Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (114) - септември 2021

• 121 790
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 405
От 13 септември почва играта на chupa

# 406
  • София
Дано са 160 пуфа. Много искам пуф.

# 407
  • София
Спечелих суичъра на КК ,благодаря на всички за информацията и на съфорумката,която ми прати код!

# 408
Има печеливши за м.август от FA

https://fa-promo.bg/

# 409
Как успявате да съберете толкова диаманти в Кока Кола? Играх, играх и вече ми писна от тази игра.

# 410
От 13 септември почва играта на chupa
Може ли линк

# 411
Как успявате да съберете толкова диаманти в Кока Кола? Играх, играх и вече ми писна от тази игра.
едва ли е от игрите, по-скоро от приятели, които харесват и 'споделят' редовно

Последна редакция: ср, 08 сеп 2021, 13:59 от Стефан Стефанов

# 412
Снимам си на воля и пускам снимките. С харесванията по-бързо се събират

# 413
  • Разпиляна във въображението

Аз не успявам да подкарам играта.

Благодаря на приятелчетата Simple Smile Сега ми трябват само още 10 Simple Smile Качих нова снимка и кръстосвам пръсти.

# 414
  • София
Получих си колонката от КК преди малко. Много бърза доставка, спечелих я петък през нощта и вече я тествах дори Simple Smile
В други игри не играя, не ме привличат наградите, чакам нещо по-интересно да предложат 😀
Скрит текст:

# 415
Снощи към 3:48 спечелих колонка, суичър вече си имам. Пробвах и за батерия, но не ми даде.
В инста съм с награда от споко
Някой спечелил от последната игра на нестле бейби (за yogolino) да си го е получил ?

# 416
  • Сливен
Аз ще се опитам да ги направя 400 000, докато чакам за Коинси.😁

# 417
Не, че нещо, но откъде става ясно, че за големите награди трябва да избереш за коя играеш?
Скрит текст:
При успешна регистрация на промоционален код, участникът бива уведомяван веднага чрез съобщение (pop-up) на екрана на монитора/мобилното си устройство. При регистриран един код, участникът веднага участва в игра и може да спечели една от малките награди (както са описани по-долу).

След успешна регистрация участникът бива уведомяван веднага чрез съобщение (pop-up) на екрана на монитора/мобилното си устройство дали печели награда, колко кода има регистрирани до момента и колко кода остава да регистрира до възможността за спечелване на една от големите награди.

Един участник може да спечели само по една награда от вид за периода на промоцията (на база регистриран телефонен номер). Участникът избира за спечелването за коя от малките награди желае да участва. Регистрирания код не участва за спечелването на друга малка награда (различна от избраната).

Всички кодове, които са регистрирани но не печелят малка награда през периода на промоцията, се запазват в системата и участват в тегленията за големите награди, които ще се проведат до 3 работни дни след края на промоционалния период. Всеки участник може да регистрира неограничен брой кодове, като за едно валидно участие за голяма награда трябва да има регистрирани на един телефонен номер минимум 5 кода..
Голяма награда : Наградата спортна видеокамера GoPro Hero8, 4K, Black изисква регистрацията на минимум 5 уникални кода за едно валидно участие.

Никъде не е упоменато изрично, че и за голяма награда трябва да избереш коя искаш. За малките е написано ясно, че си избираш.

# 418
В КК можете сами да си харесвате и "споделяте" снимките и пак да вземете някакви диаманти. Качвате 100 снимки, цъкате навсички и имате много диаманти - просто.

# 419
Здравейте! И Някой друг беше спечелил ваучер от Чио за Контрабанда. Успяхте ли да го използвате? Изписва ми,че е невалиден 🤦🏻♀

Общи условия

Активация на акаунт