Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (114) - септември 2021

• 121 382
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 1 395
  • Под Слънцето
След като сутринта  на никой от тел. номера, които имам на Нестле не вдигнаха, звънях на ЧР и на търг. представител за Варна. Обяснявах ситуацията и исках решение на казуса. Радвам се, че са се задействали. Ще взема да купя продукти и да се включа.

# 1 396
Аз:(
Има ли още някой спечелил миналата седмица от Чупата и да няма все още обратна връзка от тях (още миналия понеделник им изпратих копие от касовата бележка)?

# 1 397
  • Сливен
За първи път печеля от игра,където теглят на ново.Имаше игра на Узо Паралия преди месец във Фейсбук,не са могли да се свържат с част от победителите и теглили нови.Наградата (според правилата които намерих)е -1 от 10 броя кошници,придружени от бутилка Узо Паралия/700мл./,маслини,хайвер,зехтин и сладко от портокал.Последното звучи много вкусно.. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Да допълня-играта на Маги я има и в Кауфланд Сливен. Simple Smile

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 15:39 от сикрет

# 1 398
# 1 399
Здравейте, подарявам Welcome bonus на стойност 30 лева, с който може да доплатите езиков курс до края на 2022 година. Предложението е за езиков център Престиж.

# 1 400
  • София
Може ли някой да ми изпрати имейла за заявяване на награда от играта на Fairy и Кауфланд? Благодаря!

# 1 401
  • София
Може ли някой да ми изпрати имейла за заявяване на награда от играта на Fairy и Кауфланд? Благодаря!
Заповядай: ema@grey.bg

# 1 402
  • Sofia
Costa кога ще обявят печеливши? Юе публикуват ли списък или ще уведомяват по телефон?

# 1 403
Днес ми се обадиха ,че печеля фризби от Престиж .не помня да съм играла ,а не си виждам и имената при печелившите .все пак дадох адрес и остава да чакам

# 1 404
  • В страната на бурите
На коя стр. са актуалните игри?  Търсих на 50, 80, 60...

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 17:18 от Wonder woman

# 1 405
Costa кога ще обявят печеливши? Юе публикуват ли списък или ще уведомяват по телефон?

Каква е играта на Коста, не намирам актуална в нета?

# 1 406

Каква е играта на Коста, не намирам актуална в нета?

Тя е само за магазини Аванти - https://www.spechelinagradi.com/2021/09/specheli-nagradi-avanti.html

# 1 407
Здравното министерство стимулира ваксинацията чрез смарт часовници

https://coronavirus.bg/bg/tombola

# 1 408
Каква стана с томболата на 8888( кола и пътуване май бяха наградите). Мисля, че на 28.09 щяха да теглят. Къде на сайта им могат да се видят печелившите?

Благодаря!

Сега пък не намирам спечелилите от вип клуба. Или още не са теглили? Нямаше обявен час мисля. Пишеше само са 30.09, но вече минава 18 и не виждам публикация на сайта им.

# 1 409
И аз сутринта получих отговор от Нестле, че се извиняват и че сайта е активиран. На информация в Кауфланд днес тъкмо им доставиха скреч карти за игра на Коста кафе, но не попитах за подробности, понеже не го харесваме вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт