Мъжете, които търсят бившата във всяка следваща

• 17 212
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
е, ся.. не говорим за тип Хавиер Бардем грозота...Joy  
става въпрос за грозно излъчване, според мен..

# 136
Защото ще значи, че говорим за женската злоба, Лъвице Joy
Не знам защо е масово разпространено виждането, че като имаш критерии, не можеш да ги покриеш самият ти? Има и такива, но има и много, които могат с лекота да дадат поне толкова, колкото искат, че и повече. Много на едро се обобщава.

# 137
Тая работа с красивата душа не я разбирам. Но пък различно от масовката, виждам красота там, където другите - не.
И аз така :*

Лъвице, много хора знаят, че не покриват критериите и затова се дразнят и се мъчат да изкарат всички като себе си.

# 138
истинските жени се подкрепят една-друга, няма малодушие и комплекси.. 
май за мъже беше темата... Blush

# 139
А кой определя кой е красив и кой грозен? За много жени Брад Пит е идеал за мъжка красота, а на мен не ми харесва грам, ако е обикновен мъж на улицата не бих го загледала. Това прави ли го автоматично грозен, защото на мен не ми харесва? Не. Така и с останалите хора.

# 140
Анонимисче, беше. За това дали има модел на пренос от жена към жена. Но развихме в женски критерии. Laughing

# 141
  • Варна
Жалко, че не коментират мъже тук. Бях очевидец на една среща. Жена с доста екстейшъни, мигли и някакви предозирани фрази. Бизнес планове, претенции. Отначало беше леко комично. Но след първото питие, изригна същността. Псувни и речник, присъщ на малцинствата.Мъжът си глътна граматиката.
Не беше красива. И някак натрапчиво афишираше, точно недостатъците си.

Последна редакция: пн, 06 сеп 2021, 13:43 от Viviana91

# 142
Аз пък съм чувала, че мъжът търси в една жена качествата, които има майка му. Бившата ако беше стока, нямаше да е бивша. Никой не бяга от хубавото.
Аз имах един, за когото подозирам, че търсеше бившата си, понеже тя била "Голямата Любов".
Тя го беше зарязала, не беше избягал той. Е..после и аз го зарязах, защото след известно време почнах да се чувствам като заместител.

Знам няколко (този включително), които имат явен типаж - всичките бивши са нежни, дребни, фини, тъмни коси, тъмни очи, и т.н. Но чак да си приличат много видимо (освен това) - не.

П.П. Това, което пишеше няколко поста по-назад - имах период, в началото на една нова връзка, когато много сравнявах неусетно новия с предния. В смисъл, очаквах същите  реакции на същите ситуации. Отне ми месеци да свикна, че срещу мен е нов човек и на същата ситуация няма да реагира по същия начин (за щастие!). Но и онази връзка беше 7 години.

# 143
А той за първи ли път я е видял и чул как говори на тази среща?

# 144
  • София
А кой определя кой е красив и кой грозен? За много жени Брад Пит е идеал за мъжка красота, а на мен не ми харесва грам, ако е обикновен мъж на улицата не бих го загледала. Това прави ли го автоматично грозен, защото на мен не ми харесва? Не. Така и с останалите хора.

Брат Пит 70% ще го определят като красив, 25 като неутрален, и 5 като грозноват.

Жерард Депардио 70% ще го орпеделят като грозноват, 25 като неутрален, и 5 като красив.

(цифрите и примерите са илюстративни, не претендират за точност Joy)

Повечето хора не са в крайност, и затова казваме, че е субективно. За наистина красивите и грозните хора, повечето биха били на сходно мнение, или поне не биха ги определили като другата крайност. Примерно, Брат Пит може да не е мой тип, но в никакъв случай не бих го нарекла непривлекателен.

# 145
  • Варна
Запознали са се служебно, набързо. Контактите им са били предимно онлайн, на съвсем др.теми.

# 146
  • София
Има базисна, времева рамка на красотата и всички се движим по нея.
Не е нещо нечувано, същото като скалата за успялост, щастие, късмет, ако щеш.

Единиците изключения са такова - единици.

Витаминче, колко хубаво е да трупаме опит.
Следващият с “голямата загубена любов” дай да го заровим

# 147
Запознали са се служебно, набързо. Контактите им са били предимно онлайн, на съвсем др.теми.
Не мога да не се запитам защо е излязъл на 4 очи с нея.

# 148
  • Най-красивата страна
В първия момент човек е привлечен от външния вид.
Но после блесват други предимства или недостатъци-например интелект,обща култура,възпитание....или липсата им..

# 149
Не мога да подмина Тодорка, нищо не изкоментира за това, което специално написах за нея и "нейния Шрек", но продължава да коментира и да тъпче на едно и също място. Каза, че никоя тук не е с перфектни мерки, за да има някакви критерии относно мъжете. Една дама, мисля, че беше Нарцис, написа идеалните си мерки, но Тодорка подмина и това. Ами, Тодорке, никой не определя твоя живот, бъди щастлива с избраника си. Но не се заяждай с жените, които имат критерии към мъжете. Аз лично имам смелостта да кажа какво съм търсила у един мъж точно и ясно, дори за цвета на очите. Исках ММ да е висок, едър и със сини очи и получих това.
Ще ти кажа нещо, каквито мисли отправиш към Вселената това получаваш. Не може да си набрусучен и да си заядлив, да нямаш желания и позитивни мисли и да получиш нещо хубаво в тоя живот. Насочвам те да прочетеш книгата "Тайната" на Ронда Бърн и ще разбереш много неща.

Общи условия

Активация на акаунт