222 летни рокли и зимни якета в НЕМСКАТА тема

• 25 734
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
  • Germany
Ася, ама при вас някой друг освен малката позитивира ли тест? Важното е, че сте добре вече!

# 481
  • Немция
Странна история с вашия коронясал случай, Ася! Може би малката е "лош" заразител и има нисък вирусен товар. На пср-ът й според стойностите му води ли се високо-инфекциозна? Има референтни стойности на нашите тестове.

Освен да си направиш тест за антитела, след около 40 дни.

# 482
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Мони, никой, само тя. Нас нито домашен тест, нито бърз тест в Тестцентър, нито PCR ни е положителен.
А тя се разболя в четвъртък (висока Т и хрема), ние в събота (хрема, гърлобол).
И преди симптомите се тествахме, PCR e на 3ти ден със симптоми - нищо!

Бибит, само пише, че е позитивна, стойности няма. Т.е ние не получихме теста, само 3 листа с обяснения кой кога и колко време да стои вкъщи.

Чудех се и аз за тези антитела, но незнам къде да си ги пусна. Последно ЛЛ искаше 130€ за Вит.Д и Б12 😳, сега ме е страх да питам за антитела 🤣

# 483
Deni-meni на мен един зелен Schrek щеше да ми е много симпатичен. Обаче никаква Грета.

# 484
  • Немция
Не знам колко струва теста за антитела в Германия, направен при лекар. Има такива в Дм, но не знам колко са точни, а и лекарски тест е за предпочитане пред домашен.

Нашите пср-и са с точни стойности и в деня на тестването безсимптомният по-голям син беше най-инфекциозен.
Отделно са и секвенирани, тоест знаем с какъв вариант на короната сме заразени.

# 485
Правили сме тестове за антитела по желание в лаборатория. Около 20 евро бяха миналия декември.

# 486
  • Берлин
Ася, как стопира херпеса в носа?

# 487
И мен ме вълнува с какво - аз цъфнах миналата седмица цялата горна устна и два точно под окото, което ми изкара акъла и тичах до очния лекар за преглед. Много ме е яд, че всичко за очите е с с рецепта и трябваше първо да чакам за лекар, а не директно да го стопирам. За устната ми помогна Zovirax Duo, комбинация от ацикловир и хидрокортизон.

# 488
Папурче, масло от чаено дърво, директно, неразредено.
Миризмата ме дразни по принцип, но този път ми отпуши и носа 😁 . В началото малко щипе, после херпесът изгаря. Аз нямах още мехурчета, само усещах, че избива и беше зачервено. 3-4 пъти да съм мазала.

Марго, под окото не бих рискувала.
Аз на лигавицата слагах, но окото е друга работа. Какво ти изписа очния?

# 489
Аз се радвам, че Лашет няма да е канцлер. Много ми е sneaky. Лошото е, че остава на NRW.
Нищо против нямам Грета и сие. Радвам се, че Зелените подобриха резултата си, а AfD търпи крах. Бившето ГДР не го броя.
Много млади са гласували за FDP.

# 490
Ася,пак мехлем с ацикловир, но за очи, с по-ниска концентрация. Извика ме директно сутринта като отвориха праксиса, и ме успокои, че въпреки, че е почти на ръба на клепача окото е чисто, но много трябва да внимавам да не го разнеса допълнително.
Трябва да си взема това масло поне за устната да имам под ръка като ми се наложи. Много ми е зле имунната в момента и се активизират херпесите от нищото, май ще трябва да правя пак курс и с таблетки.

# 491
L-Lysin също пресича херпесите.
И на мен последните 2 години ми излизаха 2-3 пъти, а не бяха от години; много стрес ми се беше насъбрал. Sad

# 492
  • Немция
Аз се радвам, че Лашет няма да е канцлер. Много ми е sneaky. Лошото е, че остава на NRW.
Нищо против нямам Грета и сие. Радвам се, че Зелените подобриха резултата си, а AfD търпи крах. Бившето ГДР не го броя.
Много млади са гласували за FDP.
Доколкото разбрах, още не е сигурно кой ще е канцлер. Разликата между двамата е много малка. FDP и Grüne трябва да приемат коалицията със SPD. FDP по принцип са заедно с CDU.
Ако се зацикли, има вероятност от втори избори.

# 493
Бибит, права си. По-скоро ми се иска да е така като гледам графиките.

Ако случайно Лашет вземе, че стане канцлер, кой ще е на NRW?

# 494
L-Lysin също пресича херпесите.

Трябва да си запиша.
Аз гледам да ползвам неща, които имам налични, това го нямам.
Иначе взимах бромелаин (това имах), но не помогна.

Дали FDP ще се запънат пак при коалирането...

Общи условия

Активация на акаунт