Боя за коса - Blond50 - Клуб на блондинките

• 42 198
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
Brumm,с цялото ми уважение,от блондирана,до много светло руса има голяма разлика.Цветът не се получава един и същ.

# 661
Brumm,с цялото ми уважение,от блондирана,до много светло руса има голяма разлика.Цветът не се получава един и същ.
Била съм и блондирана. Наситеността на цвета е еднаква върху моята коса.
Този цвят може да се получи по-лесно при изсветляване на тъмна коса, според нивото на естествения цвят зависи с кскъв номер боя и оксидант. На светла основа според мен няма как да е с 9 ка. Във всички 9 ки, които съм ползвала, няма достатъчно пигмент, който да насити косъма до толкова тъмно.

# 662
Включвам се с резултат след матировка по препоръка на Принцесата 🤗

Добре се получи, определено се уби този оранж, даже и стана интересно с тези розови кичурчета.
Виждам, че се харесва Dialight на Лореал - някой знае ли дали се разрежда по специален начин за мат, или се използва точно според указанията на опаковката, т.е. като стандартна боя?

# 663
Мини ми, браво, красиво ти е!

Разрежда се 1 към 1,5, или иначе казано 50 мл боя със 75 мл оксидант. Тя си е боя за матиране, не е за боядисване 😁 ама и аз как се изразих..

# 664
Имам бои на Лорвен, но ми свършиха оксидантите към тях. Мога ли да използвам на друга марка?

# 665
Според мен да, смесвала съм конктретно с тази боя.

# 666
Момичета колко минути е удачно да се боядисват корени с боя 12 и оксидант 40%? Чета различни упътвания... Страх ме е да стоя 1 час😅. Май ще взема 30% и ще стоя 50 минути. Вярно е,че зимата по трудно изсветлява косата

# 667
  • Варна
Аз стоя час с  40 оксидант,но боядисвам върху Олаплекс и съответно с Олаплекс в боята.

# 668

Разрежда се 1 към 1,5, или иначе казано 50 мл боя със 75 мл оксидант. Тя си е боя за матиране, не е за боядисване 😁 ама и аз как се изразих..
Благодаря! А върху мокра или суха коса се нанася? Минах днес и взех от рибата 9.21 с оксидант 2.7.

# 669
Точно вчера си говорехме с една фризьорка, че когато мине времето, обозначено за престой върху всяка боя, то действието й автоматично спира. Всъщност няколко фризьорки са ми го казвали. Дали е 100 % така,не знам

# 670

Благодаря! А върху мокра или суха коса се нанася? Минах днес и взех от рибата 9.21 с оксидант 2.7.

Доколкото разбрах на суха!

Аз се чудех между 9.12 и 9.21 те са сходни! Много ще ми е интересно да споделиш какво се е получило при теб. Аз ще пробвам идната седмица като имам време.

# 671
Момичета,
Споделете с какъв матиращ шампоан се миете .
И има ли ефект против жълтите отеннъци.
Аз сега взех на Syoss Blonde & Silver.
Още не съм го пробвала Grin

# 672

Доколкото разбрах на суха!

Аз се чудех между 9.12 и 9.21 те са сходни! Много ще ми е интересно да споделиш какво се е получило при теб. Аз ще пробвам идната седмица като имам време.
Момичето в магазина ме посъветва да взема 9.21, защото имало повече лилаво, а в моя случай това сякаш е по-добрият вариант. Иначе не знам кога ще се намажа, рано ми е за стандартно боядисване, а и мат правих, не че не ме сърбят ръцете 😂. Ще е супер да споделиш резултат, а и аз ще го направя като се наклепам.

# 673
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Момичета,
Споделете с какъв матиращ шампоан се миете .
И има ли ефект против жълтите отеннъци.
Аз сега взех на Syoss Blonde & Silver.
Още не съм го пробвала Grin
аз последно ползвах на Инебрия по препоръка на една прителка,много хубави и стават кичурите ама тя стояла по 10 мин.Аз като ползвам Ш с триста зора изчаквам 3-4 мин. и сливам и като цяло не виждам особенна разлика,но пък аз в момента нямам кичури.На Лакме съм ползвала и не съм впечатлена.

# 674
И аз не съм видяла ефект,може би косата тр да е  силно изсветлена и естественият косъм да е по-светъл…може би Фанола имаше лек ефект.

Общи условия

Активация на акаунт