Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през септември

• 93 296
  • 3 033
  •   4
Отговори
# 1 995
  • Euskal Herria
Кафето го пия в голяма чаша. Simple Smile

Последна редакция: сб, 18 сеп 2021, 19:14 от 𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮

# 1 996
Компанията Heart

# 1 997
  • Пловдив
Янче, и аз така Simple Smile без компанията.
Отворила си тефтерите...кво ще майсториш?

# 1 998
The Stranger, имам, да.

Мистик, в София вече има доста места, на които може да се намери качествено, изпечено на място кафе в различни степени.
Първите, които аз знам, бяха Домани, преди към 8 години май ги открих, много бяха приятни да си говори с тях човек и да обясняват за кафето. Дъбов са най-големите в момента и най-лесни за сдобиване.

Ох, тънките чаши са много сладки и хубави, обаче не са хора с две леви като мен...

Д&Д е Dungeons and Dragons, настолна игра. Не сте гледали The Big Bang Theory май, аз от там я научих Grinning

# 1 999
Аз пък си имам различни чаши за сутрешното и следобедното кафе 🤪🥴.И като цяло имам мания за чаши,главно чаени(кафени) и винени 😁😂

# 2 000
Добър ви дъждовен ден! Не стига, че вали, ами се опитва и да гърми... ГадУст!

Кротик, направо ме върна столетия назад в годините!
Това беше книгата, която ми обърна вкусовете! Прочетох я, когато бях на 13 години. Пет пъти я започвах и като стигнех до описанието на австралийската пустош /някъде около 35 страница/ я зарязвах. Пък и дебела книга... И тогава някой ми каза, че книгата била невероятна. Е, как някаква невероятна книга ще седи непрочетена??? Запънах се и за три дни я издъвках. От тогава обожавам дебели книги. Всякакви дебели книги. “Помияр“ съм на жанрове - всичко харесвам, стига да не е пълно с правописни грешки...

Моята чаша е надписана - да не се объркам Grinning

# 2 001
  • Пловдив
Я кажете кои...принципно съм по равните боти и обувки, нооо...Също, ако може с един модел да го нося ис дънки и с панталон Grinning
Тия ги показах
Скрит текст:

Още...

# 2 002
Сичките убави, Мисте! Скъпи ли са?

# 2 003
Аз съм за първите

# 2 004
  • Euskal Herria
Последните ми харесват, ама не знам дали за всеки тип панталон са подходящи.

# 2 005
Според мен:
2 - в никъФ случай
1 и 3 - стават и за дънки, и за панталон
4 - само за дънки

# 2 006
  • Пловдив
Весе, около 90 кинта.
Дадоха ми още 5% та до довечера ще пусна поне едни...първите ме възпират само заради цвета, макар да е интересен и да нямам такива по-високи...хм...ще мисля още малко.

# 2 007
От мен само N1.

# 2 008
  • France
Другарки, ша ва замола да постнете пак картинките на йогата с виното. Да ги пратя на онзи хаймана, дет ша ми оди чак на Тоскана.

# 2 009
  • Пловдив
Първоначално тия харесах...

Фил, съчуватвам...

Общи условия

Активация на акаунт