Отговори
# 360
Лефакс (за колики) давах от 5ти ден, бяхме в болницата още и се свиваше доста преди изхождане с много леко помрънкване. Сега ще си го нося пак в багажа. То така или иначе е с натрупване и може от първите дни.

Последна редакция: ср, 15 сеп 2021, 11:24 от Elanlli

# 361
Панадол бях взела, педиатърката каза,че няма да ми потрябва скоро и чак към годинка се наложи, но не пречи наистина да имаш един. Кул пачът при ваксините трябва, а за коликите - трябва да се пробва. При нас прословутият лефакс само влоши нещата и докара и запек, омнибиотик панда също е много препоръчван, но пак при моя син нямаше ефект, най-добре му се отразяваше еспумизан с пробиотик,така че там се пробва. Сега мисля да пробвам Нарине, то не е толкова популярно, но е един курс от 2 седмици и от тези,които са го ползвали,казват, че вършел чудеса. С живи бактерии е, които се заселват в коремчето и помагат за усвояването и детенце няма колики, та сега съм по-смела и ще му дам шанс, също има и едно масло на Веледа, за мазане на коремчето, което хвалят, та и него ще видя. Иначе с коликите е относително - при моя се появиха след първия месец, но при детенцето на една приятелка - на десетия ден. Изобщо както се казва - само за тях няма точна формула кое работи със сигурност.

# 362
Аз натине често взимам за мен точно от препоръка на майки с деца. Иначе мислех по скоро био байя да взимам за коликите.

# 363
За коликите знам от приятелка - торбичка със семена за затопляне на коремчето, имало такива в хиполенд, комсед.
За първи път чувам, но си го записах, ако някой е пробвал или има инфо от първо лице може да каже.

# 364
За тежките случаи на колики нищо няма ефект. Моята кума изпробваха всичко на пазара което го имаше. Бебето й ревеше денонощно, беше ад и за тях и за детето и за комшиите (които учтиво тропаха по стени) - ни капки, ни чай, ни бял шум, сешоари, спане върху корем, возене в кола, костилки... Само куршум не бяха лели. И това е за кърмено бебе момиче (поредния мит беше разбит).
За средните случаи - проба и грешка, при едни помагат, други не.
Иначе дори и за голям човек загряването на корема облекчава болката. Може с костилки, топла кърпа.

# 365
Ами на мен не ми е писано да си купя козметика онлайн 😄
Първия път като поръчах на юриаж комплект - беше изчерпан.
Сега ми звънят от ремедиум - и душ гела и крема против подсичане са изчерпани.
Отказах цялата поръчка ..
Продължавам да търся козметика по възможност с чанта или несесер който ми харесва.

# 366
Така за възглавничка аз взех от айко един бухал беше на оферта Simple Smile
Иначе и на мен ми звъннаха от ремедиум че нямали мокри кърпи , аз викам ама аз исках чантичка Simple Smile И казаха че ще ми я подарят е така с едно нещо

# 367
Ами да ама от моите неща нищо няма 😕
Друго ще търся

# 368
Аз днес получих имейл, че са ми изпратили поръчката от Ремедиум. Поръчах малък душ гел и крема за подсичане.

Иначе днес бях на преглед, добре върви бебочко, 31 г.с. 1600 гр. От другата седмица започваме с тоновете и ще мислим за раждането та... май не остана много. Hug

# 369
Момичета, как сте ? Аз днес съм парцал….толкова силни киселини не съм имала скоро, чак ми се повръща от тях.. какво ли не пробвах… ябълка,обикн.бисквити,солети.. и Гавискон пих,въпреки че гледам да не пия през деня,а евентуално вечер ако не мога да заспя… но те не спират…….Не е от храна, днес съм на препечена филийка..нямам апетит именнно заради проклетите киселини…. Вече съм безпомощна пред тях, имам ги от 5ти месец..нямам сили. Извинявайте,че мрънкам,нооо просто се чувствам безсилна пред тях и тъпото гадене…

# 370
И аз цял ден съм с киселини и дъвча Ренние,ама от него мога до 12 таблетки на ден.

# 371
И аз цял ден съм с киселини и дъвча Ренние,ама от него мога до 12 таблетки на ден.

Помага ли? Аз вече не знам какво да правя…просто няма край… бях подготвена,че не е лесно да си мама…ама аз един бял ден нямам 😀 ужас,дано ни минат поне от малко.. почти на финала сме. 🙏🏻

# 372
Определено помага. И аз , и ММ го приемаме, при това доста преди да забременея, но си го купуваме от Турция . Там 48 таблетки са 4-5лв.

# 373
аз смуча бианацид , има отвратителен вкус но чесно казано помага. Аз първите 4 месеца бях яко с киселини непрекъснато и това ме успокояваше бая

# 374
аз смуча бианацид , има отвратителен вкус но чесно казано помага. Аз първите 4 месеца бях яко с киселини непрекъснато и това ме успокояваше бая

Аз в началото почнах с него.. и направо толкова беше гаднооо 😀 но и спря да помага. После спрях всякакви хапчета и търпях, евентуално Гавискон и то рядко.. но днес положението е ОГЪН..

Общи условия

Активация на акаунт