Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през септември

• 93 780
  • 3 033
  •   1
Отговори
# 465
Карамело  бе Joy
За патрулка не знам, работещо и проверено решение е химнът. Пускай до 3 сутринта поне. И да пригласяш сериозно. Ще дойдат да ти се молят. Ох бе Joy то с такива.... с техните камъни.

# 466
Карамела Joy Съжалявам, на теб едва ли ти е смешно, но разказът ти е толкова колоритен, че се разхилих със сълзи.
Сиросче, ти ли си припявала химна?
13, голяма красота! Да напълните хубаво очите и сърцата с тези родопски гледки.

# 467
Бърди, пях, ама спряха купонЯ с молба, да сменя репертоара. Категорично отказах. Купон повече нямаше.

# 468
  • Euskal Herria
Наздраве, общество!
Разсмяхте ме, благодаря! Направо сте си за смешките. Аз често пренасям там нещо, което ме е развеселило, а като съдя по реакциите - и не само мен.

# 469
  • София
Аз поспах малко и сега 😳.
Кара Миа, цвиля 🤣.
Чироз бе, да не би тогава да се е травмирал Кили 😆.
Много хубави зверове.
13, страхотни снимки. Много е красиво.
Ще го пробвам това шакшука.

# 470
Много ме зарадва малката Жаки! Страхотно! Много успехи и за напред!
Прочетох снощи,но нямах хал да мъцна.Много дълъг и тегав ден беше.
И е петък ...
Добро утро!

# 471
  • София
Добро утро!

Разсмяхте ме качествено преди работа, благодаря! И Карамелчето, и Ре с предположението за източника за душевната травма на Киликандзер. Сиросчето тоже с рецептата за междусъседски мир.

Глася се за работа. Сърбам кафе с бита сметана. Всъщност бита сметана с кафе. Че остана много от тортата. Споделям благото с вас.

Хубав уикенд!

# 472
Не бих развалила по този варварски начин вкуса на кафето! За мен чисто ,Панди, попарата си я сърбай сама 😜😂!
Добро утро!

# 473
  • София
Добро утро.
Изпратих юм на плуване,аз пия кафе.
После да се раздвижим някъде,че съм в цикъл и ме боли корем.
Лека работа Панд.

# 474
  • Пловдив
Добро съботно!
Останаха ми очите в снимките на Търти! Красота! Обичам балкана...искам координати на лични за къщата! Simple Smile

И от мен кафе...

Не видОх принца Simple Smile
Приятни почивни дни!

# 475
Добро утро!
Хайде и от мен кафе!

Мъжете още спят.. Heart

# 476
Морген и от мен! Прекрасни фотки, Тринки! Обичам балканЯ, зарежда ме с енергия за цялата година! Аз ще попътувам до Стамболийски, тамЕ само не съм одила! Панди, що разваляш вкуса на кафето? 😀Таквиз бози не пия, само чисто и черно, да си знайте! Приятна работа, Панди! Нал нИ ми съ сърдиш, Слънце!
До скоро, Хубавелки!

# 477
Добро утро, общество! Куч ме събуди раншко за разходка. Супер свежо и приятно беше, докато двама гамени от някаква ловна порода не го нападнаха и лошо го набиха. Аз пък, като се прибрахме, се разстроих, женска му работа. Според ММ това не е бил лош бой, щом няма щети и да не се впечатлявам. Ама на мен ми се сви душицата, като видях как го размятаха.

# 478
Добро утро.Спах до 9ч.,като пич.Понаспала съм се Wink
Попи,добре,че сте се разминали само с уплахата.И аз много изживявам такива неща, а домашните любимци са ми като деца.Аз за това и не съм си взела куче още.
Оплаквам се,че колежката ме зариби с един автор и сега чета книга след книга,вместо да си пиша нещата,които ми искат от работа.

# 479
  • France
Добро утро, общество. Хубав уикенд.

Общи условия

Активация на акаунт