Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (114) - септември 2021

• 122 905
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 120
С томбола в края на седмицата ли са наградите на Емека или мечето се печели веднага? Защото ми изписа само, че участвам един път за тегленето на гифт карта. От правилата оставам с впечатление, че не са моментни.

# 121
Включих се в Емека,но няма за мен Емечо.Тоалетна хартия мимоза в СтЗ имаше в магазин Елитис ,но много голям пакет и не взех,ако имаше четворка бих взела за играта.

# 122
Преди малко ми се обадиха от Споко за да предоставя координати за доставка.Наградите ще ги очакваме със Спиди!😊

# 123
Уху спечелих от Кока кола слуичър.

# 124
Емечо веднага, гифт карта всяка седмица е тегленето.
И аз участвам за гифт карта 😭 не се отказвам, продължавам с участието си за Емечо.

# 125
Има нови печеливши в Морени за скутера. Няма ме отново, а така го искам!!! ☹️🤞

# 126
Аз вече 4 на 0 за Емечо. Остана ми 1 бележка , ще я регистрирам довечера. Добре, че тоал. хартия свърши вкъщи , че да има повод да предложа да купим точно такава 😂

# 127
Нашата не е свършила, имам 3 чувала. И аз като друга потребителка така купувам, но купих и 4 бр. Емека на 2.49 на промоция ама няма мечо. Ще взема още 2 най- много и ще се откажа, че ще се налага да излизам на пазара да продавам тоалетна хартия 🤣🤣🤣

# 128
Печеля Емечо 14:44

# 129
Как се набутах в тъпа ситуация много ме е яд-спечелих две награди с една бележка със закупени продукти за различни игри.
И нито в магазина могат да ми издадат приличен дубликат нито в някоя от игрите искат снимано копие на бележката.
Освен да прежаля една от наградите май друг избор нямам.

# 130
Как се набутах в тъпа ситуация много ме е яд-спечелих две награди с една бележка със закупени продукти за различни игри.
И нито в магазина могат да ми издадат приличен дубликат нито в някоя от игрите искат снимано копие на бележката.
В такъв случай си подготвям копие на кб и на първия куриер, който дойде показвам оригинала и давам копието.
На втория куриер давам оригинала.

Преди малко се обаждах на Heinz за бутилката. Казаха, че ги изпращат, но още не са насмогнали. Да имаме търпение.

# 131
  • Сф
Изпращат ги, и аз имам смс за Хайнц от Спиди. Само това чакам .

# 132
  • при късмета
Направи копия и виж кои ще са куриерите. Понякога зависи само от него

# 133
Някой да е печелил от Zatecky Hus, че забутах касовата бележка някъде.. да питам куриера дали ви иска касовата бележка за да си получите нагладата.

# 134
  • София
Някой да е печелил от Zatecky Hus, че забутах касовата бележка някъде.. да питам куриера дали ви иска касовата бележка за да си получите нагладата.
Иска я и сравни номера дали съвпада, както и броя на закупената бира.

Последна редакция: чт, 02 сеп 2021, 16:20 от Miss_charm

Общи условия

Активация на акаунт