Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през септември

• 93 788
  • 3 033
  •   1
Отговори
# 495
Може ли някоя другарка, да сподели рецепта за заливка за муска, но да е НВХ.Ако може и пухкава да става... или много искам?

Добре разбити яйца с малко прясно мляко и щипка бакпулвер?

Добър ден и от мен.

# 496
Добър ден, момичета, аз сега чак сварих да пия кафе, но и аз бъркам бози като Панди:) Моето е с кокосово масло, сметана и канела, това ми е закуската:)
За заливка ползвам течна сметана и яйца, отгоре кашкавал или пармезан за коричка🥰
зеленчуците с кайма са уникално вкусни, намерих Жаки надвесена на тигана да “пробва” само 3-4-5 лъжички:))
Джинджифилът и чесъна го правят уау, но ние обичаме силни подправки, индийско, тайландско, да е люто и с чесън:)) ТЕй морим сички вирОси:)

Яна, аз като взех Макбука ми беше много терсене докато свикна, но сега не си представям да съм с друг. Много е удобно че е свързан с тела и часовника и снимките и друго неща директно отиват на лаптопа.

Днес е слънечево и много приятно, май от утре ще се развали времето. Направих много дълга и хуабва разходка.

# 497
И аз като Пандето пия кафе със захар и мляко. Тъкмо си направих, та официално обявявам следобедна петминутка. Мързеливо и отпуснато ми е, хем нищо не ми се прави, хем не ми се стои на едно място. С две думи, и аз не знам сърби ли ме, боли ли ме Joy

Разходих се до пазара и малко из града, проветрих главата и се прибрах с патладжани и чушки. МУ нещо си ровичка по колата. Изпивам кафето и се залавям с готвене.

Жаки, чудно синьо си показала. Предполагам, че на морето вече не е такава блъсканица и сигурно е много приятно.  Сподели повече за зеленчуците с кайма, моля Simple Smile

# 498
Къщичките на 13 са в Пампорово, нали🙂 Много приятни изглеждаха отвън.
Заливка за мусака правя с яйце, малко мляко и лъжица брашно.

# 499
Тенк ю за заливките,  другарки! Ще видим дали ще я наглася. Ще правя зеленчуци с кайма, т.е. мусака от тиквички Sunglasses, че трети ден я мисля.

Хапнахме доволно на хлад и въздух чак до сега. Довлекох си и порция рибена чорба, да не заслабна Animal Pig

# 500
Заливка съм правила с яйца и сметана, хубава и вкусна ставаше.

# 501
Къде се изпокрихте всички? До вчера, по това време на деня, като вляза във форума и по 70-80 непрочетени съобщения. Днес, само тринки.

# 502
Ули, течна или заквасена?

Кло, събота е, хубаво време. Simple Smile

# 503
  • София
Събота е. Аз се радвам, че  няма никой. Надявам се, че се забавляват. (Тайно се надявам, че чистят, като мен 🤣)

# 504
Не ми говори за чистене, че лошо ми става. Толкова ми е уморено в момента, че чак нямам сили да стана и да си сипя нещо хубаво в чашата.

# 505
  • София
Аз си притиснах пръста с шкафа. Пулсира и боли. Открих, че владея псуването не по-зле от произволен каруцар.

# 506
  • София
Аз стая по стая чистя. Остана банята и една тоалетна. Като ги довърша ще се отпусна.
Ама докато бърсах един шкаф, намерих едно старо уиски и сега се чудя какво да го правя.

# 507
Сирос, каквато имам Simple Smile и с двете става Simple Smile

Ре, как може да се чудиш какво да го правиш, отваряй и сипвай Simple Smile

Пандачина, дано вече е минал пръста и не боли.

# 508
Е Ре,хубава работа да се чудиш! 😁
Добър вечер.
До преди малко сглобявахме кухнята. 🤪 Ама и ми дойде (чак днес!) и ме боли кръст и корем,но се справихме де. Утре ще я монтираме.
Ся кюфтета на скарата и салатка.

# 509
  • София
Не пия твърд алкохол, но МН (когото искам да ми помогнете да закопая) е направил колекция и прави яки коктейли. Като в бар е. Днес купи и разни екстри.
А аз само се мръщя 🤣.

Общи условия

Активация на акаунт