Мъжете, които търсят бившата във всяка следваща

• 17 217
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
Разбира се.
 Секс не е само мъжка нужда. Тя също има.
 Кога, защо е рядко и пр. -Към Кончето.
  Да, Фило. Точно така е.
Не знам за дефиницията на любов, но смея да твърдя, че ако обичаш един човек, ти пука за неговите нужди и това те да са удовлетворени.

Иначе казано, Лъвице. Той казва- аз работя и покривам нуждите на семейството.
 Викаш, жената не покрива неговите, апропо, понеже не го обича. Има нещо нередно в уравнението. Отговорът ще клони към безкрай.

# 586
Ако не ти се прави секс, възможно ли е да правиш насила редовно, за да се удовлетвори парньора? Чудя се. Защото нали иначе пък  според вас, той веднага трябва да си го получи другаде.

# 587
На Кончето сме чули само неговата гледна точка. Другата страна може да е със съвсем друга версия. Тъй че, да не се жалва, искам секс, ама малко повече секс. Ма искай си бе.

# 588
  • София
Това вече го обсъждахме и в общи линии форумският съд на болшинството реши, че жена му е виновна.

# 589
О, пропуснала съм този факт.

# 590
  • София
Ако не ти се прави секс, възможно ли е да правиш насила редовно, за да се удовлетвори парньора? Чудя се. Защото нали иначе пък  според вас, той веднага трябва да си го получи другаде.

Тогава сядате с половинката, коментирате причините, следствията, търсите решение. Насила нищо не се прави, но и никой не е длъжен да стои там, където не получава желаното. Затова сте двойка, за решенията, които засягат и двамата, да се взимат и от двамата.

Скрит текст:
Иначе за на сила не мога да кажа, признавам си, не мога да си спомня случай, в който не ми се е правело Joy Отказвала съм, само когато не ми се прави с дадения човек, но когато си обичам човека, самият факт, че той иска, ми е достатъчен.

Във форума винаги чуваме едната гледна точка, много трудно да стане иначе.

# 591
  • София
Кончовица е впрегната в чужда каруца.

# 592
Кончовица е неква киселячка по думите на КОнчето. Конче, то нема никъв живец у вас. Пускайте тото поне.

# 593
Дожаля ми за човека. Семейните с децата, никоя ли не го ще? Flushed

# 594
Кончовица е неква киселячка по думите на КОнчето. Конче, то нема никъв живец у вас. Пускайте тото поне.
А, недей така, моля ти се! То по чужди думи аз съм от ангел до сатаната. Но каква е действителността и защо някои ме виждат като сатана, това е отделен въпрос.
Не е задължително кончовица да тегли друга каруца, случвало ми се е да не правя секс нито с партньора, нито извън връзката ми. Не е задължително друго куче да има под сливата ѝ.

# 595
  • София
Ако пуска по малко, колко да не е без хич….

# 596
Няма задължителности. Нали казахм, че всеки поема според собствената си корда.

# 597
  • Далечният изток
Що не пробваш, Конче, да пуснеш някоя въдица към съпругата? Или всъщност с нея вече не искаш да правиш секс?

# 598
  • София
Иска, тя не иска.
Виж го как звучи - бонбон. Мааа, скуката ги е налегнала мисля, или каруцата, или коня, или коня у ряката.

# 599
Дожаля ми за човека. Семейните с децата, никоя ли не го ще? Flushed

Искрено ми дожаля,  ама нема да му пусна. 😅😅😅

Общи условия

Активация на акаунт