Ясновидки/врачки - Тема 41

• 125 862
  • 779
  •   1
Отговори
# 390
Лан, съгласна съм.
Визирах стандартните въпроси “Ще се събера ли с Л” или “Ще получа ли Х/У”

Колкото до помощта - този, с душевната болка, ще чуе това, което иска да чуе.
Или това, което вече знае.
Душата винаги знае отговора.
Егото й пречи да го види/чуе и то я кара да търси другаде отговори, вместо да се вгледа в себе си.
Не е така ! Този с душевната болка няма да чуе каквото иска! Ще чуе истината, ако пред него е човек със дарба. Ясновидеца няма право да изкривява деиствителността ! Даже няма право и да премълчава ясно зададен въпрос на който може да отговори. Щом човека е дошъл да търси отговори, значи е готов да приеме и отговорите които ще получи. Дали ще приеме или не това вече е негов избор. Гледащия може да му каже какво ще става в бъдеще, защото го вижда, но не може да му каже какъв избор да направи - това е работа на питащия !
Да, виждащия вижда и чувства мъката на питащия но това е обратната страна на медала. Изживява болката и до там. Нищо не може да направи. Злоупотребилите с дарбата си я губят, независимо колко силна е ! 
Душата не знае отговора! За това има толкова заблуди и грешни неща. Ако душата знаеше отговора, света щеше да е различен.
Личните терзания са част от душевното търсене. И в това дали на даден човек му е дадено да бъде с някого си е съвсем резонен въпрос ! Съвсем друг е факта, че хората го правят това от алчност, а не от истинска любов.
Нямам намерение да разводнявам темата.

# 391
Повечето търсещи отговори го правят, защото смятат, че така е по-лесно.
Душата Винаги знае отговора.
За това и се прераждаме - за да си извървим пътя и да се свържем с душата си, за да можем да преминем на следващото ниво.
Ясновидеца няма право да изкривява, но и няма право да отнема правото на избор на душата.
Ако кажеш тежка диагноза на някой - той ще се отчая и ще спре да вярва и да се бори. А докато има вяра има и шанс да промени реалността.
Не бива да се отнема правото за избор на душата дали да се пребори или да си отиде.

# 392
  • бургас

Веска и Весела не са ли различни имена Rolling Eyes

# 393
Повечето търсещи отговори го правят, защото смятат, че така е по-лесно.
Душата Винаги знае отговора.
За това и се прераждаме - за да си извървим пътя и да се свържем с душата си, за да можем да преминем на следващото ниво.
Ясновидеца няма право да изкривява, но и няма право да отнема правото на избор на душата.
Ако кажеш тежка диагноза на някой - той ще се отчая и ще спре да вярва и да се бори. А докато има вяра има и шанс да промени реалността.
Не бива да се отнема правото за избор на душата дали да се пребори или да си отиде.
Противоречиш си !
За да търсиш отговор означзва, че имаш проблем, който не можеш да решиш. Ако душата знаеше отговорите, то тогава нямаше да има хора с дарби които да помагат, а всеки сам щеше да си помага.
Ясновидеца не отнема правото на избор ! Ако човек е с заболяване и лекарите не могат да поставят диагноза и той отиде при ясновидец, той ако му спести истината какво прави - обрича го на бавна смърт ! Ако човека знае истината ще се бори, ще е наясно и ще търси как да реши проблема вместо да тъне в незнание.
Вярата в химера е чиста проба лъжа, а не надежда !
Няма как да отнемеш правото на избор на някого, като му кажеш истината за настоящето или бъдещето.
Всеки сам избира какво да прави.

# 394
Коя истина, Лан?
Която душата избира да види.
Монетата има две страни, обръщаш я от тази страна, която искаш да видиш..

# 395
Истината е една.Това е реалността. Душата може да иска да види много работи, но само едно нещо е истинско. И когато изгубиш ориентация почваш да търсиш начин, да си намериш правилната посока.
Човек с дарба казва това , което е истинско и не лъже. Дали питащия ще го приеме е съвсем друг въпрос. Много хора се опитват да излъжат съдбата, за момент се получава но после им се връща с лихвите.
Монетата винаги има две страни.Но колкото и да я въртиш едната е истинска, другата фалшива. От теб зависи коя искаш да гледаш. Това е избора.

# 396
"Човек с дарба казва това , което е истинско и не лъже"

Така е.
Но каквото и да каже, то е валидно за състоянието на питащия единствено към Сегашния момент.
А ничие състояние (вибрации) не са постоянна величина. Променят се динамично с всяка ситуация и лично решение/избор. В тази връзка ако ясновидеца каже нещо и то не се сбъдне, не означава че към момента на питането информацията не е била вярна. Ама вместо да се запиташ какво в теб се е променило е по-лесно да кажеш: той не позна..)

# 397
"Човек с дарба казва това , което е истинско и не лъже"

Така е.
Но каквото и да каже, то е валидно за състоянието на питащия единствено към Сегашния момент.
А ничие състояние (вибрации) не са постоянна величина. Променят се динамично с всяка ситуация и лично решение/избор. В тази връзка ако ясновидеца каже нещо и то не се сбъдне, не означава че към момента на питането информацията не е била вярна. Ама вместо да се запиташ какво в теб се е променило е по-лесно да кажеш: той не позна..)
Не е точно така. Има неща, които не могат да се променят каквото и да се направи. Но много малко са хората с такава дарба, които казват кое и как ще стане. Нещата не зависят само от нас самите - ако беше така щяхме да сме всемогъщи !
От дарба до дарба има планина разлика ! Това, че има хора с дарба и тя не е силна е факт. Има и такива които имат дарба но познават на 10 %, както и такива които познават на 90%. Има и хора с дарба, на които им е отнета понеже са злоупотребили с нея.
Няма какво да се пита човек какво в него се е променило ! Отива при ясновидец и пита : Г ще се омъжи ли за В ? И той казва Да. Обаче това не се се случва. Кой е виновен, човека или ясновидеца ? Точно там е дарбата, че тя му казва дали това ще е се случи или не и ясновидеца предава отговора на питащия. Кратко, ясно и точно,без недомлъвки и шикалкавения. Останалото са увъртания. Почне ли се с дългите приказки и обстоятелства - зарежи.

# 398
Добър ден! Искам , да попитам някой знае ли , дали още Теменужка  | 032260637  | Пловдив работи и леко.Благодаря предварително.

# 399
Яйцето или кокошката е първо? Всичко се променя и подлежи на промяна. Най-вече ние.

# 400
А някой да знае за.. 'специалист по кармата', който да разбира и обяснява тези неща, ритуали и т.н.?

Има една дама Нели Кралева, знам я от фейсбук групите. В публикациите, които пуска се определя като кармолог. Занимава се с енергийни практики и предсказателни инструменти, също и ритуали за негатив. Не съм и ползвала услугите и не мога да дам мнение относно работата, но прави добро впечатление.

Миналата година ползвах услугите и. Най лошо похарчените 80 лв. Имам здравословни проблеми,проблеми със мъжът ми,почти сме разделени.През цялото време със един мъж със наставнически тон ми обясняваха как проблема бил във мен. Нещо като не ми харесвало трябвало да го кажа,като няма резултат трябвало да има наказание.
Някой от нас аз или мъжът ми бил отворил триъгълник,но не знаели кой. Който е бил щял да си сърба попарата.Нищо не ми позна,нищо не ми предсказа,нищо не се случи. Общо взето да бях отишла на психолог по малко щях да платя.
Аз също търся добра ясновидка от Пловдив. Ако някой може да ми препоръча. Благодаря предварително!

# 401
Някой нещо да е чувал за мъж в околността на Добрич, който гледал ?

# 402
А някой ползвал ли е услугите на Ели Маринова, таролог? Сайтът е tvoetotaro.com

Лично съм ходила при нея през 2012 .Нищо от това,което каза,не се случи.А и тя не каза много.По-скоро беше психологически портрет.За мен не си струва парите.
.     Ходила съм при нея 2014 г. Нито е таролог, нито е нумеролог. Нищичко не познава, а таксата ѝ тогава беше 50 лв - за това време доста висока.

# 403
Да попитам обадих се на Ани от Пловдив..Таксата и е 120лв за личен хороскоп и тн.Четях много позитивни и отрицателни коментари.Заслужава ли си , да се пробва..

# 404
Да попитам обадих се на Ани от Пловдив..Таксата и е 120лв за личен хороскоп и тн.Четях много позитивни и отрицателни коментари.Заслужава ли си , да се пробва..
Правила съм консултация с нея през 2014 г. Поне тогава нищо не разбираше от астрология. Вече може и да се е понаучила. Аз не бих и дала и цент отново.

Общи условия

Активация на акаунт