💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 2 (06.09.-12.09.2021)

• 74 558
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 1 605
не вярвам някой друг освен Стоян, който я конкурира в липсата на интелект, да й се е вързал. Най-много и Мартин.
Мартин като види човек в каква широка окръжност обикаляше платформата за да я върти му става ясно, че между ушите няма много съдържание.

Последна редакция: сб, 11 сеп 2021, 15:25 от Bengun

# 1 606
Вече започвам да си мисля, че може да си е правила пластична операция.
На снимките от събирането им за началото на сезона си изглеждаше точно, както си изглежда и в предаването. Не е операция според мен, обработва си снимките до неузнаваемост, но не ми е ясно кого си мисли, че лъже така. Околните или себе си?

# 1 607
На тия двете Красима и Маня очите им не се виждат от мигли. Много ми е грозно.
И с какъв акъл отиват на такова място с вградени мигли?! Как ще ги опазят чисти в тая калотия и морска вода. Като съм слушала как трябва да се внимава с такова нещо на очите, ще завъдят разни гадости по тях.

# 1 608
  • Sofia
Кой е на снимката?

# 1 609
  • Испания
Скрит текст:
Вече започвам да си мисля, че може да си е правила пластична операция.
На снимките от събирането им за началото на сезона си изглеждаше точно, както си изглежда и в предаването. Не е операция според мен, обработва си снимките до неузнаваемост, но не ми е ясно кого си мисли, че лъже така. Околните или себе си?

Мързеше ме да проверявам онези снимки, че имах друга работа. Ама и пусто все си мисля, че хората трябва да имат поне малко акъл, ама да е на лесно място. Но не!

ГоспоИца Тъ.

# 1 610
  • Sofia
Никаква прилика не виждам 🤔

# 1 611
И на Кулите на Ханой уж щеше да е добра, колко ги е нареждала ехееей.... ама какво стана. Joy
Мен пък ми бе много забавно като каза след битката "Кулите на Ханой", че "супер много я е срам от баща ѝ". На въпроса защо, отговори "Е, как защо? Аз съм от Ханой като цяло!".
Та не разбрах от къде е "като цяло"- от Ханой или от "Кумлука" в Бургас?
Щото и аз имам един роднина, роден някъде в Австрия, след видяното вчера, спокойно мога да отговарям, че "съм от Виена като цяло".

# 1 612
  • Испания
Баща ѝ е виетнамец.

Но на мен друго ми беше смешно. Не виждам връзка баща ти да е виетнамец и ти задължително да можеш да редиш кулите, само защото носят името на Ханой.

# 1 613
  • Далечният изток
Като дете ги била редила уж...

# 1 614
  • Испания
Това го чух, но пак не ме убеди.

# 1 615
  • London
Не знам. Кой е виетнамец, но факт аз изглеждам повече азиатка от нея ....пък си имам родители българи. Иди разбери.....Joy

# 1 616
  • Испания
Тя по-скоро прилича на арабка. Името ѝ е виетнамско.

Мани Ву Нанг Тъ

# 1 617
  • Sofia
не вярвам някой друг освен Стоян, който я конкурира в липсата на интелект, да й се е вързал. Най-много и Мартин.
Мартин като види човек в каква широка окръжност обикаляше платформата за да я върти му става ясно, че между ушите няма много съдържание.
Ма то така е по-лесно.Wink
Като въртиш в по-малка окръжност,по-бързо ти се завива свят.Той затова Морунов взе да уплита краката по едно време.Smiley

Последна редакция: сб, 11 сеп 2021, 16:35 от avi10

# 1 618
# 1 619
Не знам. Кой е виетнамец, но факт аз изглеждам повече азиатка от нея ....пък си имам родители българи. Иди разбери.....Joy
Нещо много съмнително има във виетнамския ѝ произход. Голяма измишльотина, нещо ни пързаля. Очите на азиатците се наследяват 100%. Мани няма никакви азиатски черти.

Общи условия

Активация на акаунт