Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (114) - септември 2021

• 121 723
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 945
Тези Емечовци много трудно се падат!Спечелих един за приятели и регвам яко за друго мече....до 2025г.няма за купувам wc хартия(като влезнеш в нас и припадваш от миризмата ) Joy
Аз за първи път за детето моето да участвам за този мечок и греда 😁  със сигурност няма да се запасявам с тоалетна хартия ама си изпросих на съседите бележките снощи,че видях какво са си купили
..

# 946
  • Под Слънцето
Пише ли го някъде обемът на наградите? Чак всеки да получи ..Ако е на Стоичков, както си мисля, ще фалира Wink
Регнах се одеве. Запаметих си тигърската парола да не се моря утре кое как беше.
Искам  си онези шантави игри от седмиците, на които уж бях "хванала цаката" и към края на сайта  взех добри парички. Няма ги по другите  бг сайтове, за съжаление. От време на време въртя демо версии по разни чужбински казина, ама не е същото..

# 947
Във физическите магазини на ИКЕА ще има томболи утре. https://www.ikea.bg/campaigns/lucky-wheel

# 948
Пише ли го някъде обемът на наградите? Чак всеки да получи ..Ако е на Стоичков, както си мисля, ще фалира Wink
Пише си всичко, но няма кой да чете. И не е на Стоичков.

# 949
  • Под Слънцето
Пише си всичко, но няма кой да чете. И не е на Стоичков.

Що пък да не е на Стоичков? Осмицата си е заплюта негова цифра. Не защото е роден на 08.02...Разбира се, работи се с подставени лица. И след  бърза справка в ТР -единия внесъл капитал само 50 кинта /колкото да го има на витрината/, а  другият- милион и 50.  Хм , хм.

А  одеве ми даде некъв номер с 67К и нещо си.. Значи до над  88 888 члена обявените бонуси ще увиснат, щото едва ли за 2 часа ще са се регнали над 20К потребители. Погледнах сега.

# 950
Аз мисля,че си е на Божков. 👀

# 951
  • Пловдив
Този сайт с 8ците,ще е на Божков,заради феникса,който е зад осмиците,демек се възражда от пепелта😁
А дано да ни е на късмет на всички хазартни личности и не само😃
Успееех❣️

# 952
  • София
С нетърпение чакам днес поне 10 човека от темата да се похвалим с тротинетки КК 😊
Стискам палци на всички!

# 953
# 954
Днес също Емека, Лидл?

# 955
За Лидл пише"виж пълния списък с победителите в сряда".

# 956
Успех на всички които са се регистрирали на 8888!:four_leaf_clover:

# 957
Хайде към 8888.bg

# 958
  • Русе
Опитвам се да вляза в сайта, ама нещо не стават нещата..явно много сме се втурнали за БМВ-то Simple Smile

# 959
И бмв-то печелиииии... 😁
Аз съм в движение. После ще видя какъв ми е късметът.
Късмет на всички 🤑

Общи условия

Активация на акаунт