Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през септември

• 93 785
  • 3 033
  •   1
Отговори
# 480
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
Добро утро.Спах до 9ч.,като пич.Понаспала съм се Wink
Попи,добре,че сте се разминали само с уплахата.И аз много изживявам такива неща, а домашните любимци са ми като деца.Аз за това и не съм си взела куче още.
Оплаквам се,че колежката ме зариби с един автор и сега чета книга след книга,вместо да си пиша нещата,които ми искат от работа.

хвалА на таквизи колежки!
една от моите би ми препоръчала езотерична литература, а другата - лИбовна.
но пасаран и на двете.
Simple Smile

# 481
  • Оптимист по принуда
Добрутро.

Карамелче, щом и за саншанжманЯ на р.Дунав те осведомяват, няма да рИвеш! Joy Важна, жизненоважна информация!! Пък гарнирана и с музикален съпровод - не знам за чий се оплакваш. Поздрави ги и от мен със 'Скоро гьостерица ша играй' в ла минор. Sunglasses

Уми, ще го вземеш, не ти е било ден. Hug

Ули, добре дошла Hug

Попи, къде са стопаните? Ей, завира ми кръвчицата като чуя за такива ситуации Confused

Лейла , какво хубаво кафенце.

Тьорти, нетизавиждамнетизавиждамнееее...Joy

Ени, щом не е станало, не е било писано, давай напред със следващото Joy

Днес ще е вълнуващ ден.

Приятен и на вас.

# 482
На ранина красоти ме посрещнаха тук Heart Eyes

Леле, Попи, разтреперих се и аз, ужас. Милото кученце.

Така да ми се ходи някъде...

# 483
Деми, там бяха. Реагираха веднага, или поне се опитаха, ама въргалът си се разви. Че и едното им куче след това хукна нанякъде, доста време чувах как го викат.

# 484
Кармелита, забрайх да ти кажа как се отървах от чалга музика в блока, един комшия наду Радка-пиратка и други подобни, съответно кака ти Веселина сложи тонколоните на лаптопа, намери от ютуб Рамщайн, Металика и за десерт Кис и ела, та гледай кво става... чашите в секцията думтят и пригласят. На долу горе 7,8 минута от импровизирания ми концерт, нищо се не чуваше от неговите "произведения" 😀. Така че действай в тази насока, определено има ефект! И то завинаги!

# 485
  • Оптимист по принуда
Те хубаво са там, Попи, ама защо не са на повод тези кучета? И щом и не могат да ги извикат, значи нямат никакъв контрол над животните. Ох, важното е, че твоя куч е добре. Пък ти лапни 2 валидола.

# 486
Ааа, хапнах шоколадче, успокоих душата.

# 487
Ние си имаме една дама тук,дето храни всички бездомни кучета и котки,кастрира,лекува ги. То хубаво,обаче се събират по 5-6 пред къщата й и като мине някой с колело,нападат. Вчера с една позната седим,сина й си тръгна,но го подгониха,хвърли им детето закуската си и прескочи оградата на училището,но бая се изплаши. И всеки ден има такива случки. Не знам какво да я правим вече тази жена. Хубаво й е жал за тях,но или да ги прибира в двора или не знам... И на мен ми е мъчно за бездомничетата,но не смея да си разходя моето малкото куче заради тях. Виж с алабайката нямаме ядове,но... Много е неприятно.
Оправяме се и ще ходим да сглобяваме кухня на един приятел на ММ. Милия толкоз е вързан в ръцете,че нищичко не може сам да свърши.
Много хубави снимки видях! 😍🤗
Хубава събота на всички. 🌺

# 488
  • София
Попи, ужас. Добре че няма пострадали сериозно, освен теб. Много е страшно.

# 489
Аз докато се наканя да кажа "добро утро", то стана "добър ден".
Събух се преди 7 от някакъв трясък, много се стреснах, но така и не разбрах къде и какво се изтряска. После подремнах още малко.
Посвърших това-онова из къщи, нямаме конкретни планове за деня. Ще ида да накупя зеленчуци и сигурно ще подхвана онова патладжанено ястие със сложното име. Шакшуката много интересно звучи, ще я пробвам и нея.

Ени, и ние имаме една такава съседка. Прибрала е в двора си поне 5-6 кучета, лаят неистово, спускат се по оградата, когато някой минава. Заради постоянния шум има жалби и оплаквания срещу нея, тя се кара постоянно с едните си съседи. Крещи, обижда ги, пее им песни със звучни благопожелания, казва им да не си включват лампите в стаите към нейния двор, за да не й дразнят кучетата. Изсипва храна по тротоара, обикаля по улицата да "спасява" съседски котки. И няма оправия.

Попи, много неприятна случка. Но добре, че няма пострадали.

Хубава събота на всички!

# 490
Ахой, обществото!
Добичето ни събуди в 5 Rage
Единственото, което свърших е да си боядисам косата. Сега - обяд навън.
Може ли някоя другарка, да сподели рецепта за заливка за муска, но да е НВХ.Ако може и пухкава да става... или много искам?

# 491
  • France
Тази сутрин пробвахме да се разходим в близката гора семейно. Не ни се получи Cry

# 492
  • София
Чироз, цунки на Кили.  Аз я правя само с яйца и малко прясно мляко. Ако я искаш пухкава, разбий белтъците отделно и внимателно ги разбъркай с жълтъците и млякото.

# 493
  • София
Аз кафето така го обичам - съсипано. Laughing  В повечето случаи добавям или мляко, или сметана. Понякога и канела. Задължително подслаждам. Понякога го пия само със захар, без други добавки, но най-добре ми е да го проваля. Grin

Попи, горкото куче! Представям си и ти какъв ужас си изживяла.  Една от причините да не искам да си вземем куче е именно тази.

Фил, защо така не се получи? Какво стана?

За заливката акъл не мога да дам. Всеки път ми е различна според както дойде.

# 494
  • Euskal Herria
Добър ви ден, общество!
За мен е добро утро. Сега кротко си пия първото кафе и чакам да ми се избистри главата. Моят мъж се бори с неговата "ябълка". За пръв път си взима такъв лаптоп и сега го разучава. После трябва да напазаруваме и май друго няма планирано. Че уж щеше да е дъждовно, ама слънцето е блеснало.

Общи условия

Активация на акаунт