Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (114) - септември 2021

• 121 371
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 1 365
  • sofia
Нее.... има дати, започваше от 27.09...пък във всички Кауфланди да са сложили.. ех, как пък не снимах 😂

# 1 366
Някой спечелил от Чупата миналата седмица получи ли вече обратна връзка от тях (след преглед на касовата бележка)?
Майка ми спечели първата седмица и в понеделник и писаха да даде адрес за доставка.

# 1 367
Днес освен от Метро, от къде другаде са се обаждали, някой има ли представа?

# 1 368
Някой спечелил от Чупата миналата седмица получи ли вече обратна връзка от тях (след преглед на касовата бележка)?
Майка ми спечели първата седмица и в понеделник и писаха да даде адрес за доставка.
А какво спечели. Аз спечелих ваучер за озон. Пратих снимката но ни вест ни кост.

# 1 369
След малко ще снимам стелажа на Маги в Кауфланд

# 1 370
А какво спечели. Аз спечелих ваучер за озон. Пратих снимката но ни вест ни кост.
Ваучер за озон

# 1 371
# 1 372
  • ПЛЕВЕН
Нищо, не се отваря. Да не би Кауфланд, да си ги раздадат за тях 😉

# 1 373
В сайта на Нестле има секция “Игри”. Там са събрани накуп. Тази на Маги я няма като активна, много странно.
Активните игри са само Нескуик и Нес Кафе.

# 1 374
  • Под Слънцето
Някой да не вземе да се обърка!

Скрит текст:

# 1 375
  • София
Здравейте! Търся си приятели, които нямат нищо против да ги тагвам в игри в инстаграм, както и те - мен. Благодаря! 🙂

# 1 376
  • Дупница
Здравейте! Търся си приятели, които нямат нищо против да ги тагвам в игри в инстаграм, както и те - мен. Благодаря! 🙂
tinka_mitachi

# 1 377

И аз също.
Писах Ви на лично.

# 1 378
И аз подарявам 5 лв. ваучер за отстъпка на продукти от категория „Детски артикули“, предлагани от еMAG, при следваща поръчка на такива на стойност над 49.99 лв. до 01.10.2021 г.

# 1 379
Маги продължават да ме изумяват с незнанието си за активността, която провеждат 🤦🏻♀

Общи условия

Активация на акаунт