Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през септември

• 93 777
  • 3 033
  •   1
Отговори
# 450
И аз имах котка някога! Умря преди 20 години и още не мога да я прежаля! Беше като човек в котешко тяло!
Ени,и ММ е такъв! Не беше такъв преди. Промени се много 🥺

# 451
  • France
Ама как преметнал бедър връз бедър Joy

# 452
Сирос, този поглед тип "Аз съм царят на света" направо под лъжичката ми бърка Satisfied
И на Бърдфлауър рижавелкото е разкошен, и на Ваичка зверюгите...

Помните ли вчерашните рошави топки със сирене? Бяха останали 24 броя. И тая сутрин ги поделих по равно - 12 на ММ да зарадва подопечните си и 12 на мен за моите колеги. Ми и на двамата бройките свършиха за отрицателно време... На мене даже ми казаха у вторник, ако не нося три пъти повече, ич да не идвам на работа. Мхм...

наздраве

# 453
Ей го и моето едното зверче. Дай му възглавница,легло/диван и ядене! Нищо друго. 🤣

Последна редакция: сб, 04 сеп 2021, 09:43 от Anyyyone

# 454
Ма Киликандзер йога ще излезе накрая. Joy Тая поза няма как да си няма име.

Тъй. Баба не дойде, ММ напразно огладен ходи. Аз пък си взех въглехидратното ядене за седмицата, че даже и за следващата. Лягам с книжката да видя тази страница ще я прехвърля ли или и утре вечер ще съм на нея.

# 455
  • Euskal Herria
И котарак си имаме в бг, ама кучетата са ми най- на сърце.

# 456
Хаха, Ени, благодарско за идеята. Ако продължава да гледа лошо, като нищо ще я приложа на практика. Зверчето как е забило нос в завивката Simple Smile
Сиросче, на твое място щеше да ме е страх да заспя Simple Smile
Мързелотка, мисли му за вторник.
Попи, язък за гладенето Simple Smile

Последна редакция: сб, 04 сеп 2021, 16:49 от Birdflower

# 457
Аааа, Сиросче, Киликандзера има моя поглеееед 😂 Оня, лошия 😍 НачЕ сме брат и сестра с него и ми става рязко лЬобимец 👍

Панде, честит празник на Пантата в темата 😍 Много да ви радва, да расте все така умно и остроумно дЯте. За радост на всички ни!

Уми, не се предавай. Следващият път под език валидолчи, или нещо подобно и ти си човека. С притеснение няма да стане.

Привет на новата другарка!

Жаки, поздравления и за твоето момиче!

Аз, ей тъй си пия кафето сутрин, след обяд... До Смолян бяхме малко, Пампорово... но тук къщичката е толкова готЯна, та бързаме да се приберем и да чувам тишина, и да гледам гледка. Подробен репортаШ от мен и наспорт с моя кавалер ДжентлеменА! ПоздраФ най- сърдечен 🤗

Скрит текст:

# 458
  • Sofia
Ами страшно си гледа котака, Сиросче! Ще ви строява, че му разваляш рахата май. И някак човешки гледа, сърдит и високомерен Grinning
Значи два месеца и половина съм оправила зъб и половина. До тоя извод стигнах като вместо да лягам, правя планове какво трябва  да подхващам като се приберем.
Тийн, къде е това? Къщичката си е само за вас, нали? Това много ще ми хареса, особено ако е рехаво от към хора.

# 459
Търте, срещу дзверО да търчиш, не мож го стигна. Благодарско за снимките. Много красиво Heart Eyes
Бърди, нищо му и на рижкото. Царят седнал на масата. Че негова си е Grinning

# 460
Роженски поляни му викат тук. Да, къщичката е само за нас. Никой няма наоколо в момента. Два деня сме си ний и гората. Тишината е оглушаваща ❤
Утре, обаче, ще идват големи компании.. Има още една по- голяма къща под нас, а по- надолу барбекю. Няма да ги дочакаме, де. Ще вдигаме катуня..

Веселинкова, твоят котак съпоставим с Киликандзера ми се видя да е бил добродушко.
Наспорт, другарки. На чист въздух не мога да сваря със сериите 😂😂 Не ги усещам 🤭👀

# 461
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
джаки, не си права. може да е било с половин уста, ама е било и с цяло сърце. Simple Smile

добе дошли на новичките. лягам, че сърцето ми заспива. ще се карам повече, ама друг път.

# 462
  • София
Тринки, уникална красота!

Паднах да се смея с позата на Принц Киликандзер!

Всички косматковци ми напълниха душата!

Възможно ли е да получавам кожно раздразнение от бебешки сапун? Втори път се къпя с него. И двата пъти ме сърби кожата после. 🤔

# 463
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
аз бях така с джонсъните Sad

# 464
Тринайсетице, лепотица си ми ти Heart Eyes
Чудни гледки показваш, а за тишината завиждам съвсем не благородно.
Искам да се усамотя и да остана за малко поне насаме със себе си, но това се оказва недостъпен лукс.

Скрит текст:
Не мога повече да подтискам чувствата си - о-б-и-ч-а-м с-ъ-с-е-д-и-т-е с-и!!! Обожавам ги даже! Едва се сдържам да не им се хвърля на вратовете и да ги настискам, настискам с едно въженце! Такова внимание от тяхна страна, такова старание да поразчупят сивото ми ежедневие, да ме накарат да се почувствам богопомазана, да ме разведрят, че едва се сдържам да не се разплача от умиление. Не мога да ви опиша какъв възторг прелива в мен от ранни зори до късна вечер. И да искате не можете да си представите колко удивително  прекрасно е да те разбуждат  рано сутринта  и да не те оставят да заспиш до късно през нощта. Завита през глава, от програма „Хоризонт” на националното радио разбирам, че нивото на река Дунав край Вълчедръм заплашително е спаднало. За сметка на това пък атмосферното налягане се е повишило и в момента е шест хектопаскала. Върбишкият проход бил затворен за полуремаркета, а на Петрохан имало опасност от падащи камъни. След като  сутринта е повишил общата ми култура с безценно инфо, съседът решава,  в късния следобед, че е време да ме направи съпричастна към личните си музикални вкусове. Следват незабравими мигове с незабравими текстове. ”Напипай го” се редува с „Вземи огин, запали ме“, следва  „Продават се майко белите манастири”… и така докато се включи следващият любим комшия решил този път да ме разнообрази с яки гръцки парчета и да ме направи неволен свидетел на телефонния си разговор, който провежда толкова „дискретно”, че го чуват през три улици. Одеалото ми се оказва крехка преграда за изтощителните децибели, затова на бегом се изнасям в кухнята и пъхам главата си в дълбините на фризера. Нооо, от любовта съседска  спасение няма. След разговорчето по джиСИема, комшото по незнайни за мен причини обещава на благоверната си, че в най-скоро време ще уважи половия орган на майка й, отправят се обещания и към ляля й и останалите членове на родата й от женски пол. Мдааа, то любовта можеш ли я запря? Толкова приятни хорица, такъв небивал възторг ме обхваща, че за да се освестя си потапям главицата надълбоко в леген с вода. И ми се иска, разбирате ли, по някакъв начин да им отвърна за добрината, с която ме обливат ежедневно. Вече не чудя дали  живея в пещера, или в психодиспансер. Длъжна съм да отвърна на тези разкошни жестове!  Ако остана несъпричастна, може да решат,че не оценявам по достойнство издевателствата, на които така великодушно ме подлагат. В дилема съм, патрулка или специализираната кола на психодиспансера в Карлуково, да извикам, за да им  направя  сюрприз…

Общи условия

Активация на акаунт