Нашите кухни - тема 88

• 46 448
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Отказахме се от мелницата. Мивката ще е вградена под 45 градуса.

Нашата е вградена, с мелница и вече 5 години я ползваме. Предишните собственици на къщата и те са си я ползвали и не е паднала мивката. Сигурно не е само лепена, предполагам, че и скоби има. Довечера ще погледна ако не забравя.
Сигурно вероятността да се разлепи мивката е малка, но не искам да рискувам. Не ми е толкова важно мелницата, колкото ми харесва мивка под 45 градуса. Плотът ни ще е 12мм.

# 151
  • гр. СОФИЯ (1000)
Здравейте,

В процес на избор на ретро аспиратор за кухнята сме.
Колебанията са ми между следните два варианта:
http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=9&c=35&pid=3074
https://veto.bg/products/0f703417-db44-4f85-a56c-ad99d2e9593f

Ще съм благодарна за мнение кой от двата варианта е за предпочитане.
Приемам, разбира се и други препоръки.

Здравейте, опит нямам с ползването на тези аспиратори, но от техническите характеристики могат да се извадят следните предимаства на FABER спрямо FALMEC:
- малко по-мощен е 650 m3/h спрямо 600
- по-висок енергиен клас е В спрямо С
- по-безшумен е при работа 54 dB(A) спрямо 65
- с по-голяма гаранция 36м спрямо 24
Цената явно не Ви е определяща, но е и по-евтин.

# 152
Най-голям плюс е ниският шум, останалото не е толкова важно. Лошото е, че не можеш да си сигурна за какво става дума. Дали е шумът на най-ниската степен, дали е само при еди какъв си монтаж. Освен това аспираторите рядко работят на максимална степен и по-важно е какъв е дебитът на 1 и 2. Абе, без да видиш детайлните спецификации е трудно.

# 153
Здравейте,

В процес на избор на ретро аспиратор за кухнята сме.
Колебанията са ми между следните два варианта:
http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=9&c=35&pid=3074
https://veto.bg/products/0f703417-db44-4f85-a56c-ad99d2e9593f

Ще съм благодарна за мнение кой от двата варианта е за предпочитане.
Приемам, разбира се и други препоръки.

И в двете си кухни имам аспиратор Faber от показания вид. В основната ми кухня е вече над десетгодишен и нямам никакви забележки. Все още е сравнително безшумен на ниската степен и си дърпа нормално. Помещението е голяма кухня плюс долепен хол с портален отвор (без врата), около 35 кв.м. общо. За вилата си взех точно показания в линка модел, не съм го ползвала много, но впечатленията ми са същите.
За другата марка не мога да кажа нищо.

# 154
Моля за предложение за дръжки на бяла кухня. Не мога да избера, искам нещо изчистено и по големички. И водобранна лайсна. Плота и гърба ще са дървесен  цвят.

# 155
Според мен дръжките звисят и от стила на самата кухня.

# 156
  • DE
Не съм виждала хубава водобранна лайсна. По-добре изглежда само със силикон.

# 157
Не съм виждала хубава водобранна лайсна. По-добре изглежда само със силикон.
    и аз не съм и не ми харесват,но дали ще държи  силикон влагата. Плота е обикновен термо .не е камък гранит и други подобни

# 158
Според мен има и хубави http://interior-i.bg/category/158/sistema-za-stenni-paneli.html
Този долния е много малък. Имам спомен, че за ъглите снадките бяха гронички, но може да се направи и без тях.

# 159
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Моля за съвет за гръб зад котло- винил или принт на стъкло? Благодаря.

# 160
  • Велико Търново
Моля за съвет за гръб зад котло- винил или принт на стъкло? Благодаря.
Огледало, за да изглежда мръсотия та двойна Simple Smile

# 161
Здравейте момичета, някоя от вас попадала ли е на диспенсър за течен сапун, който да е бял гранит? Нещо не мога да намеря, а харесахме такъв смесител.

# 162
  • София
Някой поръчвал ли си е вратички?
Трябва ми препоръчана фирма за София, която разкроява и кантира ПДЧ.
Как се подават размерите заедно с канта ли?

Попадам само за Пловдив, както и Роси, но последните не предлагат материала които ми трябва.
Материалът е на Интериор-И (Kaindl), а на тяхната страница не виждам да предлагат услуги по рязане и кантиране.

Още един въпрос:
Как да спася краищата от раздуване от влага/вода? Някакво третиране има ли?

# 163
  • До сърцето...
Някой поръчвал ли си е вратички?
Трябва ми препоръчана фирма за София, която разкроява и кантира ПДЧ.
Материалът е на Интериор-И (Kaindl), а на тяхната страница не виждам да предлагат услуги по рязане и кантиране.
В Практикер предлагат тази услуга, на прилични цени за външни материали (1.99 лв за срез и 1 лв за кант, ако не ме лъже паметта). Така можеш да си поръчаш това, което си харесала и да го разкроиш в Практикер. Аз съм ползвала този на Цариградско шосе, момчетата на този щанд са супер отзивчиви и работата им е без забележки (впечатленията са ми от 5 вратички, на които променях размера и рязане на кухненски плот).

# 164
  • София
Благодаря за отговора. Проблем обаче е, че няма как да транспортиран цялата плоскост до там, но ще разчитам. Огромна е - над 4 кв.м е

Общи условия

Активация на акаунт