Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през септември

• 93 324
  • 3 033
  •   8
Отговори
# 2 010
  • Оптимист по принуда
Моят инструктор Данчо Кръстев от Пв на левия завой от Руски към Гладстон / момичетата от Пв знаят мястото, едно време не беше регулирано и се чакаше на ляв завой/ ми казваше така: Тука сега, мойто момиче, на завоя се изнасяш като леко ранено диво прасе от сериала 'Птиците умират сами' Joy

# 2 011
  • София
Харесват ми тези Мист.
Аз ще се гръмна. Изчистих кухнята и МН реши да готви. Сега пак 😑. Утре той да лъска баните.

# 2 012
И аз с мания за чаши, кафето в тематични големи, харесвам дълго еспресо, чисто, medium или dark roast. За всяко нещо си имам определена чаша, само за кафето ги въртя според настроението. Повечето ми са с бухали. С Делонги Дедика съм, идеална ми е, че си я разхождам с мен когато пътувам.

Мисти, тези, които си харесала първо, много ми харесват, след тях е 1.
Мен фейса ме цензурира, не иска да ми пуска музиката към клипчето заради "авторски права" Rolling Eyes

Всичките ми джамове са прилежно закрити със завески, така успешно ги игнорирам. Последвайте ме за още съвети!

# 2 013
Куклани, време е за кафе, книжка, цигарка, навън се сипе дъжд! Чисто, дълго, без никакви добавки!
Чи да допиша де, нал знайте, че аз кафе машина не мога да си намеря, предната й фъсна помпата, смених я с доплащане за делонгито, еми, пу, пу, вече имам! Фаля съ!

Последна редакция: сб, 18 сеп 2021, 15:56 от Veselina Ivanova 610776

# 2 014
Весе, моята е същата. Чудесно кафе прави.
Късно ми е за кафе вече.

# 2 015
Куклани, време е за кафе, книжка, цигарка, навън се сипе дъжд! Чисто, дълго, без никакви добавки!
Тъй я,ама аз вместо книга правя мусака 😂.И дано при Жаклинова вали,па и да ме е послушала!
Честита ти радост, Веселинкова!Дълго да ѝ се радваш!

# 2 016
  • Пловдив
Аз само нарязах "ония" на ленти и подадох на свекър ми да ги мятка на скарата след мръвчока Grinning
Замесих тесто и ако е ок ще правя пърленки, че и племенниците са тук Simple Smile а мъжете са пак за риба...айляци Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 017
Долазих!
Болните бонбони да се оправят бързо!
Ренко намачкай твоя бонбон, големият ми син и той много обичаше да отвори шкафа и да измъкне сите тенджери, а как обичаше да удря металните капаци един в друг....
Изморена съм е слаба дума, изтощена съм. Едвам мърдам, егн-то си казва думата, още една седмица и се връщам на постоянната тръстика. На временната не ме изморява толкова тичането, колкото капризите и фасоните на клиентите.Има и много свестни и разбрани, но има и такива, които могат да ти изпилят нервите за секунди.
Как ще да е и това ще мине. ОИ-то го оставих за утре, сега се мятам по хоризонтала, нямам нищо за вечеря - ще да е нещо аламинутесто.

# 2 018
Тя Жаклинова, да си каже, изми ли прозорците? Да си признава бързо.
Ренко, ти мусака, аз лютеница. Луд умора няма.
Мисте... пърленка.... Heart Eyes Сгъни и някое гюзлеме със сирене, копърче.... оф, да имах двор.

# 2 019
Начи мустава/сина казваше така на 2 години 😀/, пърленки, ТИКВИЧКИ😀, пържоли, адрес, моля! Днес не ща да готвя! Стачкувам! Само ям! И пия! 😀

# 2 020
  • Пловдив
Ааа гюзлемето иска разточване бая...пърленката ми е по-мързелива Simple Smile

# 2 021
Мастикова, пращай по автобуса!

# 2 022
Сирос,тъкмо гледах едно клипче във фб,една женичка бърка лютеницата,но и нея я споходил дъжда.Пазеше казана с 2 чадъра 😂.Да не си ти 🤭🤣
За гюзлемета препоръчвам от готовите точени кори,но от дебелите.Ако са и от оригиналните одрински,взети от някой пазар там,на бройка които са,още по-добре 😋🤤

# 2 023

За гюзлемета препоръчвам от готовите точени кори,но от дебелите.Ако са и от оригиналните одрински,взети от някой пазар там,на бройка които са,още по-добре 😋🤤

Е, добре де, а по-натам рецептата?

# 2 024
Натрошено сирене по средата,слагам и парченца масло,сгъвам да стане като плик, около педя на педя.Там ги пекат на плочи,в домашни условия става или на такава скара,или незалепващ тиган.Обръщам я периодично,като мажа щедро с масло.И си приготвяш междувременно нещо за пиене,че докато се пекат се носи чуден аромат,и слюноотделянето е много засилено 😂

Общи условия

Активация на акаунт