Лакове за нокти - 154

• 41 282
  • 762
  •   1
Отговори
# 120
Лаковете са flormar full color fc60 bubbly peach и смесени GR ice chic 04 + flormar 456 purr cat

Скрит текст:

# 121
  • Перник
Vesika, това е черният лак

# 122
  • София
Момичета, ако някой се е затъжил,  в ДМ на Красно село са заредили доста добре с глитерите на Флормар

# 123
Има ли го по-дребния сребрист? Онзи на квадратчетата го имам. 🙂 А черният глитър? Дано зареждането стигне и до Пловдив...

# 124

Не знам кой номер е. Никъде не видях да пише. Blush

# 125
  • Варна
Прилича на 677. Много са красиви холограмите на КА, страшно любими са ми Simple Smile

# 126
  • София
Има ли го по-дребния сребрист? Онзи на квадратчетата го имам. 🙂 А черният глитър? Дано зареждането стигне и до Пловдив...
Ако питаш за този,

има го, както и черния

# 127
Джулс, точно за него питам 😃 Ще се оглеждам в ДМ значи...

# 128

https://www.instagram.com/p/CTmGUVWMBAg/?utm_medium=copy_link
Лаковете на Avon са едни от любимите ми:)
Прекрасни маникюри в новата ни тема:)

# 129
  • Стара Загора
Писах, писах в сряда и поста ми се затри, та снощи след като вече пообелих Пастела, му дойде ред да го покажа. Между другото нося го за втори път това лято. 😊 Преди не можех и по веднъж в годината да сложа някои лакове, когато марките бълваха нови и нови... 😁

Номерчето е 93. Него сложих и на педикюра. Май това ще е последния за сезона. 😊

Коментирахте пилене на предните страници, което на някои е трудно - свиква се. Аз имах затруднения в началото като смених формата. Сега вече нямам никакви проблеми.

В неделя след като свалих лака, се наложи да скъсявам отново драстично. Бяха станали огромни. 🤣 Не знам защо, но пиленето в тази му част, ми е много досадно. 🙄 Отнема ми около час с оформянето, ако не и повече заедно с педикюра.

Скрит текст:

Като намалих дължината остана това

И накрая този е резултата

Снощи сложих Sally Hansen Pacific blue, но топа на марката който ползвам много ме разочарова на втората опаковка. Цяло лято си мислех от жегата може да е, но сега.... Балони за чудо и приказ. Имам още един нов, дано и той да не е така. Ще ровя из шкафовете да си търся от любимия ми на Ейвън. Онзи ден с приятелка бяхме в Лили и си купува няколко лака, та питаше за топ и основа. Видях Quick dry на ГР и й казах да вземе него. Тънък е, но поне знам че съхне бързо. За основа препоръчах Evelibe 8 in 1. Помня че му сменяха състава и видях сякаш няма вредните, дано да й свърши работа.

Последна редакция: пт, 10 сеп 2021, 07:04 от iv4enceto_91

# 130
Прекрасни сте, момичета.
Уф, мен някакъв жесток мързел ме е налегнал и много искам да се лакирам, даже и желание имам Joy, но като се сетя, че трябва да оформям и пиля и си викам - ай, утре, утре става вдругиден и така доста време вече. Сега малко са пораснали и трябва да се наканя вече да ги оформя пущинките, инак пак ще ги скъся до дъно и ще се почне - днес, утре и...

Аз влезнах да помоля Планински Кристал, ако е удобно да покаже нейния Пиер Карден, който наскоро похвали, че гледам в Мейкъп има лакове на марката, ама не знам от същата серия като нейната похвалена ли са.

# 131
Пилене след скъсяване и мен често направо ме отказва да скъсявам... Много мразя, ама много. Добре че не поддържам някаква такава форма дето трябва и за нея да внимавам, затова и не си правя много експерименти с формата. То хем предпочитам по-къси да ги поддържам, хем като си помисля че ме чака към половин час с пилата и ми минава всякакъв мерак. Аз и все вечер намирам време да се занимавам с тях, та съвсем. Твърди са и каквото и да правя с ножичката, после отнема доста време да изпиля ръбовете, не толкова за оформяне. Отделно че почти всеки път изхвърлям по една картонена пила защото за нищо не става след това. Ама пък металните ме дразнят и не ги искам. А стъклени две изхвърлих защото ги ползвах някое време и вече не ставаха и те, загладиха се някак, много странно беше, така и не разбрах защо ги хвалят толкова.
Не съм намерила решение до сега, може да пробвам някаква метална пила пак, не бих отказала препоръка или съвет каква да я търся. Може аз да не съм попадала на свястна, знам ли. Последно като съм си купувала такива, си признавам че са били първото и най-евтино нещо дето ми се изпречи, не знам голяма ли е разликата с по-скъпи.

# 132
  • Варна
За пиленето пак ще препоръчам ел. пила (моята е от Лидл). Преди скъсявах със стъклена, но ако исках от дълги да скъся до дъно ми отнемаше около 2 часа. Сега за 10-15 мин ги скъсявам с електрическата, после само дооформям със стъклена и хартиена.
Натка, имам стъклена на Титания от години, не е мръднала. За металните знам, че много разслояват ноктите.
Обикновено всяка седмица оформям леко със стъклената, а на 2 или 3 седмици махам към 2 мм с ел. пилата. Така поддържам горе-долу еднаква дължина.

# 133
Добре де, на електрическите пили нали пак са метални накрайниците дето пилят? Поне аз само такива съм виждала и ми убягва смисълът след като метална пила не било добре.
Стъклените май точно Титания беше едната ама да не те излъжа че беше отдавна. Те и не са ми удобни де, като са такива дебели някакси ми беше трудно да работя с тях.

# 134
  • Варна
На моята ел. пила са сапфирени дисковете. Не ми разслоява ноктите.
Забравих да пиша, другата ми стъклена пила е SNB, тя също е от години, може би 7. На мен също са ми дебели за пилене отстрани, в най-близката до пръста част, но за там ползвам хартиените.

Общи условия

Активация на акаунт