Лидл 155 - Септемврийски страсти и неволи

• 124 771
  • 2 166
  •   1
Отговори
# 1 755
Аз взех ръчната прахосмукачка. Надявам се момчето ми да си спази обещанието, че ще чисти с нея след хапване на чипс, солети и т.н.

# 1 756
  • София
Запланувала съм да купя акумулаторната прахосмукачка, но при следващото пускане ще стане. Най-вече за колата ще я ползвам.

# 1 757
Момичета обещах, че няма да влизам повече в темата, но ми се иска да ви уведомя предварително за промяната в политиката по замяна/връщане на нон фууд артикули, за да не бъдете неприятно изненадани.
От 01.10.2021 г. влиза в сила следната промяна в политиката за връщане/подмяна на нон фууд артикули, като за артикули закупени без използван Лидл + тя става 30 дни , а за такива закупени с Лидл + ще бъде 60 дни.

# 1 758
Ужас. Политика точно като за ваксинирани и неваксинирани. Грозно е, Мишка. Но.... само споделям.

# 1 759
Ужас. Политика точно като за ваксинирани и неваксинирани. Грозно е, Мишка. Но.... само споделям.
И на мен на това ми напомни.

# 1 760
  • Асеновград
И на мен на това ми напомни.
Благодаря за информацията, както винаги навреме и полезна.

# 1 761
На мен на Декатлон...там с карта лоялен клиент, срокът за връщане е по-дълъг.
Не се впечатлявам, на мен и 14 дена ми стигат.
При Виденов пък има отстъпки само за лоялет клиент.

И т н и т н

30, 30 дена  . Устройва ме.

# 1 762
И 30 дни, и 60 дни пак е приемлив период за връщане, но е толкова тъпо да го обвързват с приложението им...
Повечето хора пак ще намерят начин да заобиколят това и не вярвам на Лидл да не им е ясно, така че съвсем безсмислено става.

# 1 763
Преди си беше 30 дена. Важното е че я има опцията..то пък 90 дена беше нереално дълго просто. Ненужно и злоупотребяващо направо...
Не са ни ощетили, според мен ..спокойно .  Grinning

# 1 764
  • София
Разбираемо и логично.
Смятам, че много клиенти злоупотребяваха с тази опция. Купуват, с ясното съзнание, че ще върнат. Ползват 3 месеца и връщат.

# 1 765
  • на брега на морето
Извинете, знаете ли дали в Лидл на "Раковски" продават безглутеново пшенично брашно? Изобщо такова брашно имало ли е някога там?

# 1 766
30, 60 дни колкото кажат толкова.
Но за абсолютно всички клиенти. На касата почти винаги има хора, които имат  въпроси за цени свързани с приложението.
А да върнеш бельо или чорапи след три месеца???

# 1 767
  • Sofia
И мен сроковете не впечтляват, аз след повече от 3-4 дни не съм  връщала нигога и не бих.
Обаче ме дразни, че по-големият срок (60дни) е с Лидл +, с който са мноооооооооого по-малко артикули, а пък нехранителни...

...А да върнеш бельо или чорапи след три месеца???
Такива предполагам са с опковката и очевадно неползвани,  иначе просто не си го представям.

# 1 768
Погледнете примерно сутиените как се продават , без опаковки същото е с нощници  ..., огледайте се.

# 1 769
  • Варна
Е, поне етикети имат. Няма как да носиш нещо три месеца и да не му личи. А с етикет няма как да го изпереш.
От тъпата рулетка 4 опита и нищичко не ми се падна. Възмутена съм. Егати празнуването на Лидл+ Joy

Общи условия

Активация на акаунт