Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (114) - септември 2021

• 121 734
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 930
Боби,и аз имам 14т в онлайн картата.Ако искаш,направо ще ти пратя на ЛС данните ми за вход в приложението на Била и ще си вземеш чаши.Имам и в пластиката,тъй като маркирам това,което ми е под ръка.

# 931
# 932
Боби, аз имам точки и мога да ти взема чаша (след това ще трябва да ти я изпратя с куриер обаче).
Достатъчно е да ѝ пратиш снимка на баркода на твоята карта и тя сама ще си я купи. Wink

Боби, и  аз имам доста точки. Ако все още ти трябват, пиши ми.
Доколкото разбрах в тяхната Билла няма чаши, не че тя няма точки Thinking

# 933
  • София
Даааа, май само Боби може да внесе яснота по въпроса. Joy  Аз разбрах, че не може точки да събере. Joy

# 934
В зайците ваучерите за Бъргър кинг вече ги няма. Изобщо офертите многобса намалели, на една страница се събират.

# 935
В Чупата бележките за едно теглене ли важат?

# 936
# 937
Боби, аз имам точки и мога да ти взема чаша (след това ще трябва да ти я изпратя с куриер обаче).
Достатъчно е да ѝ пратиш снимка на баркода на твоята карта и тя сама ще си я купи. Wink

Боби, и  аз имам доста точки. Ако все още ти трябват, пиши ми.
Доколкото разбрах в тяхната Билла няма чаши, не че тя няма точки Thinking
Нямам точки, защото не пазарувам много от там.
 Много благодаря на всички за идеите и за щедростта. Благодаря и на brayan_ защото предлага да се разправя заради мен (или по-скоро за чаветата 😂) ❤️🍀🍀🍀❤️

# 938
Трябва ли някакво одобрение на бележката? Участвам за първи път в Чупата и не видях нищо в профила?

# 939
  • Под Слънцето
Добър вечер!
Върнах се, изморена от приключения и чета назад.. Какъв е този сайт с осмиците? Като седмиците ли ще е ?
Някой с повече инфо  дали си заслужава регистрацията?  А като гледам актуалните игри - нищо не ми харесва от представените награди, че да влагам кинти.

# 940
Предполагам нещо като седмиците ще е.
Регистрирах се аз. Нищо не можем да разглеждаме засега. Утре чакаме старта на сайта и да си видим бонусите.

# 941
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Предполагам нещо като седмиците ще е.
Регистрирах се аз. Нищо не можем да разглеждаме засега. Утре чакаме старта на сайта и да си видим бонусите.

И аз се регистрирах.Дано утре да влезна ,че не си помня паролата и налучквам.....Joy

# 942
Хахах, оказва се, че и аз не помня моята Smile

# 943
Аз си чакам 50К утре от тия осмици. 😁😆 Може и БМВ-то,хайде от мен да мине. 🤣

# 944
Тези Емечовци много трудно се падат!Спечелих един за приятели и регвам яко за друго мече....до 2025г.няма за купувам wc хартия(като влезнеш в нас и припадваш от миризмата ) Joy

Общи условия

Активация на акаунт