми е тежко, киселинки... чудничко.. а имам 80 дена до термин! И за капак вчера разбрах че ваната в Тина Киркова, където мислех да раждам, от 5г не съществува! 🤪

# 198
О тази вана даже от повече не функционира там. Май само в кабинет Зебра има вариант за водно раждане.

Днес си нахвърлих един списък за багажа за болницата... Ми то цял катун трябва да помъкна. Направо стана дълък и широок, а 100% ще го допълвам с нещо забравено. И трябва да помисля за нещо прилично за изписване, че нищо подходящо нямам, което да ми става и да е за студено време. Някаква рокличка с дълъг ръкав, чорапогащи и ботички. Тъкмо да ги нося и сега като свърши лятото.

# 199
тази вана не съществува от милион века Simple Smile Аз имам консултация при олга дукат в св лазар , там също има вана , и зебрите , но тука много познати се оплакват нещо от тия зебри .

# 200
  • бургас/софия
тази вана не съществува от милион века Simple Smile Аз имам консултация при олга дукат в св лазар , там също има вана , и зебрите , но тука много познати се оплакват нещо от тия зебри .

Да, Св Лазар или Зебрите са ми варианта, ще го мисля още малко 🤔. В Св Лазар поне мога да съм с Др Дончева, при която преди раждах и си я бях харесала... след 3тата фетална другата седмица ще се раздействам по въпроса, то почти нищо не ми остана за купуване и приготвяне.. чакам черния петък и термина 👻

# 201
Аз накупих рокли от фешън дейс по 20-30лв. 4 взех и мисля да съм с тази на изписването:

В черно и розовичко е. Да си отивам с бебека. Имам едно огромно пухено розово палто което ми става така че него ще помоля да ми донесат в болницата, за да имам връхно и отдолу ще съм с боти или ботуши. В което ми влязат краката 😀

# 202
Добро утро. Моята в 28седмица беше 940гр и просто казаха че няма да е едро бебе, 2 седмици по късно беше 1200 почти 😀
Иначе искам да попитам някоя от вас с много ниска глюкоза 2,6? Чак днес в 31седмица ме изпратиха на обременяване да видим какво се случва…

# 203
Момичетата, следващата седмица от четвъртък в Лидл ще има клинове за бременни и сутиени за кърмени.

# 204
Точно и аз влязох да споделя за Лидъла 😁

# 205
А на какви ванички за къпане се спряхте?

# 206
На Stokke, но се чудим за размера. Не знам голямата може ли да стои на стойка или е само за земята.

# 207

И ние много харесахме Stokke, май ще е на стойка, ще ходим да ги разгледаме днес и мога да върна обратна връзка ако е интересно за някой тук. Изглеждат много практични!

# 208
  • София
Ние взехме тази ваничка, защото е доста малка, а сме зле с пространството. На OK baby е. Има си и стойка. Дават я до годинка някъде.

А каката се къпе в тази от 10 месечна, та просто като омалее горната, ще мине в тази.

# 209
Аз май на тази се спрях

Общи условия

Активация на акаунт