Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (114) - септември 2021

• 122 906
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 135
  • Sofia
Заменям код за Самсонайт

# 136
  • Бургас
Никакви награди след суичъра на КК нямам спечелени. Участвам в доста ИГ игри, но нищо. Чакам Gillette и Venus за екшън камера, както и Pantene за сешоар и честно казано повече искам сешоара. Имам 9 участия в Лидъл, но и там нищо, чакам другото теглене.
От новите игри може да се включа в играта на Феири, харесвам им продуктите и ще ги ползвам с удоволствие.
Късмет на всички BlushFlowers Four Leaf Clover

# 137
В приложението на Кока кола може ли да се спечели повече от един суитшърт на профил? Спечелих вече един, а другите награди не ми допадат.

# 138
Не,не може да спечелите втори.
Някой има ли новини от winmybet?

# 139
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Подарявам код за Самсонайт

# 140
  • ЛОВЕЧ
Не,не може да спечелите втори.
Някой има ли новини от winmybet?
Не ,нямам новини и очаквам с нетърпение да обявят печелившите.В правилата не видях срок да бъдат обявени,писах във фейса не са го прочели още

# 141
И аз от спечеления суитчер друго не съм печелила. Това беше за целия август. Преди малко затворих на позвъняване от Тунис. Сигурно пак импулсни измами.

# 142
  • Сливен
С чаша съм,от една игра във фейса.Ако някой намери от т.хартия Мимоза ,нека пише.За град Сливен става дума. Simple Smile

# 143
И аз от спечеления суитчер друго не съм печелила. Това беше за целия август.
+1 Cry
Ще играя за колонката докрай, но заминаха над 100 койнса за нея. Да не говорим, че си навивам аларми, за да ставам да играя през нощта. Rolling Eyes Очаквах да има колонки за всички. Радвам се поне, че суичърите са от нелоша материя и всички се сдобиха с тях.
Дано като помрънках да ми се усмихне късметът. Joy

# 144
Днес си получих от ИГ парфюмна вода и електрическа четка за зъби 🙂

# 145
И аз пробвах за мечо , но не ми го даде. Като гледам големичак е обаче. Вече не съм сигурна дали искам и него да се чудя къде да го сложа.

# 146
Чудно Ми е за колко ще го пуснат в продажба 😀

# 147
  • пловдив
Включих се с две участия за Милка и общо 5 за Лидл

# 148
Хартия Мимоса има в магазин Рекорд, откриха го скоро в Благоевград, не зная дали е верига и в кои области на страната я има.Малки пакети.А  в магазин Верос- големи пакети.

# 149
На Морени скутера е много слаб развива само 20 км в час повече не може да дига

Общи условия

Активация на акаунт