Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 101)

• 26 292
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Задължително. Минумум от него. Много ревли сме се събрали в темата и в сряда ще е потоп тук. Потъването на Титаник ще е малка трагедия пред нашето…
В такъв случай за сряда да търсим от гроздовия сок на Налбантова, за утеха Joy

# 361
В такъв случай сядате да гледате с бутилка в ръка и в края на епизода ще се смеете безпричинно точно както Еда и Серкан като пиха от онази отвара малко преди да си върне паметта Joy

# 362
Марги и Бро след финалните надписи 😆😆😆

Иначе ще ви дам от моя СИРОП, сиропче... Не сокче 😆 Грижи нямате, само глътка да имате 😏

# 363
Здравейте момичета, аз съм нова във писането, но стара в четенето. Искам да благодаря на всичките който сте във тази магия, на преводачите, на анализаторите, на създателите, на вестителите на всички който ме карате да ви наглеждам. За този сериал научих от сестра ми на Коледа и започнах да го гледам на един дъх докато ви настигнах, след това почнах и аз като вас да чакам в чакалнията за нова серия ,за озет, за снимки, за лайф. Това е първия сериал които съм гледала всяка серия по няколко пъти и продължавам да го правя. Затова със сигурност много ще ми липсва, целия кастинг, а за ХанКер да не говорим, но да ви кажа честно и вие много ще ми липсвате, защото знаем че това няма да продължи както е сега, сега се чувствам като края на лагер, всеки обещава че ще се видим, чуем, но това е само в началото после всеки по своя път. Но аз като един оптимист се надявам тук нашата приказка да не свършва, да си имаме още ранобудник да ни поздравява, хора да ни носят вести за нашите любимци, за хумора и закачките.

# 364
Sisi*9, wavey много хубаво включване.

Налбантова, аз сигурно съм тази вляво, понеже не пия и като за пръв път след погълнатото количество алкохол ще съм в стихията си Laughing

# 365
Revolving HeartsМомичета!  Всичко, всичко свързано с филма ще ми липсва ...
всичко което сте написали и споделили ме вълнува, разчуства и радва. Нашия филм, нашите любимци Еда и Серкан/Ханде и Керем тяхната харизма, красота и не напоследно място любовтта им представена във филма, а за реалността да не говорим... Дълго ще ми се причува тембъра на Керем и ще ми се привижда красотата на Ханде, а очите им ... , ръцете им,нежни и ласкави. Абе, както се казва "Лапнала съм въдицата". Как ще се откача незнам. Колкото и невероятно да Ви звучи за първи път ми е! Ще ми липсват коментарите Ви, споделените вълнения, раличните анализи, хумора в темите и 18+ ... Като ви пиша всичко, всичко ... значи всичко!

Любими

Последна редакция: пн, 06 сеп 2021, 19:14 от Yassy_N

# 366
  • Кърджали
Какво ще ми липсва ли? Не знам. Може би жуженетомв темата. Не че имам намерение да напускам темата, но знам, че вече няма дс е толкова активна. Нищо де.

# 367
Знам, че е слагано, но на тази страница липсва

https://www.gecce.com/fotogaleri-hande-ercelin-tatil-pozlarina-begeni-yagdi/6

И за баланс

И са попитам, вие защо така се сбогувате, има живот в темата и след сериала

# 368
  • София
Алекс, от нас си зависи колко ще е активна. Аз се надявам Миси да продължи всяка сутрин да ни поздравява и пожелава приятен ден. Без нейния пост за добро утро няма да е същото. Тя, Миднайт и О.А са нашите репортери, които постоянно ни носят новини, свързани с Ханде и Керем. Да продължават в същия дух. Има момичета, които споделят красиви стихове - лично творчество, както и клипчета, които са ги впечатлили. Има такива, които просто се отбиват, и казват нещо шеговито, с което усмихват деня ти. Не мога да изредя всички, но наистина от нас си зависи. Надявам се да не изчезваме. Simple Smile
Какво ще ми липсва ли? Не знам. Може би жуженетомв темата. Не че имам намерение да напускам темата, но знам, че вече няма дс е толкова активна. Нищо де.

Не се сбогуваме, Славена, просто се намираме на приказки, ама се получи едно такова носталгично…  Wink

# 369
Аз честно казано проблем не виждам, на 8 септември свършва еп. 52, но на 15 септември от 20.00 часа купонът продължава в бг мама с еп. 1 с бг. суб. и то забележете без реклами .... Tropical Drink Stuck Out Tongue Winking Eye

# 370
Аз честно казано проблем не виждам, на 8 септември свършва еп. 52, но на 15 септември от 20.00 часа купонът продължава в бг мама с еп. 1 с бг. суб. и то забележете без реклами .... Tropical Drink Stuck Out Tongue Winking Eye

Бройте ме

# 371
Леко минорно е настроението в темата, но както и да е

Rolling EyesRolling EyesClose
Скрит текст:
Еда пита гинеколога си:
– Аз в каква поза ще раждам, докторе? Кираз е родена със секцио и няма спомен, а сега ще е естествено раждане..
– Ммм приблизително в тази в която сте го заченали...
Керем:
-- !?!
– Какъв ужас ашкъм, да раждам на предната седалка на мерцедеса ти с изваден крак от прозореца! А не, ти ще раждаш... И стига си мери пулса...
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Керем  развълнувано се обажда в болницата.
- Докторе, Еда ражда, контракциите и са през две минути.
Отсреща е дежурния на рецепция:
- Това първото дете ли й е?
- Не, идиот такъв. Това е мъжът й! Ердем, нали не си ти?
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Кираз:
– Джан, твойте родители плашат ли се от анимационните филмчета, бе?
– Не, разбира се.
– А моите се плашат, щом почне някое анимационно филмче и бягат в спалнята, завиват се през глава и се тресат от страх!

# 372
mi_si, а на 16ти, рано сутрин, ще пускаш рейтинга на епизод 1 - неофициално, а след 20мин ще пуснеш и официалния... От сега ще стискам палци да са в зелено 😆

Славена, мислиш ли, че така е заченато бебето? 😆

# 373
Ако ви остане време пуснете един глас за Ханде в номинацията й "Глобална актриса на годината" Wink
https://nubiapage.com/vote-global-actress-of-the-year/2/

Налбантова, естествено, къде без рейтинг .... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 374

и мен ме брой
15 септември- новата година започва, за едни училище за други трети сезон;)

Общи условия

Активация на акаунт