💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 2 (06.09.-12.09.2021)

• 74 886
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 690
  • Велико Търново
А на жените що не викат на фамилия, или не е куул? Laughing
На тях самите може и да не им е. Единствено те могат да отговорят на въпроса.

# 691
  • Sunshine state
Аз пък смятам, че освен претенции от участниците, и продукцията си нарочва кои да нарича по име и кои не. Мен ме дразни, теб не.

# 692
Наричането по фамилия без господин или госпожица/госпожа ми звучи фатмашко. И на мен ми реже ухото.

# 693
  • Велико Търново
Да, няма как да ме дразни, защото го приемам за техен личен избор, а и те не го крият, както се вижда.
Мен например ме издразни, когато на няколко пъти казаха на Рабухчиев Кинг Конг, но след като самият той се е нарекъл Горила, какво повече има да го мисля това...

Впрочем, някой беше писал - той каза, че баща му бил текстописец на Сигнал. Колко ли текстове на песни трябва да е написал за една група, за да се нарече неин текстописец? Защото аз доста техни песни по текстове на Александър Петров открих, например...

Последна редакция: ср, 08 сеп 2021, 18:46 от DamaPika

# 694
Изгледах и изчетох всичко и с голямо удоволствие и аз се включвам в темата вече. Добър избор на участници имаме тази година, повечето ми харесват. Борис и Морунов ми направиха добро впечатление как се изказваха за съперниците си, не ги подценяваха и като цяло при двамата не виждам голямо его, нямаше 'ауе тия ши ги бием ба' и тупане в гърдите. Супер са, симпатизирам им. Андрей е силен играч и сериозна конкуренция, вероятно ще стигне финал, но не вярвам да го направят победител, защото се показа като сексист, а знаем, че продукцията избира тихи и удобни за победители. Неделчо ми е интересен, има тънко чувство за хумор и смятам, че е страшно интелигентен, но се прави на шут. Яд ме е за Златозар, изглеждаше жилав и щяхме да гледаме хубави битки с него.

Елия много ме дразни как мяука и се слага, не понасям такива жени, Габриела също ще се слага на мъжете, но малко по-агресивно. Туджаров ми се вижда самовлюбен (те повечето са, де) и въздух под налягане, дразни ме като почне да плямпа, хич не е толкова умен и способен колкото си мисли.

За плакнене на окото са ми Андрей и Мартин, но Марто само в лице, доста ми е грамаден в тяло.

# 695
  • Испания

Последна редакция: ср, 08 сеп 2021, 18:57 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 696
  • Sofia
Странно, още не съм виждал снимка на Веско, знамето на Славяните и някой от новите участници заедно.
Специално за Bengun,че му липсваше.Wink
/копнах я от Билянчето от другата тема/

# 697
Първо се извинявам ако не съм видяла някой друг да харесва 5-10 минутните наказания, но видях много критики.

Аз мисля, че това е брилянтна идея, която както и повечето им идеи не се прилага правилно.  Фродо четеш ли? 
Идеята е да няма отпадания, но да има гъвкавост и да се даде възможност на участниците да анализират, преценяват собствените си възможности реалистично и оптимизират представянето си.  Но за да стане добре, трябва да е предварително ясно на кое препятствие има наказание и колко минути.  Трябва да се поставя на места на които е ясно че има поне един участник който може никога да не го мине. Минаването под пън НЕ Е такъв случай, докато минаването на ръце по халки или стълбичка, както и носенето на 60 килограмови тежести Е такъв случай. 
При умело изчисляване на тези наказателни минути, няма нужда дадена игра да се измисля за участниците в нея. Всяка игра ще става за всякакви участници, примерно Ана Мария ще може да излезе срещу Веско в състезание с носене на тежести, без да е предварително ясно, че е безмислено.   

Точно едно такова правило би дало възможност да се реализира това за което вече веднъж писах - още в началото на снимките да се знаят абсолютно всички игри в какъв ред предстоят. Тогава никой не може да обвини продукцията - ама тая игра я направихте за него/нея защото нищо няма да се променя в движение.

Тънкият момент е да се пресметне правилно "наказанието" - така че хем да не ти дава предимство хем да ти дава възможност да продължиш. Примерно ако над басейна се минава на ръце, от тези които могат, за под една минута то наказанието трябва да е поне 5 минути. Лош пример би било да речем ако се минава за 4 минути, а  наказаният седи 5 минути и после продължава свежарка.  Алтернативен вариант е примерно - вместо да седи да пренася много на брой сравнително леки предмети, един по един от точка А до точка Б. Последното може да го направи всеки и след като го направи, няма да е абсолютно отпочинал.

# 698
Гледам снимките от инстаграм по-горе и ми прави впечатление, че Братоев е доста втален, явно и жълтурите са били доста на реката.

# 699
https://www.dnes.bg/obshtestvo/2021/09/08/sled-igri-na-voliata-p … 3072,image3#photo

вижте само какво са направили тия мизерници
трябва да се осъдят по бързата процедура, нещастници

# 700
  • Испания
Чукча - не читатель, чукча - писатель.

Тези снимки да ги изпратят на Тупарев и община "Царево" /най-вече на общината/, иначе няма никакъв смисъл от тях.

За жалост точно от община Царево аз не очаквам реакции.

Община Царево, община Бургас, прокуратурата.
Публикуването във ФБ и оттам - тук /за последните три страници - три пъти/ е преливане от пусто в празно. Трябва да се вложи мисъл.

# 701
На мен ми е интересно да разбера кои зодии са участниците. Или поне част от тях. Видях Братоев, Андрей и Неделчо, като си знаех за Неделчо, че е моята зодия 😃

# 702
За мен подсказката с Беър Грилс си бе специално за Симеон.
Щом яде насекоми и червеи и т.н. Няма начин да не го е гледал по-задълбочено.
Колко от вас знаеха кой е девиза на Беър Грилс ?
Аз не го знаех, но в момента който казаха 4 думи, които казва треньорът, без да съм спортист и без да виждам буквите веднага познах.
И мъжът ми веднага го каза, пък той изобщо не си пада по подобни задачки.

# 703
  • Mediterraneo
На мен ми е интересно да разбера кои зодии са участниците. Или поне част от тях. Видях Братоев, Андрей и Неделчо, като си знаех за Неделчо, че е моята зодия 😃
Сакън! Да не превръщаме темата в поредната за зодиите!

# 704
  • Испания
Ха, защо не повториха отказването на Симеон и Иван, а?

Симеон гледа умно, аха да проговори.

Общи условия

Активация на акаунт