Есенното слънце гали вече бузките на ЮЛСКОТО човече!

• 11 781
  • 291
  •   1
Отговори
# 255
Много мило,Диди,благодаря ти ! Peace

# 256
  • някъде
Момичета стига с похвалите Embarassed , защото не съм го аз измислила, просто го копирах за да го прочетете и вие Hug
Попова, може ли да забравя точно вас Naughty Hug?
jorjito успех и дано всичко е наред!  bouquet

че не е леко да топлиш вода и да пиеш дупе, както преди 1 век ooooh!
ето това трябва да ме научиш как се прави Crazy  love001

Да ви кажа нещо- на Алекс вече не са му сини очите, а започват да стават пъстри- зелено-кафяви като на баща му! Моите са кафяви
Щях още нещо да напиша, но забравих Blush ако се сетя ще се включа пак Blush

# 257
Хи хи хи, ще падна от мях с моята глупост. Чак сълзи ми потекоха  rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Ама наистина, ще ми е интересно как ще го пия това дупе Thinking
Да ви кажа честно, предпочитам да го мия  bath  bath1 newsm37

# 258
Това което Диди е пуснала е от новия брой на списание моето БЕБЕ и аз!
Всеки месец си го купувам и щях да ви го пиша но вече го има де!Списанието е със сътрудничеството и на форум моето бебе.нет
Замислих се защо и нашия си форум няма списание или вестник по-достъпен за други майки които нямат нет!Така ще се лее реч и в селцата където също има майки! Иначе списанието е много добро!
      Асето се справя!
Момичета все едни и същи пишем списъка в началото се е съкратил до 10тина мами сигурно не ми се брои сега ама доста оредяхме!

# 259
добро утро.
Честити месечинки на бебките Мария и Тея много здраве и щастливо детство за радост на мама и тати![/glow][/color][/size]
didi_81 благодаря ти можеби имаме нужда по-често да ни го напомнят защото от това напрегнато ежедневие забравяме за най-важните същества за нас забравяме че само на думи да казваме ,че ги обичаме трябва да им го показваме и доказваме
май много се разнежих но много си ги обичам те са ми смисъла на живота.
eti_31 желая ти от все сърце да нямаш повече такива кошмари
исках да ви попитам вие подписва ли ли сте декларация че няма да се връщате на работа и ще си гледате детето до навършване на 2г. защото токущо ми се обадиха от работата ми със Марти работих на друго място и нищо не подписвах

# 260
Защо пък декларация, Isi kam? Подадох молба за отпуска- стандартен формуляр.

# 261
  • някъде
ох пак съм аз Blush
да ви покажа още нещо което направо ме потресе
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=137520.0
ужас  Dizzy Face, как може да има такива безсрамници направо не знам smile3511, а жената е доста добре финансово bash
Ааа и да ви кажа- продавам си количката за 400 лв- Бертони модел Имола, купена е за 200лв, но поне ще ви бъде втора употреба, а не трета smile3532 smile3532 smile3532

И друго- чудя се дали да купя на Алекс спално чувалче, защото много често се отвива нощем! newsm78 Вие ползвате ли и ако може да качите някоя снимка!

# 262
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте, момичета!
Честито за днешния празник на бебета Мария и Тея! Да са много здрави и послушни! Честито и на празнувалите през изминалите 2 дни, когато не можах да се включа!
Didi 81, хубаво че си пейстнала инфото! На мен ми попадна в сп.Моето бебе и много ме разчувства.
Isi_kam, благодаря за линковете към информацията за майчинството! А колкото до тази декларация, за която споменаваш - аз не съм подписвала такава. Единствено попълних заявка за отпуск до навършване на 2-годишна възраст на детето, но това не ме спира да се върна на работа по-рано.
Coccinella, радвам се, че Excipial ви е помогнал. Не знам кое от 2-та вида си взела /понеже има с 2 % урея и едно с 4%, което е за много суха кожа/, но определено действа! Обаче при нас май ще се наложи да се ползват медицински мазила, защото не се оправяме - бебка има едно-две петънца като лишейчета и утре ще я водя на дерматолог.
Narina, дано нещата при теб се оправят скоро, че много ти се събра! И си герой, казвала съм го и преди!
Иначе вчера ни биха втория Пентаксим и  мястото на боцването се зачерви и се обаразува топченце. Не личи на Вяра да й пречи, но аз се притесних. Направих компреса на pipi с мед, дано се скрие!!! Имахме и малка температура 37.6 ректално. Дали може да се дължи на факта, че сестрата не затопли ваксината преди да я постави  newsm78! Ама и аз нали си бях притеснена заради сухите петънца и докато говорех с педито, сестрата я боцна!!!А сме вече 6400 и сме дълги 62 см.
И на ортопед мисля да я заведа този месец. Естествено, направления не се полагали...Вчера прочетох съветите на доктора, при който е ходила st.g. - това за повдигането на гръбчето едва след 5-тия месец не го знаех. Нашето педи каза, че можело да се повдига вече /понеже Вяра изобщо не търпи вече да лежи в хоризонтално положение и попитах, но се оказва, че пак съм подведена!!!/. Ще питам и ортопеда, при който ще отидем!
Това е от нас! Навън е много студено  cold!
Спорен и щастлив ден на всички!

# 263
Здравейте и от нас с Ването. Винаги пиша от нас, защото той много често е у мен пред компютъра и си хапва.  Laughing
Чеестита месечинка на Мария, ма мама Слънчо! Честито и на ТеяЧ
На daniela и Venka благодаря за песничката за карручката, аз лично много я харесвам, сега ще я пея и на Ването, като науча текста. Не знам, дали ще налучкам мелодията, обаче Wink

# 264
Честито на всички, които празнуват днес!

Нямам много време, само ще пиша на maira. И при нас го имаше това дърпане точно както го описваш. Даже понякога все още се появява. Период е и ще отмине, но ти трябва много търпение. Това което правя аз е веднага щом започне дърпането го местя на другата гърда и така редувам докато се нахрани. Ако прекалено много се дърпа и не се получвава, тогава изцеждам и давам. Храни я в полусънено състояние, сменяй позите, тогава ще яде повече. Дано да отмине бързо и да имаш здрави нерви да издържиш. Hug

eti_31, дано всичко се подреди по най- лесния начин и нямаш повече такива дни.  Hug

# 265
  • ES
maira поизчисти си пощата

# 266
Момичета,благодаря ви за честитките,хайде да ви почерпим ние с Тея!  party023  food002 Wine Glass bombs cook Misc Baby Bottle
Ние спинкаме с чувалче,но все още не мърдаме особено,но пък е завита отвсякъде.Върху него обаче слагам вълнено одеалце,тъй като е много тънко.
Навън наистина е кучи студ...Няма да има май разходка. smile3518

# 267
  • somewhere over the rainbow
Мдаа,пак съм станала невидима...пък после,Ели,как да не оредяваме newsm78 Но...невър майнд!
Диди,ама наистина ме възмути тали калинка! #Cussing out Мисля,че е добре да продадеш количката си за 400 лв Joy
Гледахте ли Ася? Жалко,че нямаше възможност да се изяви много,но пак загатна за ползата от кърменето Hug Друг път повече. Но ми направи впечатление,че каза,че не е имала никакви проблеми с кърменето /някой да ме поправи,ако греша/. Ако беше минала през трудностите,през които са минали 70% от мамите тук,незнам дали щеше да бъде толкова ентусиазирана. Thinking
От вчера пък Дая има нещо като афта на върха на езика,ама не външна рана,ами някакси отвътре...като кръвоизливче. Вижда се кръв вътре. Някой има ли представа какво може да е?
И друго- този крем  Excipial колко струва? Че мисля с него да мажа бузките и гънките,че са сухички.

# 268
Здравейте и от мен

На мен вчера ми дойде М-то за първи път след раждане и е такъв теч ужас. Никога не е било.
Освен това направих една свещенна глупост  #2gunfire #2gunfireпонеже сме при мойте родители на гости в Димитровград и баща ми е малко болен реших превантивно да дам на Криси половин ампула Вит.С. Да но не му поносе от вчера само промрънква, свива се от коремче и тази сутрин сменям памперса и има слуз и малко кръв. НАправо полудях звънна на частната педка и и казах.Добре, че тя ме успокои че е от Вит.С с нашите алергии и това не бивало да му давам. Ама и аз съм една smile3511
Каза ми да му дам смекта и сега му дадох милото на мама всичко си пие и добре че е така. Дано се оправи бързичко, че така ми е много мъчно.

Честита месечинка на Мариа и Теа.
Да са сладки и щастливи и много красиви.
Ети мила бързо да се оправят нещата при теб. Simple Smile
Диди направо се просълсих, добре че имате време да се ровите из нета и да намирате такива готини нещица, аз освен в нашата темичка нямам време другаде да взлизам.
Хайде цунки на малките сладури
П.П. имам една идея но незнам къде да се осъществи. Да си направим албумче с мини клипчета на малките ни съкровища. Ако някой знае сайт където можем да си качим клипчета да пише

# 269
  • Варна
Здравейте и от мен!
Ние май ще влизаме в отбора на сополивите бебета. Имам чувството, че Тотко има лека хремичка, не съм много сигурна, защото той от както се е родил има секрети в нослето, които всяка сутрин почиствам. Но снощи беше много неспокоен, буди се през 2 часа, яде през 4....... а бе ужас.... Да но е нещо инцидентно, защото ако продължи не знам как ще издържа. И за това днес взех от аптеката 3 ампули витамин С и осцилококцинум и му дадох на бебчо за по-сигурно.
Пепи пиши моля те след посещението при дерматолога, че и ние сме като вас. Мислех, че ще ни се размине ходенето на лекар, но положението става по-зле.
Пепи нали знаеш, че от ректалната температура се вадят 5-6 градуса, така, че ако си я измерила 37,6 не е страшно.
Ети при мен най-редовно като замине мъжът ми сякаш всичко почва да се чупи, а ма в повечето случаи нищо няма и умирам от срам. Така веднъж викнах техник, че съдомиялната не работи - то се оказа, че имало боклук във филтъра  ooooh!, виках и за готварската печка - тя е с часовник, които големия син врътнал и тя се заключила, а ма аз нали не го ползвам и не знам. Голяма излагация беше, защото техника я разглоби цялата, защото си мислеше, че има прекъсната жичка.........  Joy
И други такива случки имам, а ма ще ви писне да ме четете.  bouquet

Гледахте ли Ася? Жалко,че нямаше възможност да се изяви много,но пак загатна за ползата от кърменето Hug Друг път повече. Но ми направи впечатление,че каза,че не е имала никакви проблеми с кърменето /някой да ме поправи,ако греша/.
Аз пък мисля, че тя тук многократно е споменавала през какви трудности е минала до като кърми. А ма да не подхващаме пак тая тема.

Общи условия

Активация на акаунт