Къдрокоси красавици - 7

• 64 986
  • 754
  •   1
Отговори
# 360
Къдрокоски, кой от двата продукта бихте ми препоръчали?

Този:

https://hairmag.eu/products/product/445/preve-laboratories-curls … ed-booster-fluid-флуид?fbclid=IwAR3nFwG0Z2SHc9pHnnn0mng3N37vJHntcCIbgsHqygb1DdnwyLW7-saxFD0

Или този:
https://www.zlatnaribka.com/dessata/perfect-curl-za-kadrava-kosa … rfect-curl-180-ml

Ефекта,който търся е оформяне без фриз(живея в морски град). Да не слепва и тн. Ползвам в момента пяна на Алфапарф ( оранжева) .Те имат и някакво кремче (синя опаковка). Моята е финна и не искам да утежнява Simple Smile.

# 361
И двата ги имам,но за моята коса по-скоро Десата. Другият малко ми я отежнява и сякаш ми слепва. Но на моята коса всички подобни на гелове сякаш утежняват допълнително. А този флуид консистенцията му е като гел. Десатата е като крем. Нямам фриз от нея, ухае страхотно и мисля да взема втора опаковка,че ми привършва тези дни.

# 362
И двата ги имам,но за моята коса по-скоро Десата. Другият малко ми я отежнява и сякаш ми слепва. Но на моята коса всички подобни на гелове сякаш утежняват допълнително. А този флуид консистенцията му е като гел. Десатата е като крем. Нямам фриз от нея, ухае страхотно и мисля да взема втора опаковка,че ми привършва тези дни.
Много благодаря за отговора. Оформени ли ви стоят от Десатата.?Аз на вторият ден, съм като кошница 😂.Сега ползвам Олиосетата шампоан  и Ми Аманте.Имам маска на Алфапарф за къдрици (синята)  и слагам малко на краищата от олиото 😅 пак за къдрици. И с тази моя перушина съм като бухнала овцаааа.

# 363
bulgari определено вторият продукт щом не желаеш да слепва, но и него по щадящо го поставяй щом ти е фин косъма. Можеш да пробваш на влажна коса да слагаш олио по крайчетата така ще избегнеш пресушаване и фриз ефект.
hrisska2 за флуидите за себе си съм открила, че най- добрия ефект получавам когато са ми мокри ръцете и разтъркам 1-2 помпички от него, след което  намачкам косата.

# 364
bulgari определено вторият продукт щом не желаеш да слепва, но и него по щадящо го поставяй щом ти е фин косъма. Можеш да пробваш на влажна коса да слагаш олио по крайчетата така ще избегнеш пресушаване и фриз ефект.
hrisska2 за флуидите за себе си съм открила, че най- добрия ефект получавам когато са ми мокри ръцете и разтъркам 1-2 помпички от него, след което  намачкам косата.

Да като цяло просто искам оформени пружиниращи къдрички.Разбирам,че без фиксация няма как да се задържат къдричките.Аз съм с чуплива коса по-скоро. Гъста ама с фин косъм.Сплесква ми се отгоре косата,краищата ми сухи 🤷🏾♂.И като оформя първият ден,добре седи.Но на другият ден хвърчи 🤷🏾♂.Дори  с пяната на Алфапарф оранжевата пак.Не искам да ми седи ,като немита косата.. В морски град съм 😅,и това оказва влияние 🤷🏾♂

# 365
  • София
А оранжевата пяна на Алфапарф силно ли фиксира? Имам тази със средна фиксация и ми е "слабичка"...

# 366
Първият продукт не ми е познат, Десата при мен върши точно това, което искаш. Само внимателно с количеството.

# 367
Аз използвам флуида и активатора на марката Preve  . Приятни са леки , имат хубав ефект при мен

Къдрокоски, кой от двата продукта бихте ми препоръчали?

Този:

https://hairmag.eu/products/product/445/preve-laboratories-curls … ed-booster-fluid-флуид?fbclid=IwAR3nFwG0Z2SHc9pHnnn0mng3N37vJHntcCIbgsHqygb1DdnwyLW7-saxFD0

Или този:
https://www.zlatnaribka.com/dessata/perfect-curl-za-kadrava-kosa … rfect-curl-180-ml

Ефекта,който търся е оформяне без фриз(живея в морски град). Да не слепва и тн. Ползвам в момента пяна на Алфапарф ( оранжева) .Те имат и някакво кремче (синя опаковка). Моята е финна и не искам да утежнява Simple Smile.

# 368
А оранжевата пяна на Алфапарф силно ли фиксира? Имам тази със средна фиксация и ми е "слабичка"...
Да силна е.

Първият продукт не ми е познат, Десата при мен върши точно това, което искаш. Само внимателно с количеството.

При вас омазнява ли,ако е с по-голямо количество?

# 369
Как ти утежнява флуида при положение , че е течно желе 😂😂 До сега не съм срещала флуид да утежнява или слепва 😂 Кремообразните продукти имат такъв ефект.
Примерно активатора на Yari ми стана като дъвка понеже има лека фиксация .
Нито желето нито флуида ще ти утежнят или слепят косата , особено ако се използват както трябва .

# 370

При вас омазнява ли,ако е с по-голямо количество?

На мен нищо не може да ми омазни косата, освен ако не излея масло отгоре Joy Много ми е суха. А ако прекаля с крема на Десата не омазнява, а става прекалено твърда, то дори не знам защо точно се води крем, консистенцията му е по-скоро като на гел. Обаче косата не стои твърда като с гел, а мека и жизнена, същевременно с много добре изразени и оформени къдрици.

# 371
Как ти утежнява флуида при положение , че е течно желе 😂😂 До сега не съм срещала флуид да утежнява или слепва 😂 Кремообразните продукти имат такъв ефект.
Нито желето нито флуида ще ти утежнят или слепят косата , особено ако се използват както трябва .

Не разбрах кое толкова Ви разсмя от целия пост ....
И да не забравяме,че от коса до коса разлика много. Преди време и в предишните теми няколко пъти съм пускала снимки на косата си и съм описвала точно каква е. Споделих как действа на моята  И да, утежнява ми косата,слепва я и я прави на клечки точно този флуид. Ползвам го както описа потребителката по-горе на мокри ръце, и ефекта при мен е същия.  Друг флуид не съм ползвала.
Поздрави.

# 372
Разсмя ме , защото повечето говорят без да знаят  а аз седя и се чудя на някой препоръки.
На мен не ми слепва нито ми е утежнило Флуидите и желетата нямат такова действие. Стават на клечки , защото ги слагате неправилно . Не се слагат с мокри ръце както сте написали а се слагат на леко подсушена коса . Ползвала съм много такива флуид и желета . Този конкретно ми е най добре както и крем гела на Bounce .

Не разбрах кое толкова Ви разсмя от целия пост ....
И да не забравяме,че от коса до коса разлика много. Преди време и в предишните теми няколко пъти съм пускала снимки на косата си и съм описвала точно каква е. Споделих как действа на моята  И да, утежнява ми косата,слепва я и я прави на клечки точно този флуид. Ползвам го както описа потребителката по-горе на мокри ръце, и ефекта при мен е същия.  Друг флуид не съм ползвала.
Поздрави.

# 373
...

Последна редакция: вт, 12 апр 2022, 10:40 от Impatiens

# 374

Здравейте,някой да го е ползвал?

Общи условия

Активация на акаунт