Зимата на прага чука - ОКТОМВРИйчето във мама се гушка :)

• 16 136
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
Mili momi4eta, za sajalenie golemiat mi sin e precakal kirilicata i Vi uvedomiavam na latinica 4e na 22.10.2006 rodih moia sin Julien - 3.500 i 52cm
Ve4e sme v ka6ti sled sectioto i sme dobre. Pojelavam na vsi4ki vi mnogo 6tastie.

# 151
Здравейте моми4ета!
Аз влизам за да ви се опла4а,разболях сеееее newsm45 newsm45.Сега ходя с маска на устата и се 4увствам ужасно,ина4е като цяло вси4ко си е наред,малката е спокойна,каката се пооправя и ве4е не повръща и няма температура.
4естито на новообебилите мами newsm51 newsm51 smile3525
Rusavelke, не се притеснявай - ако кърмиш Васето .. кърмените бебета имат имунитет.. Мишето нямаше 10 дни и се разболях, хрема, температура.. май още в родилния се мъчеше да ме събори.., но педито каза ако се кърмим да не се тревожа и той наистина не прихвана

# 152
Kote mersi mila,samo 6te te pomolq da mi kaje6 kakvo pi za da se opravi6,az piq samo PARACETAMOL i 4ai4eta.

# 153
здравейте и от мен Hug
отикахме го и този месец- октомврийките да напъват че да си броим пилците вече Mr. Green
мен не ми дават мира едни очи като ококорим и само и дай да се оглежда и да я разхожда някой

# 154
  • София, център
Момичета,

включвам се в темата ви, за да съобщя с най-голямо удоволствие, че днес сутринта в 8,50 е проплакал синът на vesseto_s!

Малкият Николай е със завидните мерки 3,350 и 51 см.

Той и мама Веси се чувстват прекрасно!

Последна редакция: пн, 30 окт 2006, 13:51 от Nansen

# 155
Kote mersi mila,samo 6te te pomolq da mi kaje6 kakvo pi za da se opravi6,az piq samo PARACETAMOL i 4ai4eta.
Това и ударни дози витамин Ц 3x3, a за гърлото едно спрейче от билковата аптека Прополис и Невен- препоръчвам ти го силно
А преди 6 часовата пауза в кърменето може да праснеш и един Фервекс или нещо от този род, аз пих 2 вечери по един Тайлолхот

# 156
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА АНАСТАСИЯ И КАЛОЯН
 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525
ЧЕСТИТО И НА НОВООБЕБЕНИТЕ МАМИ!!!!

# 157
  • София
Веничка много мерси за инфото за дактарина, но си мисля, че белият език още не значи гъби? newsm78
Иначе с притесненията мисля, че всички сме така, аз си мислех "поне 1 ден да няма нещо ново".

Снощи забелязах по телцето на бебчо, а и по личицето има малко, дребни червени пъпчици. Чудя се от какво могат да са - дали не са от прегряване или някаква алергия? Малко ми е тъпо пак да звъня на педито, а чак на 10.11 сме на първа ДК. При вас имало ли е такива пъпчици?

# 158
гъбите са по цялото небце не на езика Peace
или от прегряване са точиците или микробки - алергииките са на петънца а и му е раничко за такова нещо

# 159
  • София
Благодаря ви на всички за инфото за млечницата. Побързах да публикувам, че бебчо шумеше, но пак си заспа. Та за млечницата - белият език гъбички ли значи? Аз мислех, е трябва да видя някакви бели кръгчета? И аз днес ще взема да направя процедурата с марлята, но ще ми е трудно да плакна, понякога той иска да яде на 30 мин., направо не знам.

Анастасия на мама Ангелина честит мини рожден ден!   bouquet Също и на Калоян на мама sleepy

Sleepy, според мен давай му да суче от гърда, за да не отвиква, а и така изсуква повече.

Честито ма шелми и Весето!!! Да са ви здрави и послушни бебчовците!

# 160
Здравейте мами,малко със закъснение да се отчета и аз-на 28.09. се роди Мартина-2.900 кг,46 см.
Цитат
Благодаря ви на всички за инфото за млечницата. Побързах да публикувам, че бебчо шумеше, но пак си заспа. Та за млечницата - белият език гъбички ли значи? Аз мислех, е трябва да видя някакви бели кръгчета? И аз днес ще взема да направя процедурата с марлята, но ще ми е трудно да плакна, понякога той иска да яде на 30 мин., направо не знам.-Пробвай с марля дали ще се изчисти езика,ако не става значи са гъбички.Ние така бяхме и се изчистих ме с Дактарин за 2 дена в листовката пише да се дава профилактично до 1 седмица,аз не го направих и ни повториха,понеже и малката задържа млякото в устата колкото и да плакна няма ефект,имаме проблем и с оригването,но я слагам да спи защото не мога вечно да я държа Grinning,но съм и вдигнала матрака малко,коликите са ни от 2-ия ден и са много болезнени.Давам Инфакол - ефект няма Twisted Evil.Сега съм поръчала от Германия Лефакс,казаха ми че имал много добър ефект.Това е засега от нас,приятен ден от нас.

# 161
Моми4ета ,моля ви помогнете ми да си увели4а снимката на аватара моляяяяяяяяяяяя ви Praynig Praynig Praynig Hug Hug

# 162
а Хера къде се изгуби  newsm78 newsm78 newsm78

# 163
Моми4ета ,моля ви помогнете ми да си увели4а снимката на аватара моляяяяяяяяяяяя ви Praynig Praynig Praynig Hug Hug
Колко е голяма оригиналната снимка ??? пак толкова ли

# 164
Ne Kote razmera i e 1200 x 1600px,no za6to mi izliza 45x70 neznam

Общи условия

Активация на акаунт