Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през септември

• 93 543
  • 3 033
  •   1
Отговори
# 2 805
Мале Бърди, но хич не се учудвам. Последния път искаха да го съблеча гол, да му видят операцията. Е, че тя е на главата бе!
То месецът ли, часът ли са написани като хората.
Tired Face

# 2 806
Оле, Сирос, ядосах се. Ни дата ни час се разчитат.

# 2 807
Сиросче, ще си спестя коментара, защото ще е крайно нецензурен.
Никакво зачитане на човешкото достойнство няма.
За часа изобщо не се наемам да гадая.

# 2 808
  • Sofia
11 мислех, ама второто е доста обло долу.
И аз се пулих като видях първия път комисията. Казаха, че понякога идва хирург по заместване Grinning, а такъв лекар е основен за моята диагноза. Най-малкото да каже, че ц*ца няма да ми порасне.
Пфу, с 38 съм, от събота следобед днес ми е най-висока температурата. И май ми се губи обонянието, но носът ми е зверски запушен. Ако изляза с коронка, цялото фемили минава под ключ, нали? Детето ще е тъжно, че няма да ходи на училище.
Нагълтах се с течен аналгин и съм като пияна. Сама си се смея.

# 2 809
  • France
Сирос, съжалявам Hug

# 2 810
Сиросче, и според мене е 26.10, но на твое място бих звъннала да питам.  И психиатър минете, щом го искат... давайте всичко. Само не разбрах лично ли ще се явявате или само по документи ще е?
Ако нямате там подходящ психиатър, ще ти дам координати за Пловдив.

# 2 811
По телефон няма да получим информация. Само с разправия на място.
Мързелче, изрично е написал детски психиатър Умбал Св. Георги. Ако е там, ще съм благодарна за координати. Но тоя преглед е ненужен, хора. Само разкарване, ядове и пари Rage
Тоя път наистина ще отида с тая скапана хартия.

# 2 812
  • Пловдив
Как може по дяволите? Как? В каква държава на абсурдите живеем Head Band
Съчувствам...

# 2 813
Това си плаче за жалба и за тв даже! Баси боклуците. 😠😤🤯

# 2 814
По телефон няма да получим информация. Само с разправия на място.
Мързелче, изрично е написал детски психиатър Умбал Св. Георги. Ако е там, ще съм благодарна за координати. Но тоя преглед е ненужен, хора. Само разкарване, ядове и пари Rage
Тоя път наистина ще отида с тая скапана хартия.

Щом така е написано, мисля, че е само д-р Васил Котетаров - детски психиатър, в клиниката по психиатрия на УМБАЛ Св. Георги. Друг детски няма. Но за контакти не мога да помогна.

# 2 815
  • France
Наистина не разбирам защо при определени диагнози няма пожизнен телк?

# 2 816
Сиросче, споко, всичко ще ти обясня.  Кло е права, това е Центъра за психично здраве, бившият Психодиспансер към УМБАЛ Свети Георги.

# 2 817
  • София
На мен ми дават инфо по телефона за дати.Аз догодина съм на ТЕЛК, от сега ми прилошава.Дсно ми дадат пожизнен.

Чайлд,не е корона, като мен вървиш, може и повече Т да вдигна.
Аз до четвъртък съм у дома.

# 2 818
  • Оптимист по принуда
Отвратена съм. Обезверена. Омерзена. Това не е държава, това не са хора. Не искам да им пожелавам да трябва да са от другата страна на вратата, чакащи. Срам, срам. Съжалявам, Сиросче. Милото дете. Disappointed

# 2 819
Сиросче, споко, всичко ще ти обясня.  Кло е права, това е Центъра за психично здраве, бившият Психодиспансер към УМБАЛ Свети Георги.
Всъщност, не. Намира се в първа база на болницата, на бул. Васил Априлов. В партера на сградата, в която преди години беше Неврологията, а в още по-стари времена и Неврохирургията. Най-горе, на хълма, над Онкодиспансера. Центърът за психично здраве винаги е бил самостоятелна структура, нищо, че е съвсем близо до Хирургиите. Ако говорят в писмото за Св. Георги, там имат предвид.

Общи условия

Активация на акаунт