💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 2 (06.09.-12.09.2021)

• 74 898
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 675
Дали може да се гледа някъде довечера Нова телевизия онлайн?🤔
На място сме където няма телевизия.

# 676
  • Далечният изток
тук https://nova.bg/live

# 677
Аида, много ти благодаря ❤️
Във фейса са пуснали неизчистените боклуци след състезанието:

https://m.facebook.com/groups/533171097219303/permalink/1061822271020847/

И тук:
https://www.facebook.com/823911537981309/posts/1464301273942329/

Последна редакция: ср, 08 сеп 2021, 16:37 от Lemy

# 678
  • Велико Търново
А, и още нещо започва да ме изнервя доста - това наричане на някои от участниците с фамилия. Тия хора нямат ли си първо име, че като някои другари и другарки на комсомолски съвет ни ги представят?? Имената им дори не се покриват с на някого другиго.
Само че някои може просто да са поискали да се обръщат така към тях. Специално Морунов каза, че и на работа, и извън, се обръщат към него по фамилия. Т.е. - те не само са свикнали с това, но и им е по-добре, вероятно. Та, ако е тяхно предпочитание, не виждам нищо лошо.

Последна редакция: ср, 08 сеп 2021, 16:55 от DamaPika

# 679
  • Sofia
И мен много ме дразни това 🤨
Или всички на имена,или на фамилии...
Има двама Георги,но са в различни отбори,на единия може Жоро..

# 680
  • Sunshine state
Дама, аз нямам против да са поискали, ама пък и малкото име да не им знаем чак.. И тази тенденция е не от днес и вчера.

# 681
# 682
  • Велико Търново
Те като се представяха във визитките си, си казваха имената. За Морунов запомних, че е Димитър. На Туджаров ми направи впечатление, че е някакво съвсем неслрещано - Верислав, нон пък гледам, че в ЮТуб той самият се пише Слави Туджаров. На Рабухчиев не го чух, тъй като пропуснах визитката му. На някоя от предишните страници имаше снимка от профила на Симеон в Инстаграм, където той беше тагнат. Ами за мен изобщо не е нормално човек, който предпочита да го наричат и да е известен с първото си име, да се регистрира с профил @GORILLA_RABUHCHIEV? Та даже и да знам малкото му име, като видя как сам се е "прекръстил", ще му го забравя. Satisfied
За Братоев пък едва ли има нужда да пиша някакви причини да го наричат така.
Според мен, когато няма съвпадение на първи имена, използването на фамилните е точно въпрос на лични предпочитания. Отделно, че и четирите фамилии са по-особени, следователно - и по-запомнящи се.

Сред кратка справка - името на Рабухчиев е същото като на Братоев - Георги. Та точно при тях има даже и съвпадение. Но дори и да нямаше, положението щеше да е такова, каквото е в момента.

Последна редакция: ср, 08 сеп 2021, 17:13 от DamaPika

# 683
  • London
Тези снимки да ги изпратят на Тупарев и община "Царево" /най-вече на общината/, иначе няма никакъв смисъл от тях.

За жалост точно от община Царево аз не очаквам реакции.

# 684
  • Испания
Ето имената на участниците

Време е Елена да си направи самореклама.

На снимките е едно от мойте момичета - Катинка!🖤
Кати е била с различни композиции на тялото. Когато дойде при мен първата цел, която поставихме заедно, бе покачване на мускулатура и учене на правилна техника на изпълнение на упражнения, за да се случи това, както и увеличен калориен прием. Тя беше и все още продължава да бъде изключително изпълнителна и дисциплинирана и резултата е налице!🖤 Покачихме мускулна маса и в горна и долна част, след което на дебютното си състезание зае 2-ро място!🏆
А в момента отново сме в подобрителен период и обработваме мускулатура!
В този спорт се цели именно това,да ставаме все по- добри и да разкрием потенциала си! Да показваме една по- добра версия на себе си и най- вече да следваме мечтите си!

Мускулите - ясно. За мен разликата между първата и втората снимка е поне 10 години. Снимката вляво е детска.

Последна редакция: ср, 08 сеп 2021, 17:49 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 685
Малко да ви върна във втори сезон - Вайсчо да не е фалирал? Вчера търсихме прословутите му гофрети, но ги нямаше.

# 686
  • Sunshine state
А на жените що не викат на фамилия, или не е куул? Laughing

# 687
  • София
Само да не стане разходка с линейка...
В тази връзка би било хубаво в случай на тежки контузии да пуснат резерви точно отпадналите момчета от снощи.
Иначе я помня тази игра-много тегава,че накрая и пъзел има.Така че довечера очаквам сините на съвет,за съжаление (мое).

# 688
  • Испания
В промото падат много от тези високи варели. А и Стратимир писа, че е паднал от 4 метра на врата си. Направо не ми се мисли.

А на жените що не викат на фамилия, или не е куул? Laughing

Е, как да ѝ викат на Мани: Тъ???

# 689
На мен не ми допада това, че водещата произволно обявява само едно от момичетата или момчетата за красавец-  величае го като Аполон и т.н. Не знам как да нарека такова поведение. Красотата е в очите на гледащия. Всички тези млади или по-зрели хора имат близки, а и за самите тях е ощетяващо самочуствието някой от група състезатели да се обяви за хубавец и то в ТВ състезание. Някои от репликите им са изключително "дърварски", неелегантни, просташки. Не одобрявам и когато Димо нарече полицая дама, макар че там беше по-скоро нетърсен ефект. Какво мислите за красотата?

Общи условия

Активация на акаунт