Иначе с ходенето сме от доста месеци, даже търчи вече и по стълбите (мисли си, че го гоня), като ме види да се задавам и да му се поскарвам. 🤣
Момичета, аз вече съм в 45 дневния болничен от 06.01. и скоро влизам в 9-тия на 20.01. От скоро ме почнаха и менструални болки вечерно време и разни контракции по-леки. Бебчето вече му е тесничко, достигна си 3кг. И се настройвам психически за тоя момент. 😊 Дано този път е малко по-бързо раждането, че предния път общо 9ч. от изтичането на водите. Просто тогава контракциите не бяха достатъчно силни и регулярни. Приготвила съм си част от багажа за родилното, останаха някои по-дребни неща да сложа. Тия два дни изпрах бебешките дрешки и гладих, даже имам още малко. Подредих ги в шкафчетата под креватчето. Та така при мен. Почвам да чакам момента. 😊
Тези дни новото е манджа, което казва почти точно, на мандарината казва (манта), научи и мой(мойо). И особено голям кеф му е рисуване тези дни. Взех една магнитна дъска от тези с химикалчица и малки магнити към тях иначе много драска. Стълби си качва също. Държа го само за една ръчичка в опит да го науча да ми я дава за повече от 5 секунди.