Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (114) - септември 2021

• 121 794
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 810
В момента има ли активна игра на VISA ? Рових в нета, но намирам все изтекли.

# 811
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
да попитам има ли някой спечелил смарт проектор от Прингълс? Много искам, а не знам има ли значение в колко часа може да се спечели и изобщо има ли значение часа Simple Smile

# 812
  • София
От брошурата на Кауфланд. Подарък кутия за храна, при покупка на 2 кутии Нескуик.
Скрит текст:

# 813
  • Sofia
Мъжа ми спечели кърпа , уж до 7 дни трябваше да я получим, ама няма никаква информация вече 2 седмици.

# 814
за фибела днес още към 12:00 са спечелени двете награди за деня и няма смисъл да се регистрира
кои две награди са спечелени? Има 4 дневни.

# 815
# 816
за фибела днес още към 12:00 са спечелени двете награди за деня и няма смисъл да се регистрира
кои две награди са спечелени? Има 4 дневни.
Всеки ден 2 награди дават,  не 4

# 817
Не следя кога точно ги пуска наградите, но аз ли нещо съм изпуснала. В дневните награди има ваучер, колонка, раница и слушалки.

# 818
Не следя кога точно ги пуска наградите, но аз ли нещо съм изпуснала. В дневните награди има ваучер, колонка, раница и слушалки.

Дневните награди са 4 вида, да, както сте написала, но дневно само двама печелят по една награда. Общо за деня - 2 награди, независимо че са 4 вида.

# 819
# 820
30:0 за Фибела. Е га поне пусне голяма награда, че съм с 6 участия.
В КК няма такива тъпи "награди", 7-8 пъти пробвах за колонка, само клипчета ми пуска. 1 път се включих и за тротинетката.
До колкото четох на фибела големите награди са само по 1 бр от награда и 124 бр малките(моментни) награди.Имам над 15 регистрирани кода ,но мисля вече да приключвам с тях.Късмет

# 821
От февруари до сега имам 14 анкети в yougov.
За фибела е мой пропуск, не смятам кога и колко награди дава, не знаех че са по 2 на ден. Ама и чак толкова нерви нямам да следя. Аз си пия така или иначе поне по 1 на де, така че играта ми е добре дошла.

# 822
  • София
да попитам има ли някой спечелил смарт проектор от Прингълс? Много искам, а не знам има ли значение в колко часа може да се спечели и изобщо има ли значение часа Simple Smile
Тук пише-1 награда на седмица, мисля че час не върши работа

# 823
  • Samokov
Ако някой иска наградата от Мол България да ми пише на лични . Подарявам я.

# 824
Публикували са печелившите от Нес кафе и Лидл https://www.nestle.bg/bg/nescafe

Общи условия

Активация на акаунт