222 летни рокли и зимни якета в НЕМСКАТА тема

• 25 683
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Аз откакто се върнах от Варна умирам от студ. Иначе много леко облечена ходя, но сега ми стана нещо.

Дъщеря ми иска да се връща в България и големи драми покрай това й желание. На 19 е все пак. Мъжът ми е пред инфаркт горе долу.

# 646
  • в сърцето на един мъж...
Бибит, децата казаха, че официално от понеделник са без маски.

# 647
Soft Click, дайте и време, мисля, че скоро ще размисли.
И ние имаме такъв проблем, само че обратен вариант - страх от идване тук.

# 648
  • Немция
Гея, интересно ми е колко ще носят маски доброволно, въпреки че не е задължително.
Имаше период, преди маските да станат задължителни, бяха само препоръчителни и половината клас носеха маски по своя воля.

Софт, трудно решение. Освен да я оставите да се пробва в България за 1 година - като студент или с друго занимание и тогава може да й се избистри.
Не е лесно, когато порасналите деца почнат да вземат решения за бъдещето си.
Децата ни свързват България с почивки и безгрижни ваканции, реално не са се сблъсквали с проблемите.

Последна редакция: сб, 02 окт 2021, 00:19 от Бибит

# 649
Софт, пускай я да ходи, като иска... то няма как иначе. Накрая ще се скарате и ако реши, пак ще замине.

# 650
Няма да я подкрепя. После ще пита защо съм я подкрепила за такава глупост.

# 651
Скрит текст:
Синьо, да, и той е бил с ффп2 маска.

Папа Панда, сега ще се фръцкаме така. Joy

Халло, папа Панда, баш ми е драго!
Мен така няма как да ме видите. Откак ме тресна менопаузата, студ не усещам.
Миналата седмица бях единствената на спирката по тениска, къса пола и боса. Чак ми стана неудобно.
Надминах немците, на които някога се чудех как в студа ходят по къс ръкав.
Скрит текст:
Много се надявах на топла и приятна есен, малка компенсация за студеното и дъждовно лято.
За сега, очакванията ми са напразни, като изключим последните 2-3 дни, точно циганско лято е. Дано продължи!
Ах, започнах да си мечтая за менопауза. Ама с такъв ефект, като твоя.😉🤗
До тогава, ще влизам в сауната и ще се топля с ел. възглавничка през повече от половината от календарната година.😆
Такива боси и голи девойки ( млади момичета и жени) срещах в Англия, повсеместно. Умът ми не го побираше, по време, в което аз бях с яке.
Днес срещата ми беше чудесна. Присъедини се още една приятелка и се получи парти по женски.
За съжаление, имаше и неприятен( тъжен) разговор, свързан с Ковид.
Витамин В12 взимам от дъжда на вятър, "профилактично", сама си го предписах, защото съм веге, а и млечните и яйцата хапвам малко. Моите са таблетки за под езика.
Вит Д, също взимам когато се присетя, доста рядко. Пак по мое самопредписание.

# 652
Точно вегетарианеца в къщи при последните кръвни удари тавана на В12. Не очаквах, ама така е.

# 653
  • Germany
Аз, както знаете съм привърженик на мерките и в частност на маските, но в момента са направо безсмислени, поне в нашето училище. Децата играят спорт на закрито, без маски и с момчетата от съседен клас... Менсата си работи и понеже е под земята, проветряване йок... Та в тази ситуация, с маски или без, за мен, е все тая. Вече има един 6ти клас пламнал - 8 деца са заразени.
И на мен ми е студено. Направо не мога да се понасям последната година - като е над 30 умирам от жега, като е под 20 ми е студено. От възрастта ще да е Simple Smile

# 654
Веч, честито! И весело изкарване на Галата.

Софт, трудно е да ги спреш на тази възраст. Особено и ако са финансово независими. Приятелят на дъщеря ми изкара 6 месеца в Мексико в разгара на пандемията. Родителите му се опитваха по всякакъв начин да го спрат, но не успяха.

На мен температура около 25 градуса най - добре ми се отразява. Лятото в БГ на моменти едва се дишаше.

И да се оплача - изпратихме си част от багажа от БГ със Спийди и колета изчезна. Такова чудо не ни се беше случвало. Сега са една размяна на мейли, на телефонни разговори... Дано поне някакво обезщетение изплатят.

# 655
Къде изчезна колетът? В България или Германия?

# 656
  • Germany
Лелее, Джей, много неприятно. Аз съм ги ползвала много и сега чакам една приятелка да ми прати едно кашонче основно с книги по тях, дано стигнат... Стискам палци да ви намерят багажа или поне да ви обезщетят!

# 657
  • в сърцето на един мъж...
Бибит, не знам, вероятно още доста ще си носят маските доброволно. Моите все още го правят, рядко ги свалят, въпреки че може. Отделно и на двамата в класовете, едно 50% от децата са вече ваксинирани с втора ваксина, така че са доста облекчени и от това.

# 658
Няма да я подкрепя. После ще пита защо съм я подкрепила за такава глупост.
Това е ужасно. На 18 год тръгнах за Германия и още съм благодарна на родителите ми, че ме подкрепиха. Даже не мога да си представя да искаха да ме спрат и да не ми позволят. Нямаше скайп, нямаше уатс ъп, нямаше фейсбук...имаше домашни телефони.

# 659
А ти какво общо имаш с моята дъщеря и защо примерът ти да има значение, освен че ситуациите нямат нищо общо?

Общи условия

Активация на акаунт